Onko Trump sittenkin sotahaukka? Hänen neuvonantajiensa valinta viittaa siihen

18.11.2016 22:22

 

Englanninkielisestä alkutekstistä suomeksi kääntänyt Jari Virtanen

 

Viisi Trumpin neuvonantajaa jotka todistavat, että Trump muistuttaa enemmän Hillary Clintonia kuin olisit uskonut


Ennen presidentinvaaleja monet amerikkalaiset toivoivat, että jos Donald Trump valittaisiin presidentiksi, hän laskisi Yhdysvaltojen militarismim tasoa ja saisi hallituksen lopettamaan vallankaappausten käynnistämisen ja tukemisen maailmalla. Ihmiset toivoivat näin huolimatta siitä, että Trump on luvannut laajentaa Yhdysvaltain armeijan toiminta-aluetta.

Kampanjan aikana Trump arvosteli Irakin sotaa ja Yhdysvaltojen vallan laajenemista. Presidentivaalit voitettuan hän on saanut positiivista palautetta Venäjältä, ja se kertoo noiden kahden suurvallan välisten jännitteiden lievenemisestä ja korostaa suurta eroa Trumpin ja hänen kilpailijansa, Hillary Clintonin välillä. Mutta se hetki kun Trump valitsee «henkilökuntansa» lähestyy, ja hänen kandidaattinsa eivät toistaiseksi anna paljon toivoa siitä, että olisimme saaneet uuden Nobelin rauhanpalkinnon voittajan presidentiksi.

Seuraavat viisi henkilöä murskaavat haaveemme tulevasta maailmanrauhasta:

1. Varapresidentti (valittu) Mike Pence – Hänet tunnetaan homoseksuaalisuuden- ja abortinvastaisena, mutta yksi hänen turmiollisimmista näkemyksistään on hänen tukensa perinteiselle uuskonservatiiviselle ulkopolitiikalle. Kun Pence oli kansanedustajana, hän äänesti George W. Bushin Irakiin hyökkäyksen puolesta – tuon saman sodan, jota Trump on arvostellut. Pence on myös ilmoittanut samantyyppistä halua jatkaa sotaa Syyriassa, mikä sekin on ristiriidassa Trumpin näkemykseen.

Pence sanoi yhdessä varapresidenttiehdokkaiden väittelyssä ennen vaaleja:

"Jos Venäjä ... jatkaa osallistumista tähän barbaariseen hyökkäykseen siviilejä vastaan Aleppossa, Yhdysvaltojen tulisi olla valmis käyttämään sotilaallista voimaa iskeäkseen Assadin hallinnon sotilaallisiin kohteisiin."

Mielenkiintoista on se, että hän kuulostaa paljon Hillary Clintonilta. Hillary sai tuen monelta sota-myönteiseltä republikaanilta tänä vuonna.
Ottaen huomioon sen että Joe Biden on hänen edeltäjänsä, on helppo olettaa Pencen saavan kuitenkin vain vähän konkreettista valtaa, etenkin Trumpin, tämän valtavan persoonallisuuden, alaisena työskennellessä. Pence sanoi hiljattain että hän pitää Dick Cheneytä esikuvanaan. Cheneyn, joka oli yksi Irakin sodan tärkeimmistä arkkitehdeista ja joka myös tienasi valtavia summia sillä, uskotaan vedelleen joistakin naruista Bushin presidenttinä ollessa. Kuten presidentti Obama jokin aikaa sitten vitsaili:

«Muutama viikko sitten Dick Cheney sanoi, että hän pitää minua pahimpana presidenttinä jonka hän on elinaikanaan nähnyt. Tuo on erittäin mielenkiintoista, koska minun mielestäni Dick Cheney on minun elinaikani pahin presidentti.»

2. Rudy Giuliani - Rudy Giuliani on Trump presidentiksi tulemisen siirtymäajan joukoissa, ja aiemmin tällä viikolla hänen huhuttiin olevan kandidaattina ulkoministeriksi. The New York Times raportoi tiistaina, että Giuliani, joka innokkaasti tuki Trumpin kampanjaa, himoaa huippudiplomaatin tehtävään ja että Trump todennäköisesti tulee palkitsemaan hänen uskollisuutensa.

Giuliani oli New Yorkin pormestarima 911- iskujen aikaan vuonna 2001, ja on jo pitkään ollut valmis uhraamaan kansalaisten yksityisyyden maan turvallisuuden parantamiseksi. Hän viittaa usein noihin historiallisiin hyökkäyksiin perustellessaan näkemystään.
Hänen halunsa puolustaa oikeusvaltiota käy ilmi hänen viimeaikaisessa kommentissaan, että "sodassa kaikki on laillista". Hän ei ilmeisesti tiedä mitään Geneven sopimuksesta. Giuliani oli myös Irakin sodan vankkumaton kannatta ja eikä valitettavasti näe ikuisten vieraissa valtioissa käytyjen sotien seurauksia.

Ron Paul yritti selittää hänelle näitä seurauksia vuoden 2008 presidentinvaalien debattien aikana, kun sekä hän että Giuliani olivat ehdolla presidentiksi.
"Meidän täytyy katsoa asioita siitä näkökulmasta, että ​​mitä tapahtuisi, jos joku muu teki sen meille," Paul sanoi, yrittäen selittää sitä, että Yhdysvaltojen jatkuva pommittaminen Lähi-idässä luo katkeruutta ja inspiroi terrori-iskuja.

Giuliani vaati lisäpuheenvuoroa keskustelussa ja halusi lietsoa pelkoa vedoten ihmisten tunteisiin 911- iskuihin liittyen:

"Tuo on todella erinomainen lausunto. Erinomainen lausunto henkilöltä, joka eli tuon syyskuum 11. päivän hyökkäyksen. Että aiheutimme hyökkäyksen koska olimme hyökänneet Irakiin. En usko että olen kuullut tuota aiemmin, ja olen kuullut joitakin melko järjettömiä selityksiä syyskuun 11. päivän iskuille. Pyydän kongressiedustajaa perumaan puheensa ja sanomaan, että hän ei todellakaan tarkoittanut sitä."

Paul ei perunut puheitaan, vaan jatkoi selittämällä CIA:n käsitettä takaisiniskusta ja Yhdysvaltojen sekaantumista Iranin asioihin vuonna 1953.

Republikaanien kansalliskokouksessa kahdeksan vuotta myöhemmin Giuliani näytti jättäneen huomiotta Paulin varoituksen, ja päätti sen sijaan keskittyä islamilaisten ääriliikkeiden vaaroihin ja olla puuttumatta niiden syihin ja hän tietysti lisäsi runsaasti 911- viittauksia. Hän lupasi terroristeille, että "Yhdysvallat saa teidät kiinni."

Ottaen huomioon sen, että Hillary Clinton pystyi hyödyntämään sodan Libyassa kasvattaen niiden tahojen aseiden myyntiä jotka lahjoittivat rahaa hänen säätiölleen, Clinton Foundationille, ja sen, että Syyrian radikaalien kapinallisten aseistaminen Assadin vastaisessa taistelussa ei ollut hyvä taktinen liike, saattaa Giulianin ulkoministeriöllä olla vaikeita aikoja edessä.

3. John Bolton – Trumpin toinen mahdollinen ulkoministerikandidaatti noudattaa myös republikaanisen puolueen ulkopolitiikkaa. Bolton toimi George W. Bushin alivaltiosihteerinä, ja vuonna 2002 teki todella epätarkkoja väitteitä lähestyvästä Irakin sodasta.

Atlantic uutisoi:

"Bolton oli sekä Irakin sodan aktiivinen puolestapuhuja, että yksi sen suunnittelijoista. George W. Bushin alivaltiosihteerinä vuoden 2002 loppupuolella hän kertoi BBC:lle: "Olemme varmoja, että Saddam Husseinilla on joukkotuhoaseita ja niiden tuotantolaitoksia piilossa Irakissa." Hän lisäsi, että «Irakin kansasta tulisi ainutlaatuisia historiassa, jos he eivät auttaisi tämän diktatuurin kaatamisessa», ja että vaikka demokratian rakentaminen osoittautuisi vaikeaksi tehtäväksi, on Irakin kansa täysin pätevä tekemään sen. "Niin pätevä, itse asiassa, että amerikkalaisten rooli [sodan jälkeisessä Irakissa] tulee olemaan melko vähäinen."

Senaattori Rand Paul selitti eräässä tapahtumassa miksi hän vastustaa Boltonin mahdollista nimittämistä:

«Bolton on epäonnistuneen Washingtonin eliitin pitkäaikainen jäsen, jota Trump vannoi vastustavansa. Bolton teki toistuvasti lähes jokaisen ulkopolitiikkaan liittyvän virheen jonka Yhdysvallat on tehnyt viimeisten 15 vuoden aikana – juuri ne jotka Trump lupasi välttää jos hänestä tulisi presidentti.
John Bolton teki useimmiten sen mitä Hillary Clinton suositteli ja oli sitä vastaan ​​mitä Donald Trump suositteli."

Bolton vaati jokin aikaa sitten sotaa Irania vastaan ja on CFR:n (Council on Foreign Relations), [pahamaineisen] yhdysvaltalaisen ulkopolitiikan ajatushautomon jäsen. Dick Cheney on myös tuon neuvoston jäsenenä ja Hillary Clinton on usein ylistänyt CFR:n johtamisen taitoja. CFR:ää ohjailee litania suuryrityksiä, kuten Lockheed Martin, Goldman Sachs, JP Morgan Chase & Co., ja Exxon Mobil Corporation.

Kuten Paul myös totesi, Boltonilla ja Clintonilla on monia samoja politiikan tavoitteita: Vuonna 2011 Bolton moitti Obamaa, koska hän kieltäytyi hyökkäämästä suoraan Gaddafia vastaan ja julisti: "Gaddafin kaatamisessa on strateginen intressi... mutta Obama missasi sen." Itse asiassa Obama otti Boltonin neuvosta vaarin ja pommitti Libyan diktaattorin seuraavaan maailmaan. Ulkoministeri Clinton pröystäili: "Tulimme, näimme, ja tapoimme hänet."

Boltonin ulkoministeriö on, samoin kuten Giulianinkin hypoteettinen ulkoministeriö, resepti jatkuvalle aggressiolle ja piittaamattomalle ulkopolitiikalle.

4. James Woolsey – Harvoissa asioissa kuultaa niin selvästi läpi varjohallitus, kuin entisen CIA: n johtajan ja Project for the New American Centuryn (PNAC) keskeisen jäsenen nimeämisessä vanhemmaksi kansallisen turvallisuuden neuvonantajaksi .
PNAC oli sotamyönteinen aivoriihi joka koostui uuskonservatiivien johtajista. Tuon ryhmän olemassaolo on sittemmin tuomittu laittomaksi, mutta heidän verkkosivujensa tallenteet paljastavat organisaation perustetun sotilaallisiin tarkoituksiin. Woolsey palveli heidän johtohahmonaan.

The Intercept- nettijulkaisun mukaan Woolsey oli vuoden 2003 Irakiin hyökkäyksen keskeinen tukija jo kauan ennen kuin se toteutui:

Woolsey allekirjoitti vuonna 1998 kirjeen, jossa hän kehotti Clintonia syrjäyttämään Saddam Husseinin, ja jo muutaman tunnin kuluttua siitä, kun 911- iskusta uutisoitiin CNN:llä, hän syytti hyökkäyksistä Irakia. Woolsey on jatkuvasti ollut sitä mieltä, että Irakilla oli rooli hyökkäyksessä siitä huolimatta, ettei tuon väitteen tueksi ole koskaan löydetty todisteita. Hän syyttää iskusta myös Irania. "

The Intercept lisäsi:

Hän työskentelee myös Foundation for the Defense of Democracies- säätiön johdossa. Tuo voittoa tavoittelematon säätiö on erittäin aggressiivinen politiikassaan ja tekee Lux Capital Managementin kanssa yhteistyötä. Yhteisissä projekteissaan ne investoivat uusiin teknologioihin, kuten droneihin, satelliittikuvaukseen ja tekoälyyn.

On myös erittäin kiinnostavaa, että Woolsey toimi varatoimitusjohtajana Booz Allen Hamiltonilla, yrityksessä jossa ilmiantaja Edward Snowden työskenteli ennen kuin hän paljasti NSA:n salaiset vakoiluohjelmat.

Woolsey sanoi että Snowden pitäisi "hirttää kaulasta kunnes hän on kuollut, ei pelkästään tappaa sähköiskulla."

Se siitä.

5. Kenraali Mike Flynn - Jotkut ovat ilmaisseet optimismia sen suhteen, että Donald Trump halusi Mike Flynnin hänen väliaikaisiin joukkoihinsa ja mahdollisesti pysyväksi jäseneksi hänen hallinnossaan. Flynn poikkeaa muista militaristisista jäsenistä Trumpin uudessa joukkueessa siinä, että hän on halukas tunnustamaan sen, että Irakin sota oli virhe. Hän on myös arvostellut Obaman droneilla käytyjä sotia. Flynnillä oli aktiivinen rooli Afganistanin ja Irakin sodissa.

Hän sanoi viime vuonna:

«Kun 911 tapahtui, kaikki tunteet ottivat vallan, ja reaktiomme oli, "Mistä ne paskiaiset tulivat? Mennään tappamaan ne!" Sen sijaan että olisimme kysyneet miksi he hyökkäsivät meitä vastaan, me kysyimme mistä he tulivat. Ja sitten strategisesti marssimme aivan väärään suuntaan.»

Saattaa olla, että Flynn on arvostellut Irania paljon, ja kuten The Intercept totesi:

«Kun Flynn näyttää puhuvan rehellisesti, on hänellä taipumus ohjautua vaaralliselle ja islaminvastaiselle alueelle. Aiemmin tänä vuonna hän vaati Raqqan, Syyrialaisen kaupungin tuhoamista. Tuon kaupungin oli ottanut valtaansa ISIS, ja siellä oli kymmeniä tuhansia siviilejä loukussa.»

Flynn on tuominnut sodan elementtejä, mutta hänessä vallitsee sotilaallinen mielentila. Myös Intercept teki tuon havainnon:

«Sotilaallisesti Flynnin visioima kampanja vastaisi "toisen maailmansodan tai kylmän sodan aikaa" ja siinä joukkoja ohjaisi yksi johtaja joka olisi vastuussa presidentille."

Flynnillä voi olla ongelmia saada keskeinen rooli Trumpin hallinnossa, johtuen hänen edellisestä roolistaan Pentagonin tiedustelupalvelun johtajana (hänet ​​syrjäytettiin 2014) sekä hänen konsulttiyrityksensä läheisistä siteistä Turkin presidenttiin Recep Erdoganiin, joka on ajanut autoritaarista politiikkaa Turkissa.

Wall Street Journalin mukaan Trump myös äskettäin lisäsi listalleen Frank Gaffneyn – pitkäaikaisen islaminvastaisen haukan – omaan väliaikaiseen joukkueeseensa. Trumpin kampanja väittää, ettei hän ole virallisesti jäsen, vaan toimii vain neuvonantajana.

Vaikka jotkut saattavat pitää Trumpin potentiaalista yhteistyötä Vladimir Putinin kanssa toivona siitä, että jotkut nykyiset kansainväliset konfliktit ovat ratkaistavissa, on Trump tarkoituksella päättänyt piirittää itsensä varjohallituksen hahmoilla. Nuo hahmot ovat ristiriidassa niiden ulkopolittisten näkökulmien kanssa joita hän itse näytti kannattavan: epäonnistuneet vallankaappaukset ja Irakin sota. Itse asiassa nämä henkilöt nojaavat kohti Hillary Clintonin agressiivista ulkopolitiikkaa.

Valitettavasti Trumpin kamppanjalupaus "pommittaa ISIS helvettiin", on todella ristiriidassa Yhdysvaltojen kroonisen ulkopolitiikan kanssa – siis sen ulkopolitiikan, joka tuottaa varmasti vain enemmän terroristeja ja epämääräisiä sotia.

Sen ulkopolitiikan nimi on jatkuva aggressiivinen amerikkalainen militarismi.
 

Alkuperäinen kirjoitus: http://www.activistpost.com/2016/11/5-trump-advisors-prove-hes-like-hillary-clinton-thought.html

 

Lue myös: Se kaikki olikin vain kaunista unta - Putin auttaa sittenkin globalisteja uuden maailmanjärjestyksen muodostamisessa

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä