Oliko Ranskan hallitus terrori-iskun takana? Katso todistusaineistoa

Jari Virtanen 17.11.2015
 

Emme ole vielä saaneet vahvistusta siihen, onko alkuperäisen tekstin kirjoittanut Jim Stone. Olemme lukeneet joitain Jimin kirjoituksia, ja hän vaikuttaa selväjärkiseltä henkilöltä. Nämä terrorismiin liittyvät asiat ovat niin monimutkaisia, että emme ota sen enempää kantaa kirjoitukseen.

 

 

Robert Cook, Yhdistyneen kuningaskunnan ulkoministeri vuosina 1997–2001, kirjoitti englantilaisessa The Guardian - lehdessä vuonna 2005: "Al-Qaida, kirjaimellisesti 'tiedosto', oli alunperin tietokonetiedosto tuhansista mujahideeneista, islamilaisista taistelijoista, jotka palkattiin ja koulutettiin CIA:n avustuksella lyömään venäläiset [Afganistanissa]". Irakin Al-Qaidasta tuli myöhemmin ISIS. Lisää ISISistä tässä.

 

Jim Stone kirjoittaa:

Ranskan hallituksen palkkaamat terroristit kokosivat tulevat ”uhrit” yhteen heidän lähdettyään Bataclanista, murhasivat heidät heidän ollessaan viranomaisten huostassa ja veivät sitten ruumiit esivalmistellulle ”tapahtumapaikalle”.

Meksikolainen media teki pienen virheen kun se haastatteli Nohemin vanhempia

Meksikolainen tyttö, Nohemi Gonzalez, jonka väitettiin kuolleen iskussa, oli hengissä Bataclanin ammuskelun jälkeen kun hänen perheensä soitti hänelle hänen poikaystävänsä kännykkään kuultuaan ampumisesta meksikolaisessa mediassa.

(Alkuperäisen tekstin kirjoittaja, Jim Stone sanoo törmänneensä tv-uutiseen tytön vanhemmista käydessään läpi Bataclanista otettuja huonolaatuisia valokuvia. Emme ole pystyneet vahvistamaan tietoa, mutta on tavallista, että valtamediasta poistetaan uutisia vähän niiden ilmestymisen jälkeen.)

Tytön vanhemmat eivät voi käsittää, miten on mahdollista, että tyttö oli aivan kunnossa ampumisen jälkeen, mutta sen jälkeen kun viranomaiset olivat vieneet hänet mukanaan, hän löytyikin murhattujen joukosta teatterista. Hänet ja muutkin uhrit oli raahattu teatteriin, ja se näkyy selvästi valokuvista. (Suom.huom. jotkut uhreista ovat tietysti saattaneet ryömiä esimerkiksi kohti tuttujaan ennen kuolemaansa. Pääuloskäynti on todennäköisesti kuvassa vasemmalla.)

Lavastetun hyökkäyksen teoriaa tukee myös se, ettei iskusta ole löytynyt yhtäkään kännykkävideota [Päivitetty: yksi on löytynyt], vaikka uhrien lukumäärä oli suuri.

Uhrien eri kansallisuuksien lukumäärä tukee myös teoriaamme. Mitä enemmän kansallisuuksia, sitä suurempi määrä maita lähtee tukemaan islamin vastaista sotaa (kolmatta maailmansotaa Venäjä-USA?), siis koska he ovat menettäneet omia kansalaisiaan.

(Suom.huom. Alkuperäisen tekstin kirjoittaja huomauttaa, että hänellä ei ole halua tehdä itsemurhaa. Harmittavan usein ilmiantajat päätyvät itsemurhatuiksi.)

Tässä se mitä todennäköisesti tapahtui:

Hallituksen agentit jotka eivät olleet "oikeita" terroristeja, tappoivat osan uhreista itse terrori-iskussa. Saavuttaakseen paremmin haluamansa, he lisäsivät uhreja niiden joukosta, jotka olivat olleet teatterissa tarkastettuaan ensin kaikkien henkilöllisyystodistukset voidakseen näin valita joukkoon mahdollisimman monta kansalaisuutta.

Uhrien joukossa on yksi tai useampia ranskalaisia, ruotsalaisia, tunisialaisia, meksikolaisia, yhdysvaltalaisia, chileläisiä, algerialaisia, portugalilaisia, italialaisia, marokkolaisia, espanjalaisia, englantilaisia, saksalaisia ja muita.

Meksikolaisen tytön vanhemmat eivät voi uskoa, että heidän tyttärensä on ammuttu kuoliaaksi sen jälkeen kun he olivat puhuneet hänen kanssaan puhelimessa kuultuaan terrori-iskusta. Uutista terrori-iskusta ei tietystikään julkaistu heti tapahtuman jälkeen, vaan siinä on täytynyt kulua ainakin muutama minuutti (Suom.huom. todennäköisesti 10-20 minuuttia), ja sen ajan jälkeen tyttö oli siis aivan kunnossa.

Valokuvista

Viranomaiset julkaisivat valokuvia Bataclanin iskusta, mutta niissä on joitain ongelmia:

 1. Niissä ei näy pelastushenkilökuntaa.
 2. Niissä ei näy poliisia.
 3. Parvekkeella näkyy viisi ihmistä seisomassa, yksi valokuvaaja ja yksi henkilö alatasolla. Ketään ei ole uhrien luona.
 4. Alkuperäinen korkearesoluutioinen valokuva on PNG-muodossa julkaistu kuvakaappaus. Jos et halua jättää kenellekään paljon analysoitavaa kuvan lähteestä, on kuvakaappaus hyvä tapa. (Suom. huom. Silloin ei esimerkiksi käytetystä kamerasta jää juurikaan jälkiä.) Todistusaineistona käytettävää kuvaa ei olisi julkaistu kuvakaappauksen muodossa.
 5. Bataclanin teatterissa on monia eri vaihtoehtoja mitä istumapaikkoihin tulee, eikä teatterista ole yleensä näytetty valokuvia jotka näyttäisivät sen paljaan sementtilattian. Miksi paljas sementtilattia? Eikö haluttu sotkea vereen laadukkaampaa lattiaa?
 6. Tämä korkearesoluutioisin julkaistu kuva ei ole kuitenkaan niin korkealaatuinen, että sitä voisi kunnolla analysoida, saati sitten löytää siitä luodinreikiä tai vastaavaa.

Päivitys: Video ampumisen alusta on julkaistu, aivan kuten olin pyytänyt.

Kysymyksiä videosta:

 1. Miksi siinä ei näy mitään reaktiota ihmisiltä?
 2. Miksi rumpalilla jota haastateltiin myöhemmin ei ole ampumahaavoja, jos hänen on raportoitu tulleen ammutuksi ja pudonneen lattialle?
 3. Miksi ampujat missasivat bändin tappaen vain henkilökuntaan kuuluvia?

 

Vastauksia:

 1. Ihmisten reaktioita ampumiseen ei näy, koska äänet videoon laitettiin jälkikäteen. Laulajan ääni ei voi hukuttaa AK-47 kiväärin ääntä, sen olisi jokainen kuullut. Kumman ääni kuuluu kauemmaksi esimerkiksi ulkona, rynnäkkökiväärin, vai konsertin? [Suom.huom. Ranskassakin on varmasti lain määrittelemät rajat maksimidesibeleille teatterissa.]
 2. Rumpali joka esiintyi televisiossa myöhemmin täysin haavoittumattomana putosi lattialle koska se oli osa heidän konserttiaan. Hänen rumpukapulansa eivät lentäneet hänen mukanaan vaan ne oli laitettu rumpujen eteen juuri sinne minne ne kuuluivat. Kitaristi katosi vasemmalle ja se näytti aivan siltä, kuin se olisi ollut osa konserttia. Minun johtopäätökseni: heidän täytyi tuottaa feikki video, jossa konsertin aikana ammuttaisiin, ja se tehtiinkin. Sitten he valitsivat siitä videosta uskottavan kohdan ja dubbasivat aseiden äänet siihen. Mutta siis yleisön reaktiota he eivät saaneet uskottavaksi.
 3. Ampujat missasivat bändin, koska bändi tulee pitämään konsertteja tulevaisuudessakin. Mutta kuka bändin faneista muistaa koskaan ketään muuta henkilökuntaan kuuluvaa?

On tietysti mahdollista, että bändi oli mukana juonessa alusta asti, ja tekivät vain työtä käskettyä. Mutta yksi asia on varmaa: yhtäkään laukausta ei ammuttu ja yleisön reaktio todistaa sen. 

Tämä video paljastaa heidän huijauksensa, koska se todistaa että ihmiset kuvasivat konserttia. Konsertissa oli noin 1000 ihmistä, joten vastaavanlaisia videoita pitäisi olla ainakin 50 tai 100. Ei kukaan pysäytä videotaan ampumisen alettua vaan kamera jää todennäköisesti nauhoittamaan ampumista ja terroristien puhetta tai laitetaan taskuun. Missä ovat kaikki nuo videot? Ei 20 sekunnin video jossa ei näy ollenkaan yleisön reaktiota ampumiseen vakuuta ketään eikä voi olla ainoa video tapahtuneesta. [Suom.huom. FBI takavarikoi yhdysvalloissa tapahtuneen 911 terrori-iskun jälkeen kaikki 84 videotallennetta, joissa näkyi esine joka osui Pentagoniin, mutta ei julkaissut videoista yhtäkään. Vain yksi huono ei-mitään paljastava video julkaistiin. ]

Myöskään [jalkapallo] stadionin ”iskusta” ei ole yhtäkään videota. Yksi video on sisältä, mutta ”isku” tapahtui ulkona.

Venäjä iski ISISiä menestyksekkäästi, ja sitten ISIS iskee Ranskaan? [Suom.huom. Länsi haluaa mukaan Syyrian konfliktiin tehokkaamilla aseilla: ensinnäkin sodilla tehdään rahaa ja toisekseen Venäjä puolustaa Assadia kun taas länsi Israel mukaan lukien haluavat Assadista, ja Venäjästä, eroon.]

Päivitys:

Kävin läpi valokuvia, mukaan lukien kuvia ambulansseista, konsertista, muista ”iskuista”, jne, eikä nuo vähälukuiset kuvat näytä spontaanisti otetuilta, vaan prepatuilta. Sillähän nyt ei loppujen lopuksi ole paljon merkitystä jos poliittiset päätökset tehdään niiden perusteella. Terrori-iskua vastaan harjoiteltiin taas samana päivänä ja teatterin omistaja on juutalainen, joten valehyökkäyksen tekeminen olisi ollut helppoa. Jos Venäjä lähtee mukaan tähän valehyökkäykseen on se mielestäni todiste siitä, että he ovat siinä mukana. Ei minkään maan tiedustelupalvelu voi olla noin typerä.

Jos Putin ei osoita sormellaan Israelia eikä paljasta 911-iskun totuutta tarkoittaa se, että Venäjä on osa ongelmaa. Venäjä on mukana Syyriassa omia etujaan ajamassa, eivät he maailmaa ole pelastamassa.

Yhdeltä ampumapaikalta löytyi syyrialainen passi ja se mielestäni on todiste siitä, että asialla on Israelin tiedustelupalvelu Mossad apunaan CIA ja varmasti myöskin Ranskan tiedustelupalvelu. On selvää että halutaan syyttää Syyriaa että päästään sinne pommittamaan. Aivan sama tapahtui 911-iskussa. Sielläkin löytyi kuin ihmeen kautta tornien sortumiset ja lentokoneen räjähtämiset kestänyt arabipassi. 

Tämä ”isku” on vaatinut kuukausien suunnittelua, eikä se ole kosto Libyasta. Se tuntuu enemmänkin Moscovan pommeilta, Sandy Hookilta, Bostonin maratonilta, Auroralta, Charlie Hebdolta, Bengazin ja Mumbain pommeilta ja ampumisilta. one.

”Siellä oli kauhea paniikki, terroristit ampuivat meitä 10-15 minuuttia. Se oli oikea verilöyly.” Julian Pierce ei kuullut hyökkääjien puhuvan, mutta yksi hänen paenneista ystävistään kuuli hyökkääjien puhuvan Irakista ja Syyriasta.” - CNN –

Kuinka sopivasti terroristit keskustelevat juuri Irakista ja Syyriasta! Ja samalla kun he 15 minuutin ajan ampuvat AK-47:lla ihmisiä. Kenelle yritetään vierittää syy? ISISille ja Al-Qaidalle.

Liittyy artikkeliin: Why Paris?

Lähde: http://300spartans.com.au/news/guest/850152-busted-totally-proven-beyond-all-doubt-the-french-government-staged-the-attacks / JimStone.is


 

Media yleensä uutisoi hallituksen version tapahtuneista terrori-iskuista

Noble lie, Oklahoma City Bombing

 

911 - Lisää 911 tässä.

 

Charlie Hebdo - Lisää Charlie Hebdosta tässä.

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä