Haastattelimme ensimmäisenä Suomessa entistä CIA:n agenttia Tenojoella – Vastaukset yllättävät!

18.3.2017 Jari Virtanen

 

Tenojoen varrella vieraanamme tänä viikonloppuna olleen Robert David Steelen ansioluettelo on vakuuttava. Ei ihme, että häntä on ehdotettu vuoden 2017 Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi!

 

Ylläpidon huomautus:

Olemme tutkineet valtaosaa haastattelussamme mainitsemista aiheista monen vuoden ajan, joten voimme vakuuttaa sinulle, arvoisa lukijamme, että meiltä salataan TODELLA paljon asioita. Käsittelemiemme aiheiden julkituleminen on ihmiskunnan valoisan tulevaisuuden varmistamisen kannalta erittäin tärkeää. Jos et ole valmis maailmankuvasi muutokseen, siirry esimerkiksi Iltalehden sivustolle lukemaan valtaeliittimme sinulle valitsemia merkityksettömiä kirjoituksia.

Teille muille, kiitos että autatte isänmaatamme tutkimalla näitä aiheita!

 

Robert (http://robertdavidsteele.com/) oli monta vuotta CIA:n palveluksessa, muun muassa niin sanottuna salaisena agenttina. Ei tarvitse montaa James Bondin elokuvaa katsoa ymmärtääkseen, että yksi salaisen agentin tärkeimmistä taidoista on osata valehdella vakuuttavasti. Kukapa siis pätevämpi henkilö aiheesta keskustelemaan, kun ”työkseen valehdellut” entinen agentti? Jos pidät salaisia agentteja rehellisinä kansalaisina tai et ole perehtynyt CIA:n toimintapoihin, suosittelemme aiheeseen tutustumista sivullamme tässä.

Robert Steele ei ole ”tyypillinen” ex-agentti. CIA:n palkkalistoilla pitkään olleena ja vakoojien toimintaa läheltä seuranneena hän sai tarpeekseen salailusta ja harhaanjohtamisesta ja alkoi ajaa avoimen kommunikoinnin asiaa. Robert onkin jo vuosia johtanut tiedonjakamisen avoimuuden tärkeyttä korostavaa Earth Intelligence Network:iä. Hän matkusti Tenojoen varrelle Utsjoen naapurikuntaan paikallisen tutkijan, Dag Pedersenin kutsumana. Dag on jo pitkään seurannut Robertin työtä, ja saatuaan tietää, että Robert oli tulossa Norjaan Norjan tiedustelupalvelun kutsumana, Dag lähetti Robertille postia. Robert, joka ei koskaan aikaisemmin ollut vieraillut Lapissa, lensi mielellään Lappiin.

Robert on luennoinut usean maan tiedustelupalvelulle (viimeisimpinä Norja ja Tanska), kuten hänen ansioluettelonsakin kertoo, ja kannattaa siis kommunikoinnin ja tiedonjakamisen avoimuutta. Hän sanoi haastattelussamme muun muassa seuraavaa:

Salailu ei ole yhteiskunnalle hyvästä. Sen sijaan se, että kansalaiset tietävät missä mennään, varmistaa sen, että ihmiset tekevät etujensa mukaisia päätöksiä. Monet eri tiedustelupalveluiden työntekijät haluavat sotia ja jopa auttavat niiden syttymisessä, sillä sodat muun muassa pitävät ”salaiset agentit” leivässä. Sodat myös rikastuttavat niin sanottua teollisuutta sekä pankkiireja”.

 

Video: Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia (suomenkielinen tekstitys):

 

Monet meistä ovat varmasti jo huomanneet, kuinka paljon meille tärkeää tietoa valtamedia jättää uutisoimatta. Robertin Lappiin kutsunut Dag Pedersen, kuten allekirjoittanutkin, on perehtynyt ”maailmanmenoon” usean vuoden ajan eri vaihtoehtoisen median sivustoja seuraamalla. Niidenkään kautta tiedon kerääminen ei ole helppoa, sillä väärää tietoa levittäviä sivustoja on paljon. Tuo väärän tiedon levittäminen on myös osa CIA:n toimenkuvaa. Kun kansa elää pimeässä, on sitä helpompi manipuloida ja hallita. Suomen viranomaisten valehtelemisesta lisää tässä.

 

CIA:n johtaja vuonna 1981: "Kun kaikki Yhdysvaltojen kansalaisten tietämät asiat ovat valetta, tiedämme että tehtävämme väärän tiedon jakamiseksi on onnistunut."

 

Monet teemat joista keskustelimme Robertin kanssa, ovat lievästi sanottuna mielenkiintoisia. Ottaen huomioon muun muassa muutama päivä sitten alkaneet WikiLeaksin, CIA:takin koskevat Vault 7 paljastukset, jokainen ymmärtänee, että kansalta pimitettävän tiedon tärkeys ja tuon pimitetyn tiedon määrä on huomattava.

Pidä kiinni siis hatustasi, tässä lyhennelmä pikaisesti tehdystä haastattelustamme. Robert ei halunnut, että nauhottaisimme haastattelun, sillä hän (oikeasti) pyrkii töihin Trumpille ”Valkoiseen Taloon”, ja sinne päästessään joutuu läpikäymään monta testiä. Haastattelumme on siis "pikakirjoitettu".

 

Kysymys: Äänestäminen Suomessa ja poliitikkojen epärehellisyys?

Vastaus: Noin 20% poliitikoista Suomessa saa todennäköisesti lahjuksia [varjohallitukselta].

 

Video: Valkoisen talon tiedottaja 13.3.2017: Varjohallituksen olemassaolosta ei ole epäilystäkään

 

Kysymys: Juutalaiset ja sionistit?

Vastaus: Ongelma eivät ole ”tavalliset” juutalaiset vaan sionistit.

 

Ylläpito: Tässä kohtaa on tärkeää pitää mielessä Donald Trumpin virkaanastujaispuheen sanat ”[olemme] valmiita paljastamaan avaruuden salaisuudet” (Unlock the mysteries of space)

Lue myös: Neonettle 19.3.2017: http://www.neonnettle.com/news/1987-mysterious-man-made-oval-structure-discovered-in-antarctica

 

Kysymys: Antarctica (Etelämanner)?

Vastaus: En tunne aihetta tarpeeksi.

Kysymys: Olemmeko avaruusolioiden jälkeläisiä tai heidän geenimanipuloimiaan?

Vastaus: Maapallollamme on kaksi avaruusolentojen ”rotua”. Toinen niistä on hyväntahtoinen, toinen ei. Rotuja on ollut maapallollamme kaikenkaikkiaan kahdeksaa lajia. Teleporttauskokeita tehtiin aikaisemmin, mutta ne keskeytettiin. Ihmiset ovat avaruusolioiden alamaisia (peasants).

Kysymys: Kemikaalivanojen tarkoitus? (Ylläpito: www.kemikaalivanat.fi)

Vastaus: Tiede on hyvin ignorantti tuonkin asian suhteen, ja kun se yhdistetään byrokratiaan... Alussa ilmastonmuokkaajat ajattelivat: ”Tehdään sadetta". Sitten he keksivät, että he voivat myös estää sadetta, ja kohteeksi joutui Kiina.

Kysymys: Tv Yhdysvalloissa ja EU:ssa (subliminaali viestintä/mielenhallinta)?

Vastaus: Nykyään sitä kutsutaan sanoilla ”non permissive neural experimentation.” Sitä hyödyntäen voidaan muun muassa saada joku murhaamaan ihminen ilman, että tuo murhaaja muistaa tapahtuman jälkeenpäin.

Kysymys: Kännykkämastot ja vastaavat?

Vastaus: Kännykkämastot voidaan kaapata. Kaikki tieto mikä koskee noita torneja, pitäisi olla läpinäkyvää.

Kysymys: Mitä meidän pitäisi välttää (Ruoka, juomat, laitteet, paikat)?

Vastaus: Mikä tulee ensimmäisenä mieleen on se, että Yhdysvalloissa [suuret] oluen valmistajat eivät käytä geenimanipuloitua viljaa.

Kysymys: Sisältävätkö rokotteet nanorobotteja?

Vastaus: Eivät, mutta rokotteet aiheuttavat autismia.

Kysymys: Älypöly?

Vastaus: En tiedä aiheesta tarpeeksi.

Kysymys: Dark web?

Vastaus: Dark web ja tavallinen internet ovat yhdistymässä.

Kysymys: Snowden?

Vastaus: Obama palkkasi hänet ja hän alkoi työskennellä NSA:ta vastaan. En usko hänellä olevan hallussaan niin paljon dokumentteja kuin väitetään. Mikä asiassa myöskään ei täsmää on se, että Yhdysvaltojen viranomaiset peruuttivat hänen passinsa, kun hän oli jo Venäjällä. Miksi he halusivat hänen jäävän sinne jumiin?

Kysymys: Onko Alex Jones kontrolloitu oppositio?

Vastaus: Saattaa olla. Hänessä on jotain, mikä ei täsmää. Hän ei myöskaan koskaan puhu Rothschildeista eikä sionisteista yleensäkään. Ja juuri he ovat yksi suurimmista ongelmista.

Kysymys: Ben Fulford?

Vastaus: Jotain outoa hänessäkin. Ja Atlantin alla tuskin menee junia.

Kysymys: Maanalaiset tunnelit?

Vastaus: Niitä on maapallo täynnä.

Kysymys: Mitkä kännykät ovat vähiten haitallisia/epäterveellisiä? Vanhat?

Vastaus: En tiedä. Mutta sen tiedän, että kännykkää ei kannata koskaan pitää pään lähellä.

Kysymys: Onko öljy fossiilinen polttoaine vai uusiutuva?

Vastaus: En tiedä.

 

Ylläpito: Robert työskenteli pitkään Venezuelassa, jossa yksi hänen tehtävistään oli ”ystävystyminen” paikallisten poliitikkojen kanssa. Älä tee tätä kotona!

 

Kysymys: Kuinka poliitikot saadaan ”haltuun”? Vastaus: Ensin sinun täytyy löytää heidän heikko kohtansa. Se voi olla vaikka sairas lapsi-, huume-, seksi-, tai peliriippuvuus tai vastaava. Sitten sinä autat heitä tuon ongelman kanssa, saat heidät luottamaan sinuun, rakastamaan sinua tai jotain vastaavaa. Tai sitten pyydät heitä osallistumaan tähän elokuvaan, jota olet tekemässä jostain tekaistusta aiheesta. Tärkeää on saada heidät tottumaan helppoon rahaan.

Kysymys: Varjohallitus?

Vastaus: Esimerkiksi Rothschildit, pankkiirit ja Vatikaani. Tiedustelupalvelut ovat heidän tossunsa alla. Lähtökohtaisesti varjohallitus on joko julkinen tai yksityinen elementti, joka toimii kansan etujen vastaisesti.

Kysymys: Valehyökkäykset (False flag operations)?

Vastaus: Itse olen ollut mukana suunittelemassa ja toteuttamassa valehyökkäyksiä. Niissä tosin kukaan ei kuollut. Ainakin Pariisin terrori-isku, Berliinin kuorma-autoisku ja Orlandon ampuminen olivat lavastettuja hyökkäyksiä. Berliinin lavastettu hyökkäys toteutettiin kuin teatterissa, ”kulissien avulla”.

 

Video: Robert RT:n vieraana 23.1.2017:

Video: Robert on pedogate, fake news, etc:

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä