Viranomaiset

On tärkeää ymmärtää, että hallitukset, suuryritykset, järjestöt ja vastaavat ovat alttiita manipuloimaan kansalaisia omien etujensa ajamiseksi. Eräs arkipäiväinen esimerkki manipuloinnista on mainonta, toisaalta taas esimerkiksi hallitusten tasolla on ihmisten manipulointiin käytetty lavastettuja hyökkäyksiä. Lavastettu hyökkäys tarkoittaa itse tehtyä operaatiota, jonka tekijäksi lavastetaan jokin vihollinen. Kyseessä voi olla esimerkiksi aseellinen hyökkäys, terrori-isku, sabotaasi tai salamurha, jonka seurauksena saadaan aikaiseksi esimerkiksi lainmuutos. Wikipedian artikkeli selittää aihetta tarkemmin tässä. Myös toinen maailmansota alkoi lavastetulla hyökkäyksellä ja lisää kuuluisia lavastettuja hyökkäyksiä löydät täältä.

Yhdysvaltojen viranomaiset eivät ole kuuluisia rehellisyydestään, kuten alla olevat esimerkit havainnollistavat. Yhdysvalloissa eletään vaikeita aikoja: he käyttävät valtavat summat rahaa maailman valloitukseen ja samalla asiat kotirintamalla huononevat. Yhdysvalloissa 1% kansalaisista (noin 3 miljoonaa) on vankilassa, eikä kasvava laittomien maahanmuuttajien määrä helpota tilannetta. Viranomaiset ovat alkaneet kerätä aseita pois kansalaisiltaan perustuslain vastaisesti. Apuna myös tähän käytetään lavastettuja hyökkäyksiä, joilla pelotellaan kansaa. Ampumavälikohtaukset, jotka tietyin väliajoin pääsevät lehtien etusivuille auttavat viranomaisia saamaan lainmuutokset esimerkiksi käsiaseiden kieltämiseksi helpommin läpi.

Sandy Hookin kouluampuminenkin on osoittautunut lavastetuksi hyökkäykseksi. Se oli vain harjoitus, jossa kukaan ei kuollut. Videon aiheesta voit katsoa tässä. Sandy Hookissa käytettiin näyttelijöitä (tässä ja tässä).

Myös Bostonin pommi-iskussa käytettiin näyttelijöitä. Aiheesta tässä, tässä, tässä, tässä, tässä, ja tässä.

Yksi lähimenneisyyden suurista lavastetuista hyökkäyksistä oli 911 terrori-isku.

Nämä aiheet ovat vaikeita käsitellä, mutta ne ovat tärkeitä kokonaiskuvan hahmottamiseksi.

Seuraavassa videossa esimerkkejä kansalaisten vapauksien ja oikeuksien rajoittamisesta, sekä siitä kuinka viranomaiset käyttävät lavastettuja hyökkäyksiä päämääriensä saavuttamiseksi: 

"Yhdysvallat rakentaa ´maansisäistä´ armeijaa, koska perustuslaki ei salli Yhdysvaltojen virallisen armeijan käyttöä maansa rajojen sisällä", todisti Yhdysvaltojen armeijan entinen eversti kaupunginhallituksen kokouksessa ja lisäsi "Poliisi käyttää täsmälleen samaa taisteluasua kuin me käytimme Irakissa." 

 

CIA eli Central Intelligence Agency (Suomessa Suojelupoliisi)

Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA käyttää Googlea ja Facebookia tiedon keräämiseen meistä sekä meidän seuraamiseemme. CIA:n varajohtaja sanoo Facebookista näin: "Vuosia ihmisiä salaa seurattuamme, olimme yllättyneitä siitä, kuinka moni ilmoittaa vapaaehtoisesti Facebookissa osoitteensa, uskontonsa, poliittisen suuntautumisensa, ystävälistansa, helkilökohtaisen sähköpostiosoitteensa, julkaisee satoja omia kuviaan, ja jopa hetki hetkeltä päivityksiä siitä, mitä he tekevät. Se on todellinen haaveiden täyttymys CIA:lle."

"Mutta suuri osa kunniasta kuuluu CIA:n agentille Mark Zuckerbergille, joka pyörittää Facebookia." Mark Zuckerberg sanoo Facebookista:

  • "Se on suurin koskaan luotu väline ihmisten hallitsemiseksi."
  • "CIA:n agenttien soluttautuminen kansalaisaktivistien ystäviksi on tehty helpoksi."
  • "Facebook säästää CIA:lle todella paljon rahaa."

Lisää Yhdysvaltojen viranomaisten toimista osiossamme Korruptio.

 

FDA eli Federal drug administration (Suomessa Valvira)

 

Ylen Ykkösdokumentti: Lääkkeitä terveille. Käsikirjoituksen lyhennelmä täällä.

 

A-Studio: Tekeekö lääketeollisuus terveistä sairaita?

 

Laillista huumekauppaa harrastavat lääkevalmistajat kun ne myyvät lääkkeitä, joihin käyttäjät tulevat riippuvaisiksi tietämättään:

Videon käsikirjoituksen lyhennelmä:

Kentuckyn osavaltion pääsyyttäjä Zohydrosta: "Joskus nämä hyväksymiset ovat kaapattuja [ei-neutraaleja]."

Zohydro on uusi todella vahva kipulääke, markkinoiden vahvin.

Tieteellisten neuvonantajien paneeli sanoi, että sen hyväksyminen on huono ajatus. He äänestivät 11-2 sitä vastaan pitäen sitä vaarallisena ja FDA hyväksyi sen silti.

Moni noista FDA:n päättäjistä menee myöhemmin lääkeyritysten palvelukseen.

Pyöröovi lääkejättiläisten ja viranomaisten välillä on totuus, ja se on monen heistä mielessä. ”Jonain päivänä minä voin olla heillä töissä heidän isoilla palkoillaan.”

Jack Abramoff, korruptiosta vankilatuomion saanut lobbaaja, selitti kuinka hän sai lainsäätäjiä, ym. tekemään mitä hän halusi. Hänen suosituin lauseensa oli: ”Sinä oletkin todella älykäs kaveri. Sitten kun kyllästyt tähän valtion virkaasi, voitkin tulla meille töihin.”

Tiedemiehet sanovat FDA:lle ”älkää hyväksykö sitä”, mutta he hyväksyvät kuitenkin.

Tässä toinen esimerkki: Diagnostinen ja statistinen käsikirja, DSM, johon lääkeyritykset vahvasti vaikuttavat. Heillä on tämä paneeli, joka määrittelee nämä diagnoosit, jotka löydät tuosta käsikirjasta. He työskentelevät lääkeyritysten kanssa. Yhtäkkiä tavallisesta käytöksestä tuleekin sairaus, joihin heillä tietysti on lääke. [Dokumenttielokuva aiheesta: Psychiatry: An Industry of Death (2006) ]

Helmikuun 26, yli 40 lääkealan asiantuntijaa lähetti FDA:lle kirjeen peruuttamaan päätöksen lääkkeen hyväksymisestä.

Kentuckyn pääsyyttäjän mukaan lääke on 5-10 kertaa voimakkaampi kuin muut hydrocodone-lääkkeet, ja että sen voi murskata jauheeksi.

Toista vastaavaa lääkettä kutsuttiin uudeksi Heroiiniksi. Huffington Post: ”CDC:n mukaan Kentuckyssa oli 4-kertainen huumeiden yliannostuskuolemien kasvu 1999-2010. Se tapahtui sen jälkeen kun koko maan kipulääkkeiden myynti oli kasvanut 400%. Suurin osa yliannostuskuolemista tulee reseptilääkkeistä.”

He tietävät, että ihmiset murskaavat tabletit. Moni onkin ehdottanut, että niistä tehtäisiin mahdottomia manipuloida, mutta eihän se lääkeyrityksille sovi, koska he tekevät sillä rahaa.

He vakuuttivat lääkärit siitä, ettei se aiheuta riippuvuutta. Sitten ihmiset tulivat riippuvaisiksi ja olivat epätoivoisia. Nämä lääkeriippuvaiset siirtyivätkin sitten käyttämään heroiinia.

Hovioikeuden raportti: ”1996-2011 Suffolkissa [Yhdysvalloissa] niiden ihmisten määrä, jotka joutuivat katkaisuhoitoon nousi 425%.”

 

Toinen tapaus:

"Bayer myi miljoonien dollareiden edestä vertahyydyttävää lääkettä hemofiliasta kärsiville. Tässä lääkkeessä oli suuri AIDS:n tartuntavaara."

"Tarkoituksena oli estää suurien lääkevarastojen jääminen myymättä, vaikka siitä oli tullut mahdoton myytävä USA:ssa ja Euroopassa."

"Dokumenttien ja haastatteluiden mukaan Hong Kongissa ja Taiwanissa yli 100 hemofiliakkia sai HIV:n käytettyään lääkettä. Monet heistä kuolivat."

"Nämä ovat rikollisesta toiminnasta kertovia dokumentteja, pahimmat nitä olen nähnyt", sanoi tri. Sidney M. Wolfe, joka toimi Julkisen terveyden tutkimusryhmän johtajana ja oli tutkinut lääkeyritysten toimia 30 vuoden ajan."

"Dokumenttien mukaan hallituksen lainsäätäjät auttoivat pitämään tämän toisen mantereen kanssa tehdyn kaupan pois julkisuudesta."

New York Times: Bayerin lääkkeistä vaarallisempi myytiin toiselle mantereelle.

Mercola.com : Bayer myi AIDS:lla saastunutta lääkettä.

Lisää Yhdysvaltojen viranomaisten toimista osiossamme Korruptio.

 

EPA eli Environmental Protection Agency (Suomessa ympäristöministeriö)

Lisää Yhdysvaltojen viranomaisten toimista osiossamme Korruptio.

 

USDA eli United States Department of Agriculture (Suomessa maatalousministeriö)

Lisää Yhdysvaltojen viranomaisten toimista osiossamme Korruptio.

 

Koulupoliisit

Poliisin militarisointi jatkuu: Koulupoliisit saavat Pentagonilta miinan kestäviä ajoneuvoja.   Granaatinheittimet myös osa varustusta.

Poliisin käyttämä väkivalta jopa kouluissa kasvaa koko ajan.

Väkivaltainen poliisi pidätetty kuristettuaan koululaista. Hän oli pahoinpidellyt oppilaita aiemminkin.

Teksasissa kouluihin on jaettu armeijan varusteita ja kymmenittäin aseita, mukaanlukien rynnäkkökiväärejä.

 

 

 

NSA

NSA:n johtaja: "Ei tässä ole kyse syyllisyydestä ... salakuuntelemme mielenkiintoisia ihmisiä ... ihmisiä, jotka välittävät tietoa."

Lisää Yhdysvaltojen viranomaisten toimista osiossamme Korruptio.

 

Tageja:

Sandy hookin ampuminen oli huijaus

Sandy hook huijausta

Bostonin pommi-isku oli huijaus

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Päivitys 22.1.2016: Uusi dokumenttielokuva Sandy Hookin huijauksesta: https://www.youtube.com/watch?v=oD0z275nQnM

Uutisia Yhdysvaltojen viranomaisten toiminnasta

 

Snowden 6.11.2015: Kännykkäsi salakuuntelee sinua sammutettunakin.

 

Yle 20.2.2015: Asiantuntija sim-korttimurrosta: Operaattoreiden harkittava sim-korttien vaihtamista. Yhdysvaltalainen NSA ja brittiläinen GCHQ tunkeutuivat yhdessä suuren sim-korttien valmistajan verkkoon ja saivat käsiinsä tietoliikenteen salausavaimet.

BBC 10.12.2014: YK vaatii viranomaisten syytteeseen asettamista Guantanamon vankien kiduttamisen vuoksi. Lisää aiheesta tässä.