Demokraattien sisäinen mielipidetutkimus Yhdysvalloissa: Trump 77% ja Clinton 19% - valtamedia johtaa harhaan

23.10.2016 18:55 Jari Virtanen

 

Teksti, kuvat ja päivitykset ovat osa alkuperäistä tekstiä, jos toisin ei ole mainittu.

 

Yhdysvaltalainen radioasema SuperStation95 uutisoi web-sivullaan 20.10.2016:

 

SuperStation95 on saanut haltuunsa dokumentteja, joiden oletetaan olevan osa Democratic National Committeen [DNC] (Yhdysvaltojen Demokraattisen puolueen) ja Clinton Foundationin (Clintonien säätiön) palkkaaman Washingtonilaisen Benenson Strategy Groupin (BSG) tekemää mielipidetutkimusta. Tuo mielipidetutkimus tehtiin Demokraattipuolueessa sisäisenä.

Tulokset ovat järkyttävät: Clintonin kannatus on ”pudonnut kuin lehmän häntä” 12 prosenttiin. Hillary häviää koko Yhdysvalloissa Trumpille 19% vastaan 77%.

Yrityksen web-sivuilta:

 

Päivitys 1, 20.10.2016 kello 20:30:

Tehty Luottamuksellinen sisäinen mielipidetutkimus selittää metodologiansa seuraavasti (klikkaamalla saa kuvan suuremmaksi):

 

Luottamuksellinen sisäinen mielipidetutkimus, joka on selvästi merkitty sanoilla «Älä jaa äläkä kopioi», alkaa järkyttävällä kappaleella «Sisällön kuvaus».

 

 

Kappaleen viimeinen lause (Suom. huom. Kappaleen toiseksiviimeinen ja viimeinen lause: «Demokraattinen puolue aikoo kuljettaa samoja äänestäjiä äänestyspaikasta toiseen, se aikoo operoida väärillä henkilöllisyyksillä ja se aikoo käyttää kuolleiden ihmisten ääniä ja 70% republikaanien äänestäjistä on tietoisia tuosta suunnitellusta vaalivilpistä. Meidän täytyy todennäköisesti muuttaa vakavasti taktiikkaamme.») saattaa tuntua merkitykseltään vähäiseltä, mutta kun paljastamme tuon lauseen todellisen merkityksen Yhdysvaltojen kansalaiset tulevat järkyttymään suuresti. Dokumentissa ehdotetaan keinoja siihen, kuinka vaaleista saadaan merkityksettömät huijaamalla koko kansaa.

Päivitys 2, 20.10.2016 kello 20:45

Toisella sivulla, otsikon «Pelastava suunnitelma» (Salvage program) alla, mielipidetutkimus paljastaa käsittämättömän suorasanaisesti järkyttävän totuuden Clintonin taistelusta Trumpia vastaan syyskuun lopusta lokakuun puoleenväliin: 

 

Päivitys 3, 20.10.2016 kello 20:55

Mielipidetutkimuksen sivu 3 kertoo, että äänestäjät pitävät Hillarya sairaana ja epäluotettavana, ja se paljastaa että suurin osa Hillarya tukevista demokraateista «äänestäisi sen puolesta, että hänet vaihdettaisiin toiseen kandidaattiin.»

Sen lisäksi seuraava sivu paljastaa sen, että äänestäjät pitävät Donald Trumpia temperamentiltaan ehdottomasti presidentikisi sopivana, koska hän «taistelee valtamedian valheita vastaan». Äänestäjät jatkavat kertomalla, että he näkevät Trumpin «vahvana, alfaurosmaisena persoonana» ja luokittelevat hänen temperamenttinsa voittoisaksi.

 

 

Päivitys 4 20.10.2016 kello 21:05

Dokumentin sivu 4 kertoo [mielipidetutkimuksen rahoittajille] suru-uutisen:

Trumpin äänestäjät ovat käytännössä pysäyttämättömiä.

Kirjoituksessa korostetaan sitä, että laumoittain Clintonin äänestäjiä saattaa jäädä kotiin jos sataa tai tulee myrsky, maa uhataan vallata, maa on biologisen uhan alla, jne. Mutta 74% Trumpin äänestäjistä sanoo, ettei mikään tule estämään heitä äänestämästä.

 

 

Päivitys 20.10.2016 kello 21:23

Mielipidetutkimuksen sivu 5 kertoo siitä tosiasiasta, että:

«Mielipidetutkimusten tuloksia on vääristelty liikaa niistä kansalle kerrottaessa, eikä siten suurimmalla osalla kansasta ole todellista käsitystä äänestykseen liittyvistä asioista. (Poll-driven narratives have been pushed too far, alienating most of the population). Kansalaiset (erityisesti somessa) ovat myös tietoisia siitä, että mielipidetutkimuksia käytetään psykologisena aseena.»

 

 

Mielipidetutkimuksen kaksi viimeistä sivua ehdottavat salaisia toimenpiteitä kansan huijaamiseksi niin, etteivät he äänestäisi ollenkaan tai että he hyväksyisivät koko äänestyksen peruuttamisen! Noita ehdotetuissa keinoissa on toimenpiteitä aina naurettavista todella sairaisiin.

Ennen kuin julkaisemme mitään tuollaista, olemme pyytäneet toimittajiamme selvittämään lukuisista lähteistä Pentagonissa, mistä todella on kyse projekteissa, joiden koodinimet ovat «Pale Horse Protocol», «Cobalt-rain» ja «Firesign».

Päivitämme tätä artikkelia sitten kun toimittajamme ovat tuon selvittäneet.

Toistaiseksi demokraattien itseteettämän mielipidetutkimuksen mukaan Hillary tulee häviämään tulevat presidentinvaalit, ja se häviö tulee olemaan historiallisen suuri. Tilanteessa on se huono puoli, että vain järkyttävät tapahtumat saattavat pelastaa Clintonin, ja yksi noista [ehdotetuista] järkyttävistä tapahtumista on yllättävä sotatila, jossa manner-Yhdysvallat joutuu todellisen hyökkäyksen kohteeksi. Mielenkiintoinen ehdotus ottaen huomioon sen, mitä tapahtuu Syyriassa juuri nyt, ja kuinka Yhdysvallat tuntuu koko ajan yllyttävän Venäjää sotaan. Mielipidetutkimuksen tekijät (they?) tuntuvat ajattelevan, että jos Yhdysvaltoihin hyökättäisiin, tulisi kansa hyväksymään sen, että Obama luovuttaisi valtaistuimensa Hillarylle siinä toivossa, että maassa jatkaisi toimiva hallitus.

Dokumentti jatkaa kertomalla mahdollisuudesta käyttää Yhdysvaltojen puolustusministeriön hallinnassa olevaa järjestelmää, joka kehitettiin projektissa nimeltä Project Sanguine. Järjestelmä on erittäin kehittynyt, ja dokumentin ehdotuksen mukaan se voisi lähettää erittäin matalataajuisia ääniaaltoja aiheuttaen sen, että yhdysvaltalaisista tulisi selittämättömän pelokkaita tai että he alkaisivat nähdä avaruusolioiden ja ufojen tapaisia asioita eivätkä sitten uskaltaisi lähteä ulos kodistaan!

Tulemme raportoimaan lisää todennäköisesti perjantaina 20. lokakuuta.

 

Lähde: https://www.superstation95.com/index.php/world/2282

 

Lue myös:

Hologrammeja taivaalla? Käykö "ISIS" näillä aseilla Euroopan kimppuun?

 

Ylläpidon kommentti:

Ja mitä tekee Yle? On jatkanut harhaanjohtavaa uutisointiaan presidentinvaaleihin liittyen, vaikka vaihtoehtoisessa mediassa on julkaistu mieipidetutkimuksia, jotka selvästi osoittavat Trumpin ylivoimaisen suosion. Luulisi meidän kaikkien rahoittamalla Ylellä olevan resursseja oman kyselyn suorittamiseen Yhdysvalloissa jos totuus kiinnostaisi.

http://mvlehti.net/2016/09/27/kumpi-usan-presidentiksi-trump-vai-clinton-aanesta/

 

Linkki: Umpeenmennyt kansalaisaloite Yleveron lakkauttamiseksi. Onko aika kyhätä uusi?

 

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä