Zerohedge: Sotatila Yhdysvaltoihin? Demokraatit saattavat sittenkin jatkaa vallassa

 

Ylläpidon kommentti:

Jos Trumpin valinta presidentiksi mitätöidään käynnissä olevalla vaalivilppisyytöksellä/ääntenlaskulla, Trumpin kannattajat eivät sitä todennäköisesti tule hyväksymään kaikkien Hillarya ja Hillaryn lähipiiriä koskevien, raskauttavien sähköpostivuotojen jälkeen. Clintonin tärkeimmän tukijan, maailman keskuspankkien omistavan suvun Rothscildien edustajan, globalisti miljardööri George Sorosin, palkkaamat mellakoitsijat ovat valmiina, koska he ovat jo harjoitelleet paikkojen tuhoamista pari viikkoa. Kun Trumpin väki alkaa protestoida tuon rikollisen Hillaryn valintaa presidentiksi, vastaavat Sorosin mielenosoittajat, ja meillä on syy poikkeustilaan valmis. Obama julistaa poikkeustilan, eli hän (ja siis demokraatit) saa vallan haltuun niin kauaksi aikaa kun tilanne, joskus hamassa tulevaisuudessa, normalisoituu.

 

Lue myös:

Ääntenlasku menikin uusiksi, Trumpista ei ehkä tulekaan presidenttiä – voittaako korruptio Yhdysvalloissa?

Yhdysvallat valmistautuu sisällissotaan, lue virallinen dokumentti - keskitysleirit ja ruumisarkut valmiina, henkilökuntaa palkataan koko ajan lisää

 

25.11.2016 6:24 Englanninkielestä kääntänyt Jari Virtanen

 

Zerohedgen sivustolta:

Viisi tapahtumaa joiden seurauksena Yhdysvaltoihin julistettaisiin sotatila

 

Olet todennäköisesti tietoinen siitä, että Obaman hallinto haluaisi mielelläänYhdysvaltoihin sotatilan. Jos/kun he saavuttavat sen, koko maa ja koko kansa olisivat armeijan hallinnassa ja ne olisi pidettävä kurissa sen varjolla, että hallitus jatkaa ja / tai kansallista turvallisuutta ylläpidetään Yhdysvalloissa.

Katsotaanpa nyt viittä todennäköistä tapahtumaa, jotka mahdollistaisivat poikkeustilan.

Huom: Kaikki nämä voivat tapahtua samanaikaisesti, peräkkäin, erikseen tai minä tahansa yhdistelmänä. Ne voivat myös toistua.

1. Talouden romahdus

Viimeisen vuoden aikana olemme nähneet valtavasti epävakautta kaupassa (kansainvälisessä) ja USA: n kotimaan teollisuudessa. Koska meidän hauras taloutemme perustuu 75 prosenttisesti kulutukseen, mikä tahansa merkittävää tapahtuma, joka saa kansalaiset hidastamaan ostamista voi johtaa tuhoisiin raportteihin. Kulutuksen lasku merkitsee sitä, että ihmiset eivät osta muuta kuin olennaisimpia elämiseen tarvittavia tavaroita ja palveluja, tai mikä olisi (hallituksen silmissä) vieläkin pahempi vaihtoehto, kansa alkaisi hamstrata rahaa ja nostaa rahat pankkitileiltään.
Baltic Dry Indexiä (BDI) voidaan pitää keskeisenä indikaattorina valmistajien ja kuluttaja raakatavaroiden ja materiaalien kuljetettamista merenkulun sopimuksien mukaan. Kuten edellisissä artikkeleissa mainitsin, Hanjinn Container Company, maailman suurin konttikuljettaja, meni konkurssiin kesällä. Näet BDI vaihtelut päivä päivältä osoitteessa http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND

Se on heilahdellut villisti viime vuoden aikana.

Deutsche Bank on konkurssin partaalla ja suuret pankit, kuten Bank of America ja J. P. Morgan ovat tehneett tappioita ja niitä ovat vaivanneet erilaiset oikeusjutut. Työttömyysaste on todellisyuudessa noin 25% ja "Neuvostoliiton tyyliset" tilastojen vääristelyt radiossa "ennätyksellisistä voitoista" ja "talouden parantumisesta" ovat vääriä ja tahallisesti harhaanjohtavia. Pankkien tilapäisiä sulkemisia on jo tapahtunut paikoissa, kuten Indianapolisissa, ja kun poliitikot, pankkiirit, ja oligarkit päättävät, loppuu ”fiat valuutta Federal Reserve” -järjestelmämme, joka on tehoton ja josta on yhä enenemässä määrin tullut naurunaihe maailmalla. Samalla myös palaisimme kultakantaan. Kun noita Pankkien tilapäisiä sulkemisia alkaa tapahtua enemmän, voit olla varma että rahoitusjärjestelmien romahtaa ja sotatila odottaa.

2. Verkkohyökkäys

Tämä on ehdottomasti yksi hallinnomme suosikki. Olemme nähneet jo merkkejä tästä kun ”kansallisen turvallisuuden virasto” DHS (Department of Homeland Security) ja DCI (Director of National Intelligence) ovat julkaisseet kirjeitä ja lausuntoja, joiden mukaan Venäjän hallitus on murtautunut Amerikan vaaliprosessiin. DNC:n (Democratic National Conventionin) sähköpostien hakkerointi 14.10.2016.
laitettiin venäläisten ja Venäjän hallituksen tiliin. Lisäksi näimme 7.9.2016, kaksi päivää ennen Pohjois-Korean ydinaseiden testiä, kuinka kalifornialaiseen yhtiöön, joka valvoo Pohjois-Korean ohjusten laukaisuja, murtauduttiin. DOS (Denial of Service) pantiin heidän tietokonejärjestelmäänsä, näin ehkäisten heidän satelliittitiedon syötteet ja valokuvien lataamiset. Tuo yhtiö oli Project on Crowdsourced Satellite Imagery.
Jos muut hallitukset voivat kaataa meidän internetpalvelimemme, luuletko että on mahdollista, että Yhdysvaltain hallitus Obaman käskystä voisi sen tehdä?

Kun se tapahtuu, matkapuhelimet eivät toimi, tietokoneet kaatuvat, rahoitusmarkkinoilla kuohuu ja kaupanteko loppuu ja pankkiautomaatit ja pankkikortit ovat hyödyttömiä. Kuljetus, varastointi, merenkulku, ja toimitukset kaikki joutuvat sekasortoon ja pysähtyvät. Saat erinomaisen kuvan tästä, kun luet Mac Slavon artikkelin SHTFplan.com sivustolla otsikolla "Kun rekkaliikenne pysähtyy." Se osoittaa kuinka haavoittuvia maamme jakeluverkko on. Lyhyesti sanottuna: Jos kaikki nämä järjstelmät kaatuvat, siitä seuraa sotatila välittömästi.

3. Ennalta arvaamaton tapahtuma

Viime viikolla Obama allekirjoitti seuraavan lain "Executive Order: Coordinating Efforts to Prepare the Nation for Space Weather Events". Tämä laki kattaa meteoriitin iskemisen, Coronal Mass Ejections (CME’s) auringosta, komeetan iskun, tai minkä tahansa muun avaruuteen liittyvän epätavallisuuden. Mutta eihän tuo ole iso juttu, saatat ajatella. Se kuitenkin on iso asia.
Kuka estää Obamaa joko aiheuttamasta sen, että joku muu maa ampuu meitä EMP:llä (sähkömagneettisella aseella) tai että hän käynnistää omansa (Yhdysvalloissa valmistetun aseen), ja sillä ajetaan verkko alas ja myöhemmin syytetään siitä CME-tapahtumaa tai aurinkomyrskyä?
Muunlaiset tapahtumat voisivat olla mahdollisesti ihmisen aiheuttamia tai syntyä myrskyjen, maanjäristysten, hurrikaanien, tai jopa vulkaanisen toiminnan aiheuttamina. [Suom.huom: Yhdysvaltojen puolustusministeri sanoi vuoden1995 (joulukuussa 2015 Yhdysvaltojen hallituksen virallisilta sivuilta poistetussa) puheessaan: "Pelkään että ekoterroristit aiheuttavat maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia radioaalloilla". Hän viittasi jo olemassa oleviin laitteisiin joista kerrotaan omalla sivustollamme tässä] Jos joku vähättelee tätä, niin pidä mielessä, että tarvitaan vain yhden megatonnin ydinase kuittaamaan joko Yellowstone Caldera tai San Andreas Fault Kaliforniassa. Tällaiset luonnonkatastrofit (joko ihmisen käynnistämänä tai aitoina) ovat yleensä johtaneet sotatilan määräämiseen osavaltion tasolla, tai jopa kansallisella tasolla.

4. Ydinsota/ EMP (elektromagneettinen pulssi) hyökkäys

Sota Pohjois-Korean, Iranin, Kiinan, tai Venän kanssa voi alkaa koska tahansa. Sitä seuraava tuho, joko täysimittainen tai rajoitettu ydinsota käynnistää automaattisesti hallituksen jatkamisen, COG:n (Continuity of Government), ja sitä taas seuraa sotatila.
Saanen sulkea tämän osion omalla varoituksellani:
Kolmas maailmansota alkaa EMP laitteen tai aseen räjäytyksellä manner-Yhdysvaltojen yläpuolella, ja sitä seuraa rajoitettu ydinsota ja perinteinen sodankäynti.

5. Virus tai bakteeri pandemia

Joko luonnollisesti esiintyvä, tai ihmisen aiheuttama. Yhdysvaltojen tartuntatautien keskus, CDC (Centers for Disease Control), sai juuri viime kesänä valtavasti "poliisivaltaa", kun se sai uuden oikeuden asettaa karanteeniin henkilön tai suuria ihmisryhmiä epäiltynä virus- tai bakteeritaudin aiheuttamasta saastumisesta tai noiden tautien levittämisestä.
Tässä artikkeli Catherine J. Frompovichilta otsikolla ALERT: U.S. CDC Giving Itself Unconstitutional Powers to Round Up and Detain Citizens En masse Anytime, Anywhere and Throw Away the Key" (Hälytys: the U.S. CDC suo itselleen perustuslain vastaisen oikeuden kerätä kasaan ihmisiä ja lukita heidät ikuisesti koska tahansa ja missä tahansa, päivätty 3.9.2016). Tuossa artikkelissa kerrotaan kuinka nämä poliisin valtuudet luotiin elokuun 15. päivä 2016, ja kuinka ne nyt ovat voimassa viranomaisten rekisterinumerolla 2016-18103. Tuo ehdotettu sääntö on nyt laki, ja sitä voidaan helposti käyttää sotatilan määräämisen perusteeksi Yhdysvalloissa. Joko luonnossa esiintyvän, ihmisen aiheuttaman, tai valheellisen.
Meidän hyväntahtoinen ja ystävällinen hallituksemme voi näiden yllämainittujen lisäksi määrätä sotatilan levottomuuksien vuoksi.
Kuten Rahm Emmanuel sanoi: "Älä anna kriisin mennä hukkaan," juuri ne joita suojellaan ovat ne, jotka luovat edellytykset levottomuuksille. Se on kirjaimellisesti "ongelma, joka ratkaisee itsensä".

Käyttämällä valheellisia perusteluja "ihmisten omien etujen ja turvallisuuden kannalta" sotatilalaki julistetaan ihmisten liikkuvuuden tai toiminnan rajoittamiseksi, ja heidän ohjamiseksi... heidän suojelemiseksi heiltä itseltään.
Sitten tulevat vielä matkustusrajoitukset, poliisivaltio kaduilla, työpaikoilla, ja ampuma-aseiden takavarikointi. Sitä seuraa "toisinajattelijoita ja mahdollisten häiriköiden" poistaminen sekä ulkonaliikkumiskiellot, ja rajoitukset koskien kaikkea mitä me teemme. Sotatila on Obaman hallinnon tavoite . Ongelmana on vain se, ettei hän (Obama) voi julistaa sitä mielivaltaisesti. Sotatilan julistamiseksi vaaditaan syy, kuten yksi noista viidestä mainitusta. Noissa tilanteissa hän voi evätä meiltä perustuslain mukaiset oikeutemme ja vapautemme ja ohittaa Yhdysvaltojen todelliset lait. Tällainen tilanne on hänen lopullisen tavoitteensa. Tällainen tilanne tarkoittaisi myös Yhdysvaltojen loppua...

 

Lue myös suositut artikkelimme:

Pizzagate: Pedofiilirinki johtaa Yhdysvaltoja ja monia muita maita

Julian Assangen katoamisesta lisää tietoa: Wikileaks on rikollisen eliitin hallussa! Ilmiantajat ovat nyt vaarassa!

Clintonien murhauttamat ihmiset

Ron Paul, entinen presidenttiehdokas, julkaisi listan valemediasta

 

Alkuperäinen artikkeli:

The End State: 5 Triggering Events That Would Place The U.S. Under Martial Law

 
Tyler Durden's picture

Submitted by Mac Slavo via SHTFPlan.com,

This article was originally published by Jeremiah Johnson at Tess Pennington’s ReadyNutrition.com

martial-law-2

As you are probably well aware, the Obama administration would like nothing more than to place the United States under Martial Law.

Once that is accomplished, the country and people would be locked down and kept under control on the pretext of continuing with the government and/or maintaining the national security of the U.S.

Let’s take a look at 5 events the administration would be most likely to utilize to reach this end state.

Note: All of these can occur simultaneously, successively, or individually in any combination at any time: there is no limit to their use or potential to recur!

1. Economic Meltdown

Over the course of this past year, we have seen a tremendous amount of volatility in trade (international) and the U.S.’s domestic manufacturing base. As our fragile economy is based on 75% of consumer spending, any significant downturn that keeps the shoppers home can lead to disastrous reports. Lower consumer spending means people do not buy goods and services beyond the absolute essentials, and worse: (in the government’s eyes) they hoard money and withdraw their funds from bank accounts.

The Baltic Dry Index (BDI) can be seen as a key indicator of raw goods and materials transported to manufacturers and consumers via shipping contracts. As mentioned in previous articles, Hanjinn Container Company, the7th largest container corporation in the world just filed for bankruptcy over the summer. You can see the BDI fluctuations day by day when you visit http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND. It has been fluctuating wildly over the past year.

Deutsche Bank is on the verge of bankruptcy and large banks such as Bank of Americaand J.P. Morgan have been plagued by losses and lawsuits alike. The unemployment rate is truly about 25% and the “Soviet” style statistics quacked from the radio on “record gains” and “economic improvements” are false and intentionally misleading. A “Bank Holiday”has already happened in places such as Indianapolis, and when the politicians, bankers, and oligarchs decide, they will pull the plug on a Federal Reserve system of fiat currency that is already an ineffective laughingstock of a smirking world that is steadily returning to the gold standard. When that Bank Holiday is declared, you can be sure the financial systems will collapse and Martial Law will be waiting in the wings.

2. Cyberattack

This one is definitely one of the administration’s favorites. We’ve been seeing signs of this with the DHS (Department of Homeland Security) and DNI (Director of National Intelligence) letters and statements that the Russian government is hacking into the American electoral and election process. The “targeting” of the DNC (Democratic National Convention) e-mails was assigned to the Russians and officially the Russian government has been accused by the administration of such, and trying to influence the presidential race on Friday, 10/14/16.

We also saw on 9/7/16, two days before the 5th North Korean nuclear test, the corporation based in California that monitors North Korean missile launches and nuclear testing was hacked into. A DoS (Denial of Service) was placed into their computer systems, preventing them from uploading satellite feeds and photos that would have enabled them to monitor the North Korean launch. That corporation is the Project on Crowdsourced Satellite Imagery. You can read more about this in the article “DoS Attack Crashes Website Monitoring North Korea’s Nuclear Test Site,” by Eric Niiler of Wired.com.

If other governments can crash our internet and servers, do you think it is possible that the U.S. government as directed by the Obama administration can do it on its own?

When that occurs, cell phones will go down, the computers will go down, the financial markets will be in a turmoil and cease trading, and ATM’s and bank cards will be rendered useless. Transportation, inventories, shipping, and deliveries will all be thrown into a turmoil and come to a halt. For an excellent description of this, read Mac Slavo’s article fromSHTFplan.com entitledWhen the Trucking Stops,” that shows how vulnerable our nation’s supply lines are. Bottom line: if all of this goes down as a result of a cyberattack, Martial Law will immediately follow.

3. “Unforeseeable/Black Swan” Event

As of last week, Obama just signed an Executive Order (EO), entitled Executive Order: Coordinating Efforts to Prepare the Nation for Space Weather Events,” signed10/13/2016. Such an EO could cover meteor strikes, Coronal Mass Ejections (CME’s) from the sun, a comet, or any other space anomaly. Not a big deal, you may think? It is a big deal, because here’s the bottom line:

Who is to prevent Obama from either causing another nation to launch an EMP (Electromagnetic Pulse) weapon, or launching one of his own (U.S.-made weapon), taking down the grid and subsequently blaming it on a CME event/solar storm, courtesy of the sun?

Other events would include potentially man-made or generated storms, such as earthquakes, hurricanes, or even volcanic activity. If one scoffs at such, remember all that it would need is a 1 megaton nuclear “kicker” to set off either Yellowstone Caldera or the San Andreas Fault. Such natural disasters (initiated by man or genuine) usually result in Martial Law at the state level on a regular basis, much less one that is national in scope…that Obama would jump on to inculcate Martial Law.

4. Nuclear War/EMP Attack

Any day we could be at war with North Korea, Iran, China, or Russia. The resulting devastation, whether a full-scale or a limited nuclear war would automatically set in motion the wheels for COG (Continuity of Government), and a declaration of Martial Law.

Let me close this portion with my caveat:

World War III will begin with the detonation of an EMP device or weapon over the continental United States, followed by a limited nuclear exchange and then conventional warfare.

5. Viral or Bacterial Pandemic

Either naturally-occurring, or man-made. The CDC (Centers for Disease Control) just inherited a tremendous amount of “police power” over the summer regarding their newfound ability to quarantine individuals or large groups of people on the suspicion of contamination/communicability regarding viral or bacterial pathogens relating to a potential or real pandemic.

There is an article by Catherine J. Frompovich entitled “ALERT: U.S. CDC Giving Itself Unconstitutional Powers to Round Up and Detain Citizens En masse Anytime, Anywhere and Throw Away the Key,” dated on 9/3/16. This article details how these police powers were created in the Federal Register as the Proposed Rule “Control of Communicable Diseases” on August 15, 2016 that are now in effect to be found underFederal Register Number: 2016-18103. Guess what? That proposed rule is now law, and could easily be utilized to “justify” Martial Law in the U.S. because of a pandemic: naturally-occurring, man-made, or phony.

In addition to all of these juicy tidbits, the deciding factor is what I refer to as the “IHM,” or “Incredible Human Mob.” Yes, Civil Unrest is a factor; yet it is not a method but a “sign/symptom,” a “side-effect” of what happens when one of the aforementioned 5 methods are employed. “In the interests of public safety,” or “to protect the public,” or “to maintain law and order” are the phrases trumpeted by our benevolent and friendly government.

As Rahm Emmanuel said, “Never let a crisis go to waste,” the very ones who are to be protected (the public) are the ones who create the conditions for civil unrest. It’s literally a “problem that takes care of itself,” and here’s the bottom line to cover the Civil Unrest factor:

Using the fake justification “in the interests of the safety of the people,” martial law will be declared to confine, restrict, and control the people…protecting them from…themselves.

Then come the restrictions to travel, the police state in the streets, at the workplace, and the confiscation of firearms. Then comes the removal of “dissidents and potential troublemakers,” as well as the curfews, restrictions, and limitations in every facet of our society. Martial Law is an objective of the Obama administration. The problem is that he (Obama) cannot just arbitrarily declare it. The declaration requires a prod, such as one of the 5 methods mentioned. In those circumstances, he then can suspend our rights under the Constitution and bypass the true laws of the U.S. Such an end state is his desire. Such an end state would also mean the end…of the United States.

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä