Ystävät ja Viholliset (Frenemies?)

Kuten sivuillamme viranomaiset, korruptio, imperialismi ja uusi maailmanjärjestys todetaan, päättävät Yhdysvaltojen tekemisistä pitkälti hallituksen ulkopuoliset tahot. Lisäksi heidän hallituksessaan on elementtejä, jotka ovat jopa halukkaita uhraamaan Yhdysvaltojen itsenäisyyden yhden maailmanhallituksen luomiseksi. Alla olevassa dokumenttielokuvassa kerrotaan dokumentoidusti, ketkä maailmaa pyörittävät, ja mitä he ajavat takaa. Se alkaa hitaasti, mutta minuutista 33 alkaen alkavat palat loksahdella kohdalleen.

Helsingin Sanomat 28.3.2015 Tommi Hannula (HS)/Jukka Huusko: (HS) "Saudi-Arabia on perinteisesti ollut Yhdysvaltain lähin liittolainen Lähi-idässä Israelin jälkeen".

Israel ja juutalaiset

Ylen ohjelman pankki maailman valtiaana haastattelemien asiantuntijoiden mukaan Goldman Sachs ja muut suuret pankit hallitsevat maailmaa, eikä Yhdysvaltojen tai muidenkaan maiden hallituksilla ole enää todellista valtaa. Uusi maailmanjärjestys on suunnitelma, joka on toteutumassa pikku hiljaa ja siinä mailta viedään itsenäisyys yhden maailmanhallituksen muodostamiseksi. Juutalaisten pankkiirien ja juutalaisen eliitin valta on tutkimisen arvoinen asia. Juutalaiset pankkiirit olivat mukana Wall Streetin vuoden 1929 pörssiromahdusta suunnittelemassa, ja vetivät rahansa pois osakemarkkinoilta juuri romahdusta ennen ja ostivat romahduksen jälkeen osakkeita ja pieniä pankkeja puoli-ilmaiseksi. Aihetta on käsitelty laajemmin palkitussa dokumenttielokuvassa The Secret of Oz, joka kertoo yhdysvaltojen rahan historiasta sekä yllä olevassa dokumenttielokuvassa Thrive, jossa tarkastellaan maailman valtaeliitin tekemisiä. Rothschildin juutalaista sukua pidetään yhtenä maailman rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista, ja se on kotoisin Israelista. Rothschildit ovat sukua muun muassa duPonteille, Kennedyille ja Rockefellereille. Rothscildin suvun historiasta voit lukea täällä.

Ensimmäisessä maailmansodassa Saksa oli voittamassa sodan ja Englanti oli harkitsemassa allekirjoittamista sopimusta Saksan kanssa sodan lopettamiseksi, kun Rothscildien edustaja lupasi Englannille Yhdysvaltojen armeijan tuen. Vastapalvelukseksi Rothscild vaati Englannilta Palestiinaa juutalaisväestöä varten, Englanti suostui ja heidän ulkoministerinsä Arthur James Balfour lähetti kirjeen "Balfourin julistus" Baroni Rothschildille, jossa Englanti myöntyi Palestiinan luovuttamiseen juutalaisten asuinalueeksi.

Israel on historiansa aikana osoittanut vihamielisyyttä ei-juutalaisia kohtaan, esimerkkinä David Bengurianin, Israelin pääministerin sanat vuodelta 1948: ”Meidän täytyy käyttää kauhua, murhaamista, pakottamista, maan takavarikointia ja kaikkien palveluiden katkaisemista vapauttaaksemme Galilean sen arabiväestöstä”, sekä Israelin armeijan vuosikymmeniä jatkuneet Palestiinan tulitukset ja pommitukset.

Wikipedian mukaan Israel on olemukseltaan vahvasti juutalainen valtio ja juutalaisuus on virallisena ideologiana kirjattu lakiin. Yhdysvaltojen seuraajaksi suurvaltana ennustettu Israel ei ole myöntänyt eikä kieltänyt ydinasettaan, ei ole koskaan suostunut kansainvälisiin ydinasetarkastuksiin eikä allekirjoittanut ydinaseiden rajoitussopimusta, sen ajatellaan yleisesti olevan Lähi-idän ainoa ydinasevaltio ja sillä arvioidaan olevan maailman neljänneksi suurin ydinasearsenaali. Israel on myös maailman viidenneksi suurin aseiden valmistajamaa.

Israel haluaa saada Palestiinalaiset näyttämään terroristeilta, ja siinä se on onnistunutkin juutalaisten mediakontrollin vuoksi.

Juutalaisen mediakontrollin laajuus:

Nelson Mandela sanoi:

"Apartheid on rikos ihmisyyttä vastaan. Israel on vienyt miljoonilta Palestiinalaisilta vapauden ja heidän omistuksensa ja luonut törkeän syrjintäjärjestelmän"

Nobel palkittu Desmond Tutu sanoi:

"Yhdysvallat on laittanut Israelin Korokkeelle, ja Israelin kritisointi on automaattisesti leimattu antisemiittiseksi. Yhdysvalloissa pelätään sanoa totuutta totuudeksi, koska juutalaisten lobbaus on hyvin, hyvin voimakasta."

 

Juutalaisten lobbauksesta

Brittiläisen Channel 4:n 2009 lähettämän Dispatches-dokumentin mukaan Yhdistyneen kuningaskunnan kaksi rikkainta lobbausjärjestöä ovat molemmat juutalaisia. Toinen niistä on oikeistoa rahoittava Conservative Friends of Israel ja toinen vasemmiston uskollisuuden ostanut Labour Friends of Israel.

 

Seuraavassa videossa lyhyesti Israelin pääministerin Netanyahun ja Yhdysvaltojen suhteesta:

 

Holokausti - uusi uskonto

Sivustolla Patriootti.com on kirjoitus aiheesta:

Ote kirjoituksesta:

Britti Richard Harwood sanoi seuraavan yhdeksi syyksi kirjan Did Six Million Really Die? kirjoittamiseen:

Miksi näin suuri valhe? Mikä on sen tarkoitus? Ensinnäkin sitä käytetään armotta kaiken kansallismielisyyden nujertamiseen. Jos britit tai muu Euroopan kansa eläisi isänmaallisuuttaan ja vartioisi kansallista erityispiirrettään aikana, jolloin kansallisvaltioitten olemassaolo on uhattuna, polttomerkitään heidät heti ”uusnatseiksi”. Kansallissosialismi oli tietysti kansallismielisyyttä, ja mehän tiedämme, mitä tapahtui: kuusi miljoonaa juutalaista murhattiin! Niin kauan, kuin myytti on elinvoimainen, kansat kaikkialla tulevat uskomaan siihen. Yhdistyneet Kansakunnat vyöryttävät esiin kansainvälisen suvaitsevaisuuden ja ymmärryksen ideologiaa, kunnes isänmaallisuus – riippumattomuuden todellinen tae – on mennyttä. Jokainen järkevä keskustelu rotuongelmista ja pyrkimyksestä säilyttää rodullinen yhtenäisyys torjutaan tehokkaasti. Ei voi kuin ihailla tapaa, jolla juutalaiset ovat kyenneet säilyttämään rotunsa vuosisatojen ajan. Kuuden miljoonan tarina on itse asiassa edistänyt pyrkimystä. Lähes uskonnollisena myyttinä se on tuonut esiin tarpeen suuremmalle juutalaiselle rotutietoisuudelle. Valitettavasti vaikutus on ollut päinvastainen kaikkiin muihin kansoihin, joilta se on riistänyt kyvyn itsensä säilyttämiseen.”

Sivustolla holocaustdeprogrammingcourse.com voit lukea lisää holokaustista ja siitä mikä on totta ja mikä ei.

Linkkejä:

Facebookissa ryhmä sotarikoksia vastaan: The World Against The War Crimes Of The Ultimate Terrorists - USA & Israel

Uutisia juutalaisiin liittyen: tabletmag.com

 

Uutisia aiheesta:

QZ 29.12.2016: The world has finally called Israel’s bluff on its non-existent Palestinian peace process Israelin valheet rauhanprosessista Palestiinan kanssa tuli julki

Zerohedge 30.12.2016: Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu Faces Criminal Investigation For Fraud & Bribery Israelin poliisi tutkii pääministeri Netanyahua mahdollisista lahjusten ottamisesta ja petoksesta

Wearechange 13.8.2016: Bussit San Fransiscossa: Boikotoikaa Israelia - Palestiinalle oikeuksia

RT 11.8.2016: Google sensuroi Palestiinan pois kartalta

Vastavalkea 17.6.2016: Rahalla ja aseilla saa Israeliin demokratiaa – vai saako?

Middleeasteye 17.5.2016: Yhdysvaltojen senaatti hyväksyi lain vieraiden valtioden haastamisesta oikeuteen terrorismista, Obama vastusti Lain kohteena oli erityisesti Israel.

Magneettimedia 1.6.2016: Mossad-johtaja myönsi televisiossa Israelin tukevan al-Qaidaa

Demokraatti 13.5.2016: Israel tuhoaa surutta EU:n rahoittamia rakennuksia, suomalaismeppi väläyttää pakotteita

Magneettimedia 16.2.2016: Israelilaistuotteiden boikotoinnista laitonta Englannissa – hallitus vetoaa ”kansalliseen turvallisuuteen”

Magneettimedia 11.2.2016: Juutalaislehti huolissaan: ajaako Amerikan seuraava presidentti isänmaan vai Israelin etua?

15.11.2015: Netanyahu etsintäkuulutettu Espanjassa

The Jerusalem Post 12.9.2015: Islanti boikotoi Israelia: Juutalaisten edustaja varoittaa Islantia 'negatiivisista seurauksista'

Yle 20.7.2015: Yhdysvallat rauhoittelee Iranin ydinsopimuksesta kiukustunutta Israelia

Yle 14.7.2015: Israel ydinsovusta: "Historiallinen virhe".

Veterans Today 11.7.2015 Netanyahun henkilöstöpäällikön hakkeroitu tietokone paljastaa: Israel kontrolloi ISIS:ää.

RT 16.7.2015: NSA:n vuotama uutinen: Israelin merivoimien kommandot tappoivat syyrialaisen kenraalin vuonna 2008 kun hän oli syömässä illallista vieraidensa kanssa. Kommandot pakenivat meriteitse.

Magneettimedia 16.7.2015: Suomen juutalaisjohtaja: julkinen keskustelu Fennovoiman juutalaistaustasta loputtava

Yle 23.3.2015: USA jättää Israelin oman onnensa nojaan YK:n ihmisoikeusneuvostossa

RT 14.3.2015: Netanyahu syyttää Skandinavian hallituksia puuttumisesta Israelin vaaleihin

National post 9.3.2015: Mossadin ex pomo: Netanyahu on vaarallisempi kuin Iran

RT 27.2.2015: Saudi Arabia antaa Israelin käyttää ilmatilaansa heidän iskiessään Iraniin

Magneetti- media 22.2.2015: Ruben Stiller ei tahdo puhua muun muassa juutalaisia suosivista yhteiskuntarakenteista

HS 9.2.2015: Juutalais- vastaisille trolleille suunnitteilla kielto sosiaaliseen mediaan Britanniassa

Dailymail 23.7.2014: YK: sanoo: Israelia pitäisi tutkia sotarikoksista palestiinalaisia kohtaan

Yle 17.1.2015: Yhdysvallat paheksui tutkintaa Israelin mahdollisista sotarikoksista

22.9.2009 CIA:n raportti: Israel romahtaa 20 vuodessa

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Linkkejä:

Facebookissa ryhmä sotarikoksia vastaan: The World Against The War Crimes Of The Ultimate Terrorists - USA & Israel

Uutisia juutalaisiin liittyen: tabletmag.com

Uutisia aiheesta:

Wearechange 13.8.2016: Bussit San Fransiscossa: Boikotoikaa Israelia - Palestiinalle oikeuksia

RT 11.8.2016: Google sensuroi Palestiinan pois kartalta

Vastavalkea 17.6.2016: Rahalla ja aseilla saa Israeliin demokratiaa – vai saako?

Middleeasteye 17.5.2016: Yhdysvaltojen senaatti hyväksyi lain vieraiden valtioden haastamisesta oikeuteen terrorismista, Obama vastusti Lain kohteena oli erityisesti Israel.

Magneettimedia 1.6.2016: Mossad-johtaja myönsi televisiossa Israelin tukevan al-Qaidaa

Demokraatti 13.5.2016: Israel tuhoaa surutta EU:n rahoittamia rakennuksia, suomalaismeppi väläyttää pakotteita

Magneettimedia 16.2.2016: Israelilaistuotteiden boikotoinnista laitonta Englannissa – hallitus vetoaa ”kansalliseen turvallisuuteen”

Magneettimedia 11.2.2016: Juutalaislehti huolissaan: ajaako Amerikan seuraava presidentti isänmaan vai Israelin etua?

15.11.2015: Netanyahu etsintäkuulutettu Espanjassa

The Jerusalem Post 12.9.2015: Islanti boikotoi Israelia: Juutalaisten edustaja varoittaa Islantia 'negatiivisista seurauksista'

Yle 20.7.2015: Yhdysvallat rauhoittelee Iranin ydinsopimuksesta kiukustunutta Israelia

Yle 14.7.2015: Israel ydinsovusta: "Historiallinen virhe".

Veterans Today 11.7.2015 Netanyahun henkilöstöpäällikön hakkeroitu tietokone paljastaa: Israel kontrolloi ISIS:ää.

RT 16.7.2015: NSA:n vuotama uutinen: Israelin merivoimien kommandot tappoivat syyrialaisen kenraalin vuonna 2008 kun hän oli syömässä illallista vieraidensa kanssa. Kommandot pakenivat meriteitse.

Magneettimedia 16.7.2015: Suomen juutalaisjohtaja: julkinen keskustelu Fennovoiman juutalaistaustasta loputtava

Yle 23.3.2015: USA jättää Israelin oman onnensa nojaan YK:n ihmisoikeusneuvostossa

RT 14.3.2015: Netanyahu syyttää Skandinavian hallituksia puuttumisesta Israelin vaaleihin

National post 9.3.2015: Mossadin ex pomo: Netanyahu on vaarallisempi kuin Iran

RT 27.2.2015: Saudi Arabia antaa Israelin käyttää ilmatilaansa heidän iskiessään Iraniin

Magneetti- media 22.2.2015: Ruben Stiller ei tahdo puhua muun muassa juutalaisia suosivista yhteiskuntarakenteista

HS 9.2.2015: Juutalais- vastaisille trolleille suunnitteilla kielto sosiaaliseen mediaan Britanniassa

Dailymail 23.7.2014: YK: sanoo: Israelia pitäisi tutkia sotarikoksista palestiinalaisia kohtaan

Yle 17.1.2015: Yhdysvallat paheksui tutkintaa Israelin mahdollisista sotarikoksista

22.9.2009 CIA:n raportti: Israel romahtaa 20 vuodessa