Havaiji ohjusiskun kohteena – Päivitys #13 - Robert Steele: Laukaistu todennäköisesti israelilaisesta sukellusveneestä – Hallitukset valehtelevat

 

 

Päivitys #13 (4.2.2018):

Phi Beta Iota: Jos tämä tarina olisi tullut julki samana päivänä kun viranomaiset varoittivat kansalaisia ohjuksesta, se olisi uskottavampi. Sen kuitenkin tultua julki tässä vaiheessa, se EI ole uskottava, mutta se on huomiomme arvoinen, ja yksi mahdollisista selityksistä tapahtuneelle. Tämä tarina ei myöskään tue saamaamme tietoa siitä, että viranomaistiedotteen lähettämisprosessissa on viisi vaihetta (yhden napin sijaan).

Työntekijä, joka on vastuussa viranomaistiedotteen lähettämisestä, sanoo että ohjusisku oli hänen mielestään todellinen

Väärä hälytys ohjusiskua koskien annettiin Havaijilla tammikuun 13. päivä, koska hälytyksestä vastannut työntekijä uskoi ohjusiskun olleen todellinen. Tähän tulokseen on tultu Yhdysvaltojen viestintäviranomaisen, FCC:n, esitutkinnassa.

Raportin mukaan väärä hälytys ei ollut seurausta siitä, että työntekijä olisi valinnut väärän tekstin menuvalikosta, vaan siitä, että hän piti käynnissä ollutta harjoitusta todellisena. Raportin mukaan harjoituksessa käytettiin virheellistä tekstiä ”Tämä ei ole harjoitus.”

Päivitys #12:

Phi Beta Iota: Alla oleva lukijan kommentti antaa ymmärtää, että kyseessä olisikin ollut harjoitus, jossa itse laukaistu ohjus tuhottiin, ja että tuo harjoitus tulkittiin todelliseksi tilanteeksi. Emme pidä selitystä todennäköisenä vaihtoehtona tapahtuneelle, vaan vain yhtenä mielessä pidettävänä selityksenä.

Krazyredinamerica 10 tuntia sitten

Olen asunut vuosikaudet Kalalau Valleyssä Kauain saarella Barking Sandsin ilmavoimien tukikohdan ja NASA:n obseratorion vieressä. Olen nähnyt mannerten välisten ohjusten laukaisuja alueella ja ne on aina tuhottu satelliitein kohdistetuilla lasereilla (laser targeting satelitte System).

UPDATE 11:

Phi Beta Iota: We are not sure we believe this but Dave Janda and Greg Hunter are very serious people so we feel obliged to include this in the evolving post. Discussion of rogue Chinese submarine firing missile and then destroyed by the Chinese Navy, start at 27:00.

Päivitys #10 28.1.2018:

Phi Beta Iota: Olemme saaneet lukuisia sähköposteja, joissa kerrotaan, että useat väärät hälytykset, ei vain Havaijilla, vaan myös muualla, ovat kiinalaiseten hakkereiden työtä. Meillä ei ole suoran käden tietoa, mutta tuokin on mahdollista. On mahdollista, että Havaijin hälytys oli väärä ja että siitä syytetään väärää henkilöä. Myös se on mahdollista, että koko ohjusta ei ollutkaan, mutta pidämme silti todennäköisempänä ohjusvaihtoehtoa, eli että ohjus laukaistiin, hyökkäys estettiin ja että hallitus valehtelee meille.

Päivitys #9:

Benjamin Fulfordin viimeisin:

“…Elon Musk… Musk on selvästi suuri rahanpesukanava kaikelle sille yksitysomisteisten keskuspankkien likaiselle rahalle jota on ollut liikkeellä viime aikoina. On myös tärkeää pitää mielessä, että sekä Pentagonin että NSA:n lähteet ovat yhtä mieltä siitä, että SpaceX ja Musk ovat todelliset uhat ja syylliset viime aikojen Pohjois-Korean ohjusuhan takana.

“…Kasaarimafian kabalistit ovat viime vuosina uhkailleet ja toteuttaneet ydinasehyökkäyksiä ja “Armageddonin” aloittamisella. Heidät ovat kuitenkin yleensä pysäyttäneet mysteeriset voima. Meidän Pentagonin lähteemme myöntävät, että "salaista avaruusohjelmaa on saatettu käyttää ydinaseiden eliminoimisessa Havaijilla ja Japanissa sekä estää Kabaalin poistuminen maapallolta.”

Päivitys #8 25.1.2018:

Eli Havaijin isku oli valtamedian ja viranomaisten mukaan väärä hälytys eikä mitään ohjusta laukaistu. Ja nyt Yhdysvallat suunnittelee hyökkäystä ydinasein Pohjois-Koreaan samalla kun kauppasaartoa kiristetään vaikka "tiedämme", ettei P-K laukaissut ohjusta ja itseasiassa on aloittamassa neuvottelut Etelä-Korean kanssa. Näyttää siltä, että Trump ei ole Yhdysvaltojen johdossa. Maata pyörittävät maanpetturit ja valepukit joita on jokaisen yhdysvaltalaisen tiedustelupalvelun johdossa. Jos Trump ei siivoa Valkoista Taloa, hän tulee tuhoutumaan yhdessä meidän kaikkien kanssa [kolmannessa maailmansodassa].

Yhdysvaltojen näkymättömät pommikoneet Guamissa valmistautuvat pommittamaan Pohjois-Koreaa ydinasein

Yhdysvallat asettaa uusia sanktioita Pohjois-Korealle

Päivitys #7 23.1.2018:

Phi Beta Iota: Tohtori Michael Salla on yksi parhaimmista lähteistä Salaiseen avaruusohjelmaan, ja hän on julkaissut alla olevan linkin videoineen. Emme todellakaan pidä todennäköisenä, että yhdellä CIA:n salaisista ryhmistä (paramilitary arm) olisi omia sukellusveneitä. Olemme yhtä mieltä siitä, että CIA:lla on rajoittamaton salainen budjetti käytettävissään (budjetti, jonka varojen käyttöä ei tarvitse raportoida Mike Pompeolle). Tuon budjetin varat tulevat huumeiden, aseiden, kullan, käteisen ja lasten salakuljettamisesta ja myynnistä ja on täysin mahdollista, että on olemassa täysin kaikissa rekistereissä näkymätön ”musta” CIA jolla on omat ”mustat” joukkonsa ja varusteensa (“Black” fleet). Suosittelemme artikkelia luettavaksi, sillä se selittää myös yhden täysin varteenotettavan vaihtoehtona tapahtuneelle. Artikkeli myös tuo esiin sen, että Israelin sukellusveneet voivat laukaista vain ”nuclear cruise missiles”, mutta eivät ballistisia ydinkärjellä varustettuja ohjuksia. Emme ole varmoja siitä, että tuo fakta poissulkisi sen, että ohjuksen laukaissut sukellusvene olisi israelilainen, varsinkin kun on hyvin paljon mahdollista, että Israelilta puuttuu yksi kappale Dolphin-sukellusveneitä.

The Secret Navy behind the Ballistic Missile Attack on Hawaii

Päivitys #6:

Phi Beta Iota: Jim Stonea ovat sionistit jo pitkään sensuroineet. Hän joka on ehdottomasti yksi parhaista lähteistä kertomaan siitä, kuinka sionistit käyttivät NSA:ta hyväkseen luodessaan takaportin suurimpaan osaan maailman tietokoneista (erityisesti niihin, joissa on Intelin prosessori), jota takaporttia hyväksikäyttäen NSA ja sionistit suorittavat taloudellista vakoilua. Jim Stone uskoo, että yksi kolmesta Israelin Dolphin-sukellusveneistä on kateissa ja sen uskotaan tuhoutuneen Havaijin lähistöllä. Meillä ei ole asiasta ensikäden tietoa. Alkuperäinen artikkeli, joka on lukemisen arvoinen!  Extract on Israeli Submarine Only.

Päivitys #5 20.1.2018:

01 Poikkeukselliset, massiiviset tapahtumat käynnissä Yhdysvaltojen itärannikolla. Yhdeksän Yhdysvaltojen merivoimien sukellusveneiden etsintään ja niitä vastaan taistelemaan varustettua lentokonetta etsii sukellusveneitä rannikolta. Myös siviilejä kutsuttu apuun.

Sukellusveneitä New Jerseyn/Delawaren/Marylandin rannikolla? Yhdysvaltojen merivoimat lähetti yhdeksän Yhdysvaltojen merivoimien "sukellusveneidenvastaista" lentokonetta itärannikolle ohjusiskun pelossa

02 Everstiluutnanttit Potter (VP) selitti joulukuussa yhteyden Q:n (#QAnon) ja Havaijin tapahtumien välillä. Hän analysoi myös Clintonien turvallisen välimatkan tapahtumista (myös tuulet ja merivirrat Havaijilla ovat Clintoneille suotuisat). Alkaen minuutista 25:00.

(Ylläpito: Q on todennäköisesti osa Trumpin hallintoa, ja on ennustanut oikein monet tapahtumat lähiviikkoina. Q viestittää pääasiallisesti Twitterin ja anonyymien sivustojen, kuten 4Chan:in, kautta. Yksi todella seuraamisen arvoinen henkilö nyt, kun valtavia asioita on tapahtumassa Varjohallituksen "kaatuessa", on 100.000 päivittäisen seuraajan lyhyessä ajassa saanut YouTube-kanavan Destroying the Illusion Jordan Sather. Jordan analysoi lähes päivittäin Q:n postauksia, sekä kansalle tärkeitä uutisia. Lisää Q:sta videossa alla)

Varjohallituksen ydinohjushyökkäys estetty

Edellisen linkin videon voit katsoa myös tässä (koska lukijat ovat raportoineet ongelmia tuon sivun videon kanssa). Tai vaihtoehtoisesti nimellä YouTubesta: MISSILES, MAD SCIENTISTS, AND MAD POLITICIANS

(Varjohallitus selitetty tässä. Video, jossa Valkoisen Talon lehdistösihteeri selittää Varjohallituksen olemassaoloa tässä)

 

Kuva: Vuonna 2010 Kiina laukaisi ohjuksen Kalifornian rannikolta kohti Tyyntä valtamerta (todennäköisesti näyttääkseen Yhdysvalloille kykynsä päästä Yhdysvaltojen "suojan" läpi). Valehteleva valtamedia sanoi lentokoneen aiheuttaneen kondenssivanan. Armeijan asiantuntijat pitävät tuota selitystä harhaanjohtavana.

 

18.1.2018

(Päivitetty 19.1.2018 17:56, käännetty suomeksi ja lisätty päivitys #4)

 

Sivu on suomennettu kopio ystävämme, Tenojoella maaliskuussa 2017 kutsuvieraanamme olleen, entisen CIA:n agentin, vuoden 2017 Nobelin rauhanpalkinnonsaajaksi ehdotetun, Robert David Steelen sivusta.

Robertin sivusto: http://phibetaiota.net/2018/01/defdog-there-was-a-missile-government-is-lying/

(Hänen sivustonsa, kuten moni muukin sivusto, jota varjohallitus pitää sille epäedullisena, on ajoittain DDOS-hyökkäysten kohteena. Jos se ei avaudu, yritä myöhemmin uudelleen)

 

  

Kuvat: Hillary Clinton (kuten moni muukin hänen kaltaisensa korkean tason poliitikko Yhdysvalloissa) on matkalla vankilaan. Hillarylla on ollut jo jonkin aikaa vangin seurantapanta ("ortopedinen saapas") jalassaan. Fox News: Hillary on tutkinnassa Uranium One -skandaalissa. Varjohallitus, todelliset voimat "päättäjien" takana, on jäämässä työttömäksi, eivätkä he luovu vallasta ilman kunnon taistelua (kolmas maailmansota pelastaisi monet heistä, ja sitä he yrittävät nyt käynnistää esimerkiksi yrittämällä saada Yhdysvaltoja vastaan tehty ohjusisku näyttämään Pohjois-Korean operaatiolta.).

 

Päivitys #4: US IC NK Ei tehnyt sitä, yhdysvaltalainen hävittäjä voi ampua alas ballistisen ohjuksen. Mikä on salaisen avaruusohjelman rooli?

Päivitys #3: Tyynen valtameren ohjuskomentokeskus antoi varoituksen, turistivene todisti räjähdyksen merellä ja tapahtuma raportoitiin televisiokanava 2:lla ja poistettiin myöhemmin.

 

SHORT URL: http://tinyurl.com/HawaiiFalseFlag

On todisteita siitä, että valtamedia tiesi etukäteen Havaijin ”kauhuharjoituksesta”

Erikoishaastattelu: Näyttelijä Steven Seagal paljastaa varjohallituksen sodan Yhdysvaltoja vastaan. Hän paljastaa myös ystävyyssuhteensa Putinin kanssa: Katso koko haastattelu.


 

Tapahtuneessa oli mukana ohjus, joka todennäköisesti laukaistiin sukellusveneestä, joka oli varjohallitukselle lojaalien tahojen hallussa. Tuo sukellusvene oli todennäköisesti Israelin tai Saksan valtion, mutta se saattoi kuulua myös Yhdysvalloille. Ohjusta ei laukaistu Pohjois-Koreasta, eikä sitä laukaissut Pohjois-Korean armeija tai vastaava pohjoiskorealainen taho.

Ohjusisku onnistuttiin torjumaan ohjuksen laukaisun jälkeen, ja sitten alkoi tapahtuman peittely eli salaaminen kansalaisilta. Ei ole olemassa nappia, jota joku olisi voinut vahingossa painaa. Muun muassa vakavia onnettomuustilanteita varten suunnitellussa hälytysjärjestelmässä Havaijilla on viisi idioottivarmaa turvaprosedyyriä, joista viimeisessä käytetään samanlaista järjestelmää kuin ydinsukellusveneissä ja vastaavissa estämään vahingossa tapahtuva ydinkärjellä varustetun ohjuksen laukaisu. Tuossa järjestelmän viimeisessä vaiheessa kaksi henkilöä käyttää samanaikaisesti omaa avainta, parin metrin päässä toisistaan, virallisen, lopullisen hälytyksen antamiseksi.

 

Phi Beta Iota (Robert David Steele): Meidän tulee tässä yhteydessä muistaa USS Libertyn tapahtuma ja sitä seurannut tapahtuman täydellinen salaaminen. Tuon salaamisen takana olivat sionistit, joista osa oli Yhdysvaltojen valtion palveluksessa. Havaijin tapahtumassa moni tietolähde sanoo Israelin olevan ohjuksen laukaisun takana. Sitä ei kuitenkaan ole vielä aukottomasti todistettu. Tällä hetkellä käydään keskustelua siitä, kuinka ”avuton” Havaiji on tällaisen ohjushyökkäyksen edessä, ja noiden keskustelujen pääasiallinen tarkoitus on saada Havaijille lisärahoitusta turvajärjestelmiään varten. Yhdysvaltojen armeijan joukoilla ja infrastruktuurilla Havaijilla ja Guamilla on tärkeä rooli Yhdysvaltojen maanpuolustusjärjestelmässä.

 

Lue myös:

Israelin uusimmalla ja nykyaikaisimmalla sukellusveneellä on tärkeä rooli maan puolustamisessa sotilaallisen hyökkäyksen sattuessa.

USS Liberty @ Phi Beta Iota

9/11 Cheney @ Phi Beta Iota

 

Päivitys #4 19.1.2018

01 On jo selvää, ettei Pohjois-Korea ole Havaijin ohjusiskun takana. Kaiken lisäksi Pohjois-Koreaa pidetään yleisesti rationaalisina, eikä heidän atomienergiaa/ydinaseita koskeva ohjelmansa ole muuta kuin puolustuksellinen (their nuclear program is totally defensive).

Miksi Trumpin Pohjois-Koreaa koskeva Kaivaa verta nenästään’ -kampanja on vain huijausta

Yhdysvaltojen tiedusteluyhteisö on sitä mieltä, että Pohjois-Korean johtaja on varovainen ja laskelmoiva päättäjä, jolla ei ole mitään halua hyökätä Yhdysvaltoja vastaan ydinaseita käyttäen. CIA:n Pohjois-Korea keskuksen apulaisjohtaja (The deputy chief of the CIA’s Korea Mission Center) Yong Suk Lee jopa näki tarpeelliseksi julkistaa virastonsa arvio Washingtonissa viime lokakuussa järjestetyssä konferenssissa.

02 Havaijin lähistöllä partioivien Yhdysvaltojen merivoimien hävittäjien miehistö on koulutettu ampumaan alas mahdollisia ohjuksia ja heillä on tuohon tehtävään vaadittava varustus.

Yhdysvaltojen merivoimat ampuivat alas ohjuksen harjoituksissa

03 On mahdollista, että Salaista avaruusohjelmaa käytettiin ohjuksen alasampumiseen Havaijilla, elleivät merivoimien hävittäjät olleet asemissa.

Estikö Salainen avaruusohjelma ydinasehyökkäyksen Havaijilla?

…yhtä mahdollisuutta tukevat valokuvat lukuisista UFOista, joita nähtiin Havaijin yllä 31 minuuttia toisen hälytyksen jälkeen. Valokuvissa näkyy ufoja, joilla näyttää olevan käytössään kehittynyttä teknologiaa. Nuo ufot saattavat kuulua Yhdysvaltojen ilmavoimien Salaiseen avaruusohjelmaan, joka on eronnut varjohallituksen alaisuudesta.

Toinen mahdollinen selitys on se, että ufot kuuluivat avaruusolioille jotka olivat osa vuosikymmeniä voimassa ollutta sopimusta ydinasehyökkäysten estämiseksi. Näin meille kertoo web-sivusto Solaris Modalis, joka julkaisi valokuvat sivullaan.

 

Päivitys #3:

Hyvin luotettava henkilö Havaijilla sanoo seuraavaa:

Havaijilla huhutaan siitä, että turistiryhmä oppaineen oli veneessä merellä noin 150 kilometriä Havaijin rannikolta lauantai aamuna kello 8.00. He todistavat nähneensä meteorilta näyttäneen esineen räjähtävän meren yllä. Noiden henkilöiden kertomus näytettiin havaijilaisella tv-kanavalla, mutta pian tuon näyttämisen jälkeen video poistettiin tv-kanavan web-sivustolta. Erään toisen huhun mukaan ohjus laukaistiin israelilaisesta Dolphin 2 -sukellusveneestä. Kesken televisiossa näytetyn koripallo-ottelun nähtiin myös punaisella tekstillä kirjoitettu tyynen valtameren komentokeskuksen lähettämä viranomaisten varoitus, jossa kerrottiin ihmisille käynnissä olevasta ohjusiskusta Havaijin lähistöllä. (Ylläpito: Kuvakaappaus alla. Lähde on Robertin itsensäkin ajoittain linkkaama, eli suhteellisen luotettava: www.jimstone.is)


 

Päivitys #2:

Tässä on kyse uudesta konseptista, käänteisestä lavastetusta hyökkäyksestä, jossa oikea tapahtuma salataan ja saadaan kansa uskomaan siihen, ettei mitään vakavaa ole tapahtunut: Väärä hälytys, jatkakaa vain työtänne. Alla pari katsomisen arvoista videota.

Proof MSM Knew IN ADVANCE About Hawaii Terror Drill

EXCLUSIVE: Steven Seagal Exposes Deep State War VS America/His Relationship With Putin: FULL INTERV.

 

Päivitys #1:

Havaijilainen kertoo:

Poikani, joka asuu Havaijin pohjoisrannikolla, kertoi tuttujensa nähneen ja videoineen taivaalla jotain, jolla oli ”tulipyrstö”. Heidän mielestään taivaalla oli selvästi jotain.

Kiitos siitä, että julkaiset myös uutisia sivustollasi, sillä moni meistä ei usko sitä selitystä, mikä kansalaisille annetaan.


 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä