Huffington Post -lehdestä juuri potkut saanut (?) ilmiantaja David Seaman paljastaa: Hillary Clinton tuhoaa meidät ja hänellä on eliitin siunaus siihen

 

Jari Virtanen 14.9.2016 14:47

 

https://www.youtube.com/watch?v=AZ4q6SbuchI

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Huffington_Post

http://www.huffingtonpost.com/author/david-seaman

 

David Seamanin videon käsikirjoituksen lyhennelmä:

 

Tämän videolähetyksen jälkeen minun työni on koko lailla valmis. Ainoa tavoitteeni oli todistaa se, että Hillary Clintonilla on vakavia terveysongelmia, joiden ansiosta hän on kykenemätön hoitamaan presidentin tehtäviä. Hän kärsii sekä mielenterveysongelmista, muistiongelmista, että muista fyysisistä ongelmista. Hän kärsii todella vakavista fyysisistä ongelmista.

Se oli minun tavoitteeni lukiessani Hillary Clintonin sähköposteja Wikileaksin (wikileaks.org) sivuilla. Haluan myös mainita että meidän täytyy ottaa todesta kaikki ne asiat, jotka hänen sähköpostinsa paljastavat. Ne eivät ole huijausposteja, vaikka monet hänen kirjoituksistaan oudoilta vaikuttavatkin. Clintonit eivät pelleilleet silloin kun he kirjoittivat näitä viestejä. He eivät vain ajatelleet, että ne vuotaisivat julkisuuteen.

Nuo sähköpostit ovat todellisia ja aitoja ja ne saatiin julkisuuteen Freedom of Information Actin avulla (yhdysvaltalainen julkisuuslaki). Ollakseni rehellinen minun täytyy sanoa, etten löytänyt kaikkia viestejä itse, monet niistä löysivät muut tutkijat. Minun tavoitteeni on saada tämä julkisuuteen ja jättää loput muiden tehtäväksi.

Kerron teille mitkä mediat ovat manipuloituja ja eliitin hallinnassa, ja tämä tieto tulee ilmi noista sähköposteista itsestään. Meidän täytyy olla fiksuja, lopettaa olemasta hyväuskoisia. Tietyt mediat eivät kuuntele meitä, koska ne kirjaimellisesti kuuluvat Hillary Clintonille.

On tärkeää muistaa että nyt tapahtuva on osa globalistien suunnitelmaa. Tarkoituksena ei ole vain saada demokraattipuolueen edustaja valkoiseen taloon ajamaan aggressiivista agendaa. Jotkut niistä joilla on eniten valtaa maailmassa, ovat toteuttaneet tätä suunnitelmaa jo monen vuoden ajan. Heidän ensimmäinen tavoitteensa oli hiljentää media ja saada se omalle puolelleen niin, että kun tämä päivä koittaa, kun joku sisäpiiristä tulee esiin faktojen kanssa ja kertoo kaiken, häntä ei kuunneltaisi.

Teidän täytyy pitää mielessä, että esitin todisteet Hillaryn terveysongelmista ja heti sen jälkeen Huffington Post pyyhki pois kirjoitukseni ja sulki minun tilini lehdessä ilman minkäänlaista selitystä. Siitä on nyt yli viikko, eikä Arianna Huffington ole vastannut hänelle lähettämiini viesteihin mitenkään. Arianna perusti lehden ja luettuani Wikileaksin sähköposteja minulle valkeni, että Hillary on todella lähellä Huffington Postia ja on että hän on käynyt jopa syömässä yhdessä Ariannan kanssa. Myös Hillary lukee Huffington Post -lehteä.

Myös Lady Rothschildin kirjoituksia julkaistaan Huffington Postissa.

Tarkoitukseni ei ollut saada selville, että salaperäinen eurooppalainen pankkiirisuku, joka tienaa rahaa sodilla, omistaa Hillary Clintonin. En löytänyt noita viestejä itse vaan ne löytyivät muita sivustoja lukemalla. Nuo viestit kuuluvat CNN:n etusivulle, New York Timesin etusivulle, niiden kuuluisi olla jokaisen amerikkalaisen puheenaihe jokaisessa yhdysvaltalaisessa kahvilassa ja ravintolassa. Sen tosiasian, että Hillaryn omistaa yksi maailman rikkaimmista suvuista, kuuluisi olla suurin uutinen koko maailmassa. Syy siihen etteivät nuo uutissivustot kerro tästä on se, että ne lahjottiin vuonna 2012.

Me tiedämme että New York Timesin johto on lahjottu, mutta emme tiedä kuinka moni sen johdossa. Me tiedämme että CNN, ABC, New Yorker ja New Republic on lahjottu. Ja tuo tieto löytyi vain yhden Hillaryn sähköpostiviestin lukemalla. Olen varma että muitakin julkaisuja on saatu heidän kelkkaansa.

Julian Assange sanoi seuraavaa: ”Yhdysvaltalainen vapaa lehdistö, tehdessään kaikkensa puolustaakseen Hillarya, antaa voimaa paholaiselle, joka tulee hirttämään kaikki päästyään Valkoiseen Taloon. Ja hän tulee melkoisella varmuudella voittamaan vaalit.”

En ymmärrä miksi FBI ei ole vielä määrännyt hänen kampanjaansa suljettavaksi. En ymmärrä miksi Hillarya ei ole raahattu kuulusteltavaksi. Luulin että FBI tallensi kaiken tutkimuksiaan varten, mutta se ei kuitenkaan tallentanut yhtäkään Hillaryn kanssa käytyä keskustelua. Moni salaliittoteoreetikko uskoo että FBI on lahjottu. En tiedä mitä se tarkoittaa mutta uskon, että se on lahjottu samalla tavalla kuin media on lahjottu ja että käsittämättömät summat rahaa on käytetty lahjuksiin. Hillaryn taustalla on biljonäärejä.

Donald Trump on miljardööri, joka taistelee kabaaleja biljonäärejä vastaan. Noilla kabalisteilla on globalistinen agenda ja he haluavat sen toteutuvan pian. Miksi luulet median käyttäytyvän sellaisella tyrannialla, ettei edes Trumpin leiriläisiä haastatella. Reuters teki juuri uskomattoman tempun katkaistessaan lähetyksen kesken Trumpin puheen eräässä kirkossa. Se oli todella orwellilaista menoa.

Olen esiintynyt kaapelitelevisiossa ja radiossa useita kertoja ja viime viikkoon asti olin Huffington Postin kolumnisti. Minun korvantaustani eivät ole märät, tämä kaikki on todella outoa ja tapahtuu todella nopealla aikataululla. Jotkut konsultoimani ihmiset ovat sitä mieltä, että kaikki tapahtuu nopeasti koska eliitillä on todellinen suunnitelma ja he tarvitsevat jonkun aloittamaan heidän sotansa. Hillary tuhosi Libyan, koska Muammar Gaddafi halusi siirtyä dollarista kultadinariin. Se olisi toteutuessaan ollut suuri takaisku Rothschildien kartellille, sillä he haluavat ihmisten jatkavan paperirahan ja keskuspankkien käyttöä. He eivät halua ihmisten siirtyvän kultaan eivätkä todennäköisesti halua ihmisten käyttävän kryptovaluuttoja. Rothschildit haluavat ihmisten käyttävän heidän velkaan perustuvaa itse painamaansa valuuttaa pysyäkseen monibiljonääreinä.

Hillary Clinton oli Rothschildien marionetti toimiessaan sisäministerinä ja ajoi Libyan tuhoamisen asiaa rangaistakseen Libyaa sen kultadinarisuunnitelmien takia. Tuo kaikki on mielettömän rikollista ja sähköposteissaan Hillary kertoo paljon muistakin rikollisista toimistaan. Niiden pitäisi riittää FBI:lle jotta Hillary pidätettäisiin kuulusteltavaksi. Alan uskoa että FBI on lahjottu, koska FBI:tä luulisi kiinnostavan hänenlaisensa järjestäytynyt rikollinen.

Hillary ja DNC ovat jättäneet jälkeensä kasoittain kuolleita ihmisiä. Jos etsii Hillaryn sähköposteista [edesmenneen, palkitun Rollin Stone-lehden journalistin] Michael Hastingsin nimellä, huomaa että Clintonin avustajat suuttuivat Hastingsille todella pahasti. Myöhemmin he pyysivät käytöstään anteeksi ja pian sen jälkeen Hastings kuoli oudossa auto-onnettomuudessa.

Hänen ruumiinsakin polttohaudattiin kiireellä ilman perheen lupaa. Richard Clark, entinen NSA:n turvallisuuskoordinaattori, sanoi että Hastingsin auto-onnettomuus täytti kyber-iskun tuntomerkit. Clark sanoi että tiedustelupalvelut osaavat ottaa auton hallintaan etänä ja että se jopa on suhteellisen helppoa. Hän sanoi myös että jos näin oli tehty, olisi syyllisen löytäminen todella vaikeaa. Hastingsillä oli tapana saada ihmisiä vihaiseksi kirjoituksillaan. Lukiessani Hillaryn sähköposteja huomasin, että he olivat todella vihaisia Hastingsille.

Clintonin sähköpostit voi lukea osoitteessa wikileaks.org, klikkaa“Hillary Clinton e-mail archive”, sitten klikkaa ”Search by e-mail ID”, ID: 1606 ja ID: 1491. Tuo 1491 kannattaa katsoa tarkkaan, koska se paljastaa, kuinka Clintonin pitkäaikainen neuvonantaja haamukirjoittaa artikkelin, joka myöhemmin julkaistaan toisen henkilön nimellä. Tuon kirjoituksen tarkoitus on todistaa vääräksi se, että Rothschildeilla ja Rockefellereillä olisi valtaa kontrolloida Yhdysvaltojen hallitusta ja Yhdysvaltojen keskuspankkia. Miksi tuo henkilö haluaa kyseenalaistaa valtamediassa noiden sukujen vallan, kun vuodetut sähköpostit, joita noiden henkilöiden kesken läheteltiin, selvästi osoittavat, että noiden sukujen pankkikartellit omistivat Yhdysvaltojen ulkopolitiikan silloin kun Hillary oli sisäministerinä. Jo tuon tosiasian pitäisi olla esteenä hänen presidentiksi tulemiselleen. Ja vielä kun otetaan huomioon se määrä ihmisiä, jotka ovat kuolleet hänen ympärillään erilaisten tietovuotojen jälkeen (suomeksi tässä ja englanniksi tässä) , Clintonien säätiön vakavat ongelmat ja muut, FBI:n pitäisi ehdottomasti aloittaa tutkimukset.

 

Ylläpidon kommentti:

Juuri nyt on erityisen tärkeää muistaa, että todella harva valtamedian ”uutinen” on se koko totuus.

Video: Frankfurter Allegemainen entinen toimittaja kertoo kuinka CIA antaa heille artikkelit julkaistavaksi: Jos et julkaise...

(Youtube: European media writing pro-US stories under CIA pressure - German journo )

(Sivulla ongelmia oikean videon lataamisen kanssa, mutta sen voit katsoa ikkunan alla olevasta linkistä)

https://www.youtube.com/watch?v=sGqi-k213eE

Hillary Clinton on siis todella sairas eikä hänestä ole presidentiksi. George W. Bushista tuli presidentti (ja vielä kaksi kertaa), vaikka hän ei koskaan voittanut presidentinvaaleja.

Irakin sodan, vuoden 2008 talouskriisin ja muiden ”hallituksen” (kutsukaamme Yhdysvaltojen asioista päättävää ihmisryhmää Näkymättömäksi Kädeksi) aiheuttamien katastrofien jälkeen kansa oli niin tyytymätön, että Näkymättömän Käden ratkaisu oli saada Yhdysvaltoihin musta presidentti. Ja nyt siis heidän looginen valintansa on nainen. Näkymätön Käsi tekee kaikkensa tehdäkseen Hillary Clintonista presidentin. Jos Hillary pysyy hengissä marraskuuhun saakka, ei hänen presidentiksi saamisestaan tule ylivoimaisen vaikeaa. Sillä ei ole merkitystä onko hän teho-osastolla hengityskoneessa vai ei, koska hänen terve kaksoisolentonsa (Youtube) tekee varmasti jo nyt monet hänen esiintymisistään. Myös monet hänen videoiduista esiintymisistään ovat todennäköisesti tietokoneella luotuja (Youtube: Hillary Clinton Green screen).

Lisäksi Trumpin ja Clintonin väittelyt televisioidaan (Juutalaisen rahaeliitin 90 prosenttisesti omistamassa mediassa) silloin, kun mahdollisimman vähän ihmisiä pystyy niitä seuraamaan. Käynnissä on laittomia kampanjoita laittomien maahanmuuttajien äänestämisen sallimiseksi marraskuussa (Clintonin leiri tietysti lahjoo biljoonillaan nuo rahattomat pelinappulat). Eliitti myös varmasti tekee töitä sen eteen, että äänestyskoneet saataisiin manipuloitua. Ainoa kysymys on, leviääkö totuus tarpeeksi nopeasti vaihtoehtoisen median kautta. Tutki aihetta ja jaa sinäkin tietoa. Fukushiman (Näkymättömän käden terroristien aiheuttaman) ydinvoimalaonnettomuuden seurauksena melkein koko Tyyni Valtameri on jo ”pysyvästi” radioaktiivinen (tässä ja tässä Huom: oletko huomannut, ettei Fukushimasta puhuttaessa sanaa radioaktiivinen edes käytetä valtamediassa?), ja sairaan Clintonin valinta olisi todennäköisesti vapaan ja puhtaan maailman loppu, Suomessakin.

 

Käytettiinkö Hillaryn puheen esiintymisessä uusinta Hollywoodin digitekniikkaa? Onko Hillary kunnossa?

Video josta kuvakaappaukset otettu, tässä.

Lue myös:

Maailman luetuin terveysaiheinen sivusto, Natural News 2.8.2016: Everything is rigged: Medicine, science, elections, the media, money, education, search engines, social media… you are living in a fabricated fairy tale

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä