Ruotsalainen Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta: Hyväntekeväisyysjärjestö White Helmets murhaa lapsia Syyriassa propagandatarkoituksessa - Oliko Tukholman isku kosto heidän paljastuksensa vuoksi?

 

 

7.4.2017 19:56 Jari Virtanen

 

Oliko Tukholman "isku" myös teatteria vai kosto siitä, että ruotsalaisten lääkäreiden ryhmä, Swedish Doctors for Human Rights, paljasti White Helmets -ryhmän huijauksen ja lasten murhaamisen propagandatarkoituksessa? Mitä oikeuksia ja vapauksia meiltä nyt viedään?

Ex-CIA agentti Tenojoella 18.3.2017: Monet terrori-iskut on niin sanottuja lavastettuja hyökkäyksiä, teatteria. Olen itse ollut johtamassa noita operaatioita. Ainakin Pariisin isku ja Berliinin kuorma-autoisku olivat teatteria:

 

Veterans Today kirjoitti 6.4.2017:

Presidentti Trump uhkaa viedä Yhdysvallat sotaan Syyriaa, Irania ja jopa Venäjää vastaan. Hänen mukaansa White helmets -järjestöltä saadut "todisteet" antavat siihen oikeutuksen.

Tässä kirjoituksessa tulemme todistamaan sen, että White Helmets -järjestö on varjohallituksen organisaatio, eli osa CIA:ta, MI6:tta ja Al Qaidaa. Meillä on pitävät todisteet siitä, että Trump yhdessä valtamedian kanssa on huijannut meitä alusta asti.

Näyttelijä George Clooney tiesi, että ruotsalainen lääkäriryhmä Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta oli kutsunut White helmets -järjestöä lasten murhaajiksi, kun Clooney tuotti Oscar-palkinnon arvoisen propagandavideon, joka on hyvin saattanut olla mukana aiheuttamassa sen, että lapsia murhataan Syyriassa. Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta, SWEDHR, on todellinen ja arvostuksemme arvoinen ryhmä.

George Clooney: Ruotsalaisten lääkäreiden ryhmä syyttää häntä sellaisten videoiden mainostamisesta, joissa murhataan lapsia.

 

On huomion arvoista, ettei Valkoinen Talo, eikä itse asiassa yksikään läntinen valtamedia, ole missään vaiheessa maininnut White Helmets -järjestöä vastaan esitettyjä todisteita. Meidän mielestämme White Helmets -järjestö on osa Al Qaidan propagandaoperaatioita. Valkoinen Talo eikä läntinen valtamedia ole myöskään maininnut FSA:n, ISISin ja al Nusran jo todistetusti tekemiä kaasuiskuja, nuo iskut on tyystin unohdettu.

White Helmets -järjestö, jonka väittää olevansa riippumaton kansalaisjärjestö, on saanut noin 100 miljoonaa dollaria salaista rahoitusta CIA:lta ja Englannin ulkoministeriöltä (UK Foreign Office), lasten murhaaminen on heidän bisneksensä, ja tulemme sen tässä kirjoituksessa todistamaan. Tuo järjestä jakaa päämajansa Turkin tiedustelupalvelun kanssa Gaziantepissä, Turkissa. White Helmets on enemmän murharyhmä kuin kansalaisryhmä. Katso alla olevat videot.

 

Lapsia murhataan omissa propagandavideoissa

Lääkärit ihmisoikeuksien puolesta analysoi videot, joissa ihmisiä pelastettiin väitetyn kaasuhyökkäyksen jälkeen. Lääkärit huomasivat, että videot olivat huijausta ja niissä jopa kuultiin arabiankielisiä ohjeita näyttelijöille. Kaiken lisäksi tuosta "pelastusoperaatiosta" tuli murha. Aluksi näytti siltä, että lääkärit olettivat hoitamansa lapsen kuolleen.

Kuitenkin sen jälkeen, kun ruotsalaisryhmä oli tutkinut videoita tarkemmin, se huomasi, että hoidettu poika olikin vain tajuton johtuen hänelle annettujen opiaattien suuresta määrästä. Videossa näkyy kuinka poika saa ruiskeen rintaansa, sydämen seudulle, ja hän kuoli kun hänelle annettiin "leikkiruiske" adrenaliinia.

Se oli murha.

Lääkärit totesivat analyysissaan:

• Videolla pitäisi näkyä henkeä pelastavia toimenpiteitä, sen jälkeen kun kloorikaasuisku oli tapahtunut. Tuollaisessa tilanteessa adrenaliiniruiske pitkällä neulalla suoraan lapsen sydämeen olisi oikea hoito. Videolla näkyvä hoito ei missään tapauksessa ollut oikea.

• Lapsen käsittely ja hoito tehtiin huolimattomalla ja vaarallisella tavalla, ja ne todennäköisesti vaaransivat merkittävästi lapsen terveyttä.

• Kaikista paljastavin asia videolla ovat "leikkiruiskeet" adrenaliinia, jotka oletettavasti annettiin sydämeen. Lääkintähenkilökuntaan kuuluneet hoitajat, tai siis oikeammin sanottuna näyttelijät, eivät edes painaneet ruiskun mäntää alas, josta seurauksena oli se, ettei ruiskun sisältö tullut ollenkaan ulos ruiskusta. Ja tuo on selvästi nähtävissä videolla.

• Lääkäriryhmän videon perusteella tekemän analyysin tulos on, että lapsi kärsi opiaattiruiskeesta ja oli kuolemassa yliannostukseen. Mikään ei viittaa siihen, että lapsi olisi sairastunut kemikaalein tai vastaavin tehdyn iskun seurauksena.

• Yhdelläkään videolla nähdyistä lapsista ei ole oireita, jotka viittaisivat kemikaali-iskuun.

White Helmets -järjestön aiempi video:

• On selvää että valeruisku, joka työnnettiin lapsen rintaan tappoi videolla olleen lapsen. Tämä kaikki tehtiin tahallisesti ja toiminnan tarkoitus antaa kuva lääketieteellisestä hoidosta.

• Valheellisesti tekstitetyllä videolla on myös kuultavissa arabiankielisiä ohjeita näyttelijöille. Näyttelijöitä ohjeistetaan asettelemaan lapsi "teatteria varten", ei lääketieteellisiä toimenpiteitä varten.

• Videot oli ladattu White Helmetsin kanavalle “Syrian civil defense in idlib province”. White Helmets on tuottanut itse videonsa yhdessä “coordinating sarmin” -järjestön kanssa. Heidän logossaan on musta jihadistilippu (Al Qaida). Videolla näkyy myös valkoisia kypäriä (englanniksi "white helmets").

Lääkärijärjestön puheenjohtaja, professori Marcello fer rada de Noli, julkaisi White Helmets -ryhmän huijauksesta ensimmäisen artikkelin maaliskuussa 2017. Artikkelin nimi oli “Swedish Doctors for Human Rights: White Helmets video, macabre manipulation of dead children and staged chemical weapons attack to justify a” No-fly Zone “in Syria” (Ruotsalaiset lääkärit ihmisoikeuksien puolesta: Valkokypärien video on sairasta kuolleiden lasten manipulointia. Sen ja valheellisen kemikaali-iskun tarkoitus on lentokieltoalueen hyväksyttäminen) ja siinä analysoitiin tapahtunutta huijausta ja niiden tarkoitusperiä.

Tuota artikkelia seurasi lisää sairaita löytöjä. Artikkelissa Helmets Movie: Updated Evidence from Swedish Doctors Confirm Fake Life Saving Practices Injure Children (Päivitettyä tietoa ruotsalaisilta lääkäreiltä - Lapsia hoidettaessa noita lapsia itse asiassa vahingoitettiin.).

Ruotsalaisen lääkäriryhmän löydökset tutkineet saksalaiset ja muun maalaiset ryhmittymät ovat yhtä mieltä johtopäätöksissään Al-Qaidan (Al Nusran) videolla tekemistä rikoksista.


Ferrada de Noli perusti lääkäriryhmän Swedish Doctors for Human Rights (SWEDHR),[36] ja toimii sen puheenjohtajana. Ryhmä on terveydenhuoltoalalla toimivista professoreista ja lääkäreistä koostuva kansalaisjärjestö, joka tutkii sitä, millaisia vaikutuksia sodilla on siviiliväestöön ja raportoi niistä. Sen aihepiiriin kuuluvat myös vankien kidutusten ja ihmisoikeusloukkauksien tutkiminen ja raportoiminen.

The organization implements its endeavour in the following areas: country-scenarios were civil populations have been targeted by war crimes, transgressions by the part of governments on the human rights of individuals exposing war crimes, individual cases of doctors subjected to human rights violations, and research on the effects of torture in prisoners. See further description in the organization’s Manifest.[37]

The first elected board of SWEDHR was composed by Leif Elinder, Marcello Ferrada de Noli (Chairman), Martin Gelin, Alberto Gutierrez, Ove B. Johansson, Lena Oske, Armando Popa, Anders Romelsjö (Vice-Chairman), Marita Troye-Blomberg, and Luz Varela.[38] In 2015 Ferrada de Noli founded with a group of European academics and publishers the magazine online The Indicter, being elected editor-in-chief.[39]

Swedish Professors & Doctors For Human Rights (SWEDHR) is an independent, non-profit, non-partisan, non-governmental organization engaged in the research and reporting on the effects of war-crimes, torture and human-rights transgressions on civilian populations or on individuals.

Additionally, we oppose governmental assaults on the human rights of individuals who have denounced war crimes or exposed serious infringements to the civil liberties of the population. Unlike other established Swedish human-rights organizations, Swedish Doctors For Human Rights is not sponsored neither fully nor partially financed by Swedish governmental institutions.

SWEDHR is a team formed with the participation of a number of Swedish professors, PhDs, medical doctors and university researchers in the medical sciences and health-related disciplines. This participation is purely voluntary and made on a private basis.

SWEDHR statements represent solely the members of this organization, not all Swedish doctors or any other institution or professional/academic association that the participants in SWEDHR are associated with. SWEDHR follows both the United Nations doctrine on Human Rights and ethical norms according to the World Medical Association’s Ethical Declaration of Helsinki. Read on our organization’s aims and rationale for its foundation at Swedhr’s Manifest.

At difference with other organizations of this type in Sweden, SWEDHR a) do not administrate funds of any kind, b) it does not hold neither asks economic sponsoring from any governmental, corporative or private institution; c) it does not collect fees (meddlemsavgift) from its supporters; d) it does not campaign on economic-related issues associated with our HR endeavours. We also believe that abstaining from the aforementioned possibility of external contributions is one way of maintaining absolute independence and credibility regarding unbiased reporting of HR issues.

SWEDHR is open for the altruistic participation of any interested doctor sharing the aforementioned research interests. Membership forms (full member or associate member) are described in our Bylaws. For questions, comments, or if you wish to contribute in our publications online, contact:
info@swedhr.org

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä