Brasilian raiskaus alkoi – valtion tuottavat yhtiöt myydään pilkkahintaan - Wikileaks ja Edward Snowden mukana tärkeissä paljastuksissa

 

3.10.2016 21:49

Suomenkielisen käännöksen englanninkielisestä alkutekstistä tehnyt Jari Virtanen

 

Washingtonin vallanvaihdoskoneet ovat toistaiseksi onnistuneet poistamaan tärkeän lenkin suurten kehittyvien kansakuntien liitossa. Sen ne tekivät painamalla Brasilian senaatissa väkisin läpi asianmukaisesti vaaleilla valitun presidentin, Dilma Rousseffin, oikeuteen haastamisen.

Elokuun 31. päivänä hänen varapresidenttinsä Michel Temer vannoi presidentinvalan. Ensimmäisessä puheessaan presidenttinä kyyninen Temer vaati Brasilialle "kansakunnan pelastavaa" hallitusta pyytäen samalla Brasilian kansan luottamusta. Hän ilmoitti myös uudistussuunnitelmista ja on lisäksi ilmaissut aikomuksensa uudistaa eläkejärjestelmän ja työlainsäädäntöä sekä leikata julkisia menoja. Kaikkia näitä teemoja Wall Streetin pankit, Kansainvälinen valuuttarahasto ja niiden Washington konsensus, rakastavat. Nyt alle kolme viikkoa presidentinvalan vannomisesta, Temer on julkistanut suunnitelmat Brasilian kruununjalokivien suuren luokan yksityistämisestä, joka alkaa öljystä. Wall Streetin suunnittelema Brasilian raiskaus on alkamassa.

On tärkeää pitää mielessä, ettei valittua presidenttiä Rousseffia tuomittu tai edes muodollisesti syytetty lahjonnasta, vaikka oligarkeille myönteinen Brasilian valtamedia O'Globo ryhmän miljardöörin Roberto Irineu Marinhon johdolla suoritti tiedotusvälineissä loanheittokampanjan, jolla luotiin perusta Rousseffin syytteille ja haastamiselle senaatissa. Muutos alkoi sen jälkeen kun oppositiopuolue PMDB:n, johon Temerkin kuuluu, 29. maaliskuuta 2016 irtisanoi yhteistyön Rousseffin työväenpuolueen kanssa. Samalla esitettiin Petrobrasin lahjustapauksiin sidotut korruptiosyytökset ​​Rousseffia ja Brasilian entistä presidenttiä Luiz Inácio Lula da Silvaa vastaan.

Elokuun 31. päivänä 61 senaattoria äänesti Rousseffin virastapanemisen puolesta samalla kun 20 äänesti sitä vastaan. Virallinen syyte oli "valtion budjetin manipulointi " alijäämän suuruuden piilottamiseksi ennen vuoden 2014 vaaleja. Rousseff kiisti ehdottomasti syytteet. Itse asiassa senaatti oli jo antanut tapauksesta oman asiantuntijalausuntonsa, jossa todettiin ettei tapauksessa ollut "mitään viitteitä suoriin tai epäsuoriin laittomiin budjetin manipulointitoimiin". Tietotoimisto Associated Pressin, AP:n, mukaan "Brasilian senaatin palkkaamat riippumattomat tilintarkastajat sanoivat maanantaina julkaistussa raportissa, ettei viraltapantu presidentti Dilma Rousseff harjoittanut «luovaa kirjanpitoa», josta häntä nyt syytettiin." Rehellisessä järjestelmässä Rousseffin noitajahti valtakunnanoikeudessa olisi päättynyt siihen. Mutta näin ei käynyt Brasiliassa.

Itse asiassa häntä syytettiin siitä, että Brasilian talous romahti dramaattisesti. Tuota romahtamista oli tuettu vahvasti samalla, kun Brasilian velan luokitusta alentaneet Yhdysvaltojen luottoluokituslaitokset ja kansainvälinen ja brasilialainen valtamedia pitivät Petrobrasin korruptioväitteet valokeilassa. Tärkeää on huomata, ettei senaatti pannut häntä virasta kahdeksaksi vuodeksi, kuten Washington oli toivonut, ja hän onkin luvannut tehdä paluun seuraavissa vaaleissa. Washingtonin ohjaamalla Temerillä on aikaa vuoden 2018 loppuun lahjoittaa Brasilia isännilleen ennen kuin hänen toimikautensa virallisesti päättyy.

On huomionarvoista, että Temeriä itseään syytettiin korruptiosta Brasilian valtion öljy-yhtiön Petrobrasin tutkimuksissa. Hän kuuleman mukaan pyysi vuonna 2012 silloiselta Petróleo Brasileiro SA:n kuljetusyksikön johtajalta laittomia kampanjamaksuja Temerin puolueelle, jolla silloin oli käynnissä Washingtonin tukema kampanjan Rousseffin työväenpuolueen syrjäyttämiseksi. Kesäkuussa 2016, vain muutama päivä sen jälkeen kun Temer oli päässyt hoitamaan presidentin virkaa, kaksi Temerin itse valitsemaa ministeriä, toinen heistä Läpinäkyvyysministeri, joutuivat eroamaan vastauksena väitteisiin siitä, että he pyrkivät estämään Petrobrasissa tehtävän massiivisten lahjusten tutkinnan.

Toinen noista kahdesta, Temerin äärimmäisen läheinen liittolainen Romero Juca, jäi kiinni videolla kun hän suunnitteli Dilman senaatissa syyttämistä tarkoituksenaan sillä saada käynnissä olevat Petrobrasin korruptiotutkimukset lopetettua. Video myös osoitti sen, että Brasilian armeija, media,ja tuomioistuimet olivat kaikki mukana suunnittelemassa Rousseffin virallista syyttämistä.

Dilma Rousseff ja hänen työväenpuolueensa olivat 13 vuotta Brasilian johdossa, ja tuon kauden päättäminen oli uudenlainen Washingtonin suorittama värivallankumous (Color Revolution). Sitä voisimme kutsua jopa korruptoituneiden tuomareiden ja kongressin jäsenten tekemäksi oikeusjärjestelmän vallankaappaukseksi (Judicial Coup). Noista 594 kongressin jäsenestä, kuten Toronto Globe and Mail raportoi, «318 tutkitaan tai ollaan syyttämässä», kun taas «presidentti Rousseffia itseään ei tulla syyttämään taloudellisista luvattomuuksista.»

Päivä sen jälkeen kun alahuone ensimmäistä kertaa äänesti syyttämisestä valtakunnanoikeudessa huhtikuussa , meni Temerin PSDP- puolueen senaattori Aloysio Nunes Washingtoniin. Tuon «mission» takana oli Yhdysvaltojen entisen presidentin Bill Clintonin ulkoministerin Madeline Albrightin lobbausfirma Albright Stonebridge Group. Brasilian senaatin ulkoasiainvaliokunnan komitean presidentti Nunes on toistuvasti vaatinut, että Brasilia jälleen vahvistaisi suhteitaan Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen Kuningaskunnan kanssa.

Madeline Albright johtaa yhtä Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisinta aivoriiheä, Council on Foreign Relationsia. Hän on myös puheenjohtajana National Democratic Institutessa (NDI), joka edustaa Yhdysvaltain hallituksen "Color Revolution" kansalaisjärjestöjen parhaimmistoa. Mutta eihän siinä ole mitään hämärää, vai onko? Eräiden raporttien mukaan Nunes meni Washingtoniin kampanjoimaan Temerin puolesta ja puhumaan ympäri ihmisiä Rousseffin viraltapanon valmistelemiseksi.

Yksi keskeinen pelaaja oli jälleen kerran Rousseffin poliittinen de facto pyöveli, varapresidentti Joe Biden, joka on Obaman hallinnon yksi likaisista johtohahmoista.

Bidenin kohtalokas Brasilian matka

Toukokuussa 2013 Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden meni kohtalokkaalle vierailulle Brasiliaan tapaamaan presidentti Rousseffia. Tammikuussa 2011 Rousseff oli valittu jatkamaan hänen työväenpuolueensa «mentoria», Luis Inácio Lula da Silvaa, toiselta nimeltään Lulaa, jonka virka rajoittui perustuslaillisesti kahteen peräkkäiseen toimikauteen. Biden meni Brasiliaan keskustelemaan öljystä uuden presidentin kanssa. Lulan ja Washingtonin väliset suhteet olivat jäähtyneet sen seurauksena, kun Lula tuki Irania ​​Yhdysvaltojen pakotteita vastaan ja lähestyi samanaikaisesti taloudellisesti Kiinaa.

Vuoden 2007 loppupuolella Petrobras oli löytänyt Brasilian rannikolta Santos Basinilta uuden mammuttimaisen öljylähteen oletettavasti täynnä laadukasta öljyä. Kaiken kaikkiaan Brasilian mannerjalustan arvioidaan sisältävän yli 100 miljardia barrelia öljyä, mikä tekee Brasiliasta suuren maailmanluokan öljy- ja kaasutuottajan. Ja totta kai Exxon ja Chevron, Yhdysvaltojen öljyjättiläiset halusivat tuon projektin hallintaansa.

(Suom.huom. Argentiinan presidentti Kristina Kirchner sanoi puheessaan suorassa tv-lähetyksessä lokakuussa 2013: «... Jos minulle tapahtuu jotakin, katsokaa Yhdysvaltoihin». Hän pelkäsi henkensä puolesta, ja tämä tapahtui pian sen jälkeen, kun Argentiinasta oli löydetty maailman kolmanneksi suurimmat liuskekaasuvarannot, joiden ansiosta Argentiinasta oli tulossa energiaomavarainen.)

Vuonna 2009 Wikileaksin vuotamien Yhdysvaltojen diplomaattisten kaapelien mukaan Yhdysvaltain konsulaatti Riossa kirjoitti, että Exxon ja Chevron yrittivät turhaan muuttaa (Rousseffin mentorin ja hänen edeltäjänsä hänen Brasilian työväenpuolueen puheenjohtajan) Luis Inácio Lula da Silvan esittämää lakia. Tämä laki vuodelta 2009 teki valtion Petrobrasista päätoimijan kaikilla rannikolta löydetyillä öljykentillä. Washington ja Yhdysvaltojen öljyjättiläiset eivät olleet lainkaan tyytyväisiä menettäessään mahdollisesti nykyhistorian suurimman öljylöydöksen hallinnan.

Lula ei ollut ainoastaan ​​työntänyt ExxonMobilia ja Chevronia ulos kontrolloivasta asemasta valtion Petrobrasin hyväksi, vaan hän oli myös avannut oven Kiinan öljynetsintään osallistumiselle Brasiliassa. Kiina on ollut vuodesta 2009 lähtien ydinjäsen kehittyvien maiden muodostamassa BRICS-liitossa, johon Kiina Brasilian, Venäjän, Intian ja Etelä-Afrikan lisäksi kuuluu.

Yksi Lulan presidentinviran viimeisiä viimeisiä tärkeitä hetkiä oli hänen joulukuussa 2010 valvomansa brasilialais-espanjalaisen energiayhtiö Repsolin ja Kiinan valtion omistaman Sinopecin välisen kauppasopimuksen allekirjoittaminen. Sinopec muodosti yhteisyrityksen, Repsol Sinopec Brasilin, ja investoi yli $ 7.1 miljardia dollaria Repsol Brasiliaan. Jo vuonna 2005 Lula oli hyväksynyt Sinopec International Petroleum Service of Brazil Limitedin syntymisen osana uutta strategista liittoa Kiinan ja Brasilian välillä.

Vuonna 2012 tapahtuneessa yhteisessä öljynetsintäporauksessa, Repsol Sinopec Brasil, norjalainen Statoil ja Petrobras tekivät merkittävän uuden löydön Pão de Açúcarilla, BM-C-33:n kolmannessa lohkossa, johon Seat ja Gávea kuuluvat. Gavea oli yksi maailman 10:stä suurimmasta öljylöydöstä vuonna 2011. Yhdysvaltojen ja brittien harmiksi heidän suuria öljy-yhtiöitään ei ollut projektissa mukana.

Biden tehtävänä oli kuulustella Lulan seuraajaa, Rousseffia, sen selvittämiseksi, oliko mahdollista muuttaa päätös suurten yhdysvaltalaisten öljy-yhtiöiden ulossulkemisesta. Biden tapasi myös johtavia energiayhtiöitä Brasiliassa mukaan lukien Petrobrasin.

Vaikka asiasta sanottiinkin vähän julkisuudessa, Rousseff kieltäytyi muuttamasta vuonna 2009 hyväksyttyä öljylakia tavalla, joka olisi sopinut Bidenille, Washingtonille ja Yhdysvaltojen suurille öljy-yhtiöille. Muutama päivä Bidenin vierailun jälkeen tulivat Snowdenin NSA-paljastukset siitä, että USA oli myös vakoillut Rousseffia ja Petrobrasin johtohenkilökuntaa. Rousseff oli raivoissaan ja sen vuoden syyskuussa järjestetyssä YK: n yleiskokouksessa Rousseff syytti virallisesti Obaman hallintoa kansainvälisen oikeuden rikkomisesta. Hän myös peruutti suunnitellun Washingtonin vierailunsa protestina tapahtuneelle. Sitten Yhdysvaltojen ja Brasilian suhteet todella sukelsivat.

Hänen toukokuussa 2013 Rousseffin kanssa käymiensä keskustelujen jälkeen antoi Biden selvästi Rousseffillekuoliniskun.

Ennen Bidenin toukokuussa 2013 tapahtunutta vierailua Dilma Rousseffin suosio oli noin 70%. Alle kaksi viikkoa Bidenin lähdöstä Brasiliasta alkoi tapahtua. Erittäin hyvin organisoitu ryhmä nimeltä Movimento Passe Livre aloitti valtakunnalliset mielenosoitukset siitä syystä, että bussilippujen hintaa oli korotettu nimellisellä 10:llä sentillä. Brasilia lähes lamaantui ja mielenosoituksista tuli erittäin väkivaltaisia. Noissa protesteissa oli joko tyypillisen "värivallankumouksen" tai Twitterin avulla tehdyn sosiaalisen median de-stabilisoinnin tunnusmerkit, ja ne molemmat näyttävät seuraavan Bidenia missä tahansa hän liikkuukin. Rousseffin suosio romahti 30 prosenttiin muutamassa viikossa.

Lue myös: Maahanmuuttokriisin aiheuttajan George Sorosin sähköpostien hakkeroinnin 10 parasta - äänettömät aseet hiljaisiin sotiin

Washington oli selvästi lähettänyt signaalin siitä, että Rousseffin piti muuttaa suuntaa tai vakavia ongelmia seuraisi. Washingtonin vallanvaihdoskone aloitti täysillä toimintansa. Sen repertuaariin kuului kokonainen joukko taloudellisen sodankäynnin toimintoja, jotka vaihtelivat PwC:n Petrobrasille tekemän tilintarkastuksen vuodetuista tiedoista aina Wall Streetin luottoluokituslaitoksen Standard & Poorsin tekemään Brasilian julkisen velan roskaluokkaanlaskemiseen syyskuussa 2015. Rousseff oli BRICS New Development Bankin ja Brasilian riippumattoman kansallisen kehitysstrategian keskeinen tukija, ja hänen ulospotkaisunsa oli nyt täydessä vauhdissa.

Kruununjalokivien myynti

Mies joka oli nyt manipuloinut itsensä presidentinvirkaan, korruptoitunut Michel Temer, toimi salaisena tiedottajana Washingtonille koko ajan. Wikileaksin julkaisemissa asiakirjoissa kävi ilmi, että Temer antoi tietoja Yhdysvaltain tiedustelupalveluille ainakin vuodesta 2006. Hän vuosi "aroiksi" ja "ainoastaan ​​virkakäyttöön" luokiteltua tietoa sähkeillä Yhdysvaltain suurlähetystöön Brasiliassa.

Temer, Washingtonin oma mies Brasiliassa, ei ole tuhlannut aikaa auttaessaan suojelijoitaan Wall Streetillä. Toukokuussa kun hän oli jo virkaa tekevä presidentti, Temer nimesi Henrique Meirellesin valtiovarainministeriksi ja sosiaaliturvaministeriksi. Meirelles on Harvard-koulutettu entinen Brasilian keskuspankin puheenjohtaja, ja toimi puheenjohtajana BankBostonissa Yhdysvalloissa vuoteen 1999 saakka. Hän oli kyseisen pankin puheenjohtajana jo vuonna 1985, kun se todettiin syylliseksi sveitsiläisten pankkien kanssa tehtyjen 1,2 miljardin dollarin arvoisten laittomien tulonsiirtojen ilmoittamatta jättämisestä. Meirelles valvoo nyt suunniteltua Brasilian "kruununjalokivien" myyntiä kansainvälisille sijoittajille. Tuon suunnitelman on tarkoitus vakavasti rajoittaa valtion valtaa taloudessa. Toinen Temerin keskeinen taloudellisten asioiden neuvonantaja on Paulo Leme, entinen IMF taloustieteilijä ja toimii nyt Goldman Sachsin Emerging Markets Research- osaston toimitusjohtajana. Wall Street on Temerin johtaman taloudellisen raiskauksen keskipisteessä Brasiliassa.

Syyskuun 13. päivä Temerin hallitus julkisti massiivisen yksityistämisohjelman, jota hän esitteli kyynisesti harhaanjohtavilla kommenteilla: "On selvää, ettei julkinen sektori ei voi edetä yksin näissä hankkeissa. Luotammekin nyt yksityiseen sektoriin. "Hän unohti sanoa, että yksityissektorilla hän tarkoitti omia suojelijoitaan.

Temer paljastettiin suunnitelmat, jotka saattaisivat loppuun maan suurimman yksityistämisen vuosikymmeniin. Prosessi valmistuu sopivasti vuoden 2018 loppuun mennessä, juuri ennen kun Temerin presidenttiys todennäköisesti päättyy. Vaikutusvaltainen yhdysvaltalais-brasilialainen Business Council julkisti yksityiskohtaisen yksityistämisluettelon verkkosivustollaan. Yhdysvaltalais-brasilialaisen Business Councilin perustivat neljäkymmentä vuotta sitten Citigroup, Monsanto, Coca-Cola, Dow Chemicals ja muut yhdysvaltalaiset monikansalliset yhtiöt.

Aikataulut ensimmäistä kauppakierrosta varten jätetään ennen tämän vuoden loppua. Niihin sisältyy neljän lentoasen ja kahden sataman yksityistäminen ja kaikki huutokaupataan vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä. Muihin kauppakieroksiin kuuluu viisi valtatietä, yksi ratalinja, tarjoukset pienistä öljylohkoista (oil blocks). Myöhemmillä kierroksilla on mukana suuria, pääasiassa offshorelohkoja ja öljynporauksen kehityslohkoja (offshore and oil development blocks). Hallitus myy myös tietyn joukon valittuja hyödykkeitä, jotka ovat tällä hetkellä mineraalientutkimusosaston hallinnassa, sekä kuusi sähkönjakeluyritystä ja kolme vedenpuhdistusasemaa.

Koko yksityistämisohjelman keskellä ovat Joe Bidenin himoitsemat valtion öljy- ja kaasuyhtiöt sekä suuri osa valtion Eletrobrás sähköyhtiötä. Temer aikoo saada valtiolle 24 miljardia dollaria noissa kaupoissa. Kokonaiset 11 miljardia dollaria tuosta summasta tulee valtion omistamien öljy- ja kaasuyhtiöiden osuuksien myynnistä. Tietenkin kun valtion omaisuutta, kuten valtavia öljy- ja kaasuvaroja myydään pois ulkomaisille yhtiöille, ja selvästikin on kyseessä «pakkomyynti» (distress sale), on kyse kertaluonteisesta sopimuksesta. Valtion öljy- ja kaasu- tai sähkövoimahankkeet tuottavat jatkuvaa tulovirtaa monta kertaa enemmän kuin kertaluonteisella yksityistämisellä tienataan. Brasilian talous on perimmäinen häviäjä tällaisessa yksityistämisessä. Ja kuten suunnitelmaan kuuluu ovat Wall Streetin pankit ja monikansalliset yhtiöt tietenkin voittajia.

Yhdysvaltalais-brasilialaisen Business Councilin verkkosivujen mukaan Brasilian hallituksen keskeiset ministerit tapasivat New Yorkissa syyskuun 19.-21. päivä. Mukana Wall Streetin «infrastruktuuriin investoijjia» tapaamassa oli lukuisa määrä Brasilian infrastruktuurin edustajia ja ministereitä mukaan lukien liikenne-, satama- ja lentoliikenneministeri sekä kaivosministeri.

Tämä on Washingtonin tapa toimia, «[The way of the] Wall Street Gods of Money», kuten otsikoin erään kirjoistani. Ensin tuhotaan kaikki kansallisen johdon aikomukset aitoon kansalliseen kehitykseen (kuten Dilma Rousseffin tapaus). Sitten korvataan ne vasallijoukolla, joka on valmis tekemään mitä tahansa rahasta, kuten myymään oman kansakunnan kruununjalokivet, niin kuin Anatoli Chubais teki Venäjällä 1990-luvulla Boris Jeltsinin "shokki hoidon" aikana. Chubais palkittiin runsaskätisesti teoistaan ja istuukin tänään JP MorganChasen neuvottelukunnassa. Mitä Temer ja kumppanit tulevat saamaan palkaksi vaivoistaan jää nähtäväksi. Washington on nyt rikkonut yhden BRICS- ryhmän tärkeistä peruskivistä (Washington has broken one of the BRICS), joka uhkasi sen globaalia hegemoniaa. Se ei kuitenkaan todennäköisesti tuo mitään pysyvää menestystä jos lähihistorian tapahtumia pidetään vertailukohtana.

F. William Engdahl on strategisiin riskeihin erikoistunut konsultti ja luennoitsija. Hänellä on politiikantutkinto Princetonin yliopistosta ja hän on kiroittanut monta best-selleriä öljyyn ja geopolitiikkaan liittyen.

Alkuperäinen kirjoitus on julkaistu sivustolla New Eastern Outlook

Lähde: http://www.globalresearch.ca/washington-tries-to-break-brics-rape-of-brazil-begins-on-behalf-of-wall-street/5547763

 

Aiempia uutisia vuoden 2016 vallankaappauksesta Brasiliassa:

 


 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä