Yahoo on vihdoin myöntänyt, että Google ja Youtube sensuroivat videoita automaattisesti

27.6.2016 Jari Virtanen

Alkuperäinen kirjoitus: jimstone.is

"Google pelaa todella likaista peliä. Jos laitat heidän analysoivan skriptinsä sivustollesi, niillä saadaan sivustosi toimimaan huonosti. Ja jos postaat sivustollesi jotain arkaluontoista, sivustosi ei toimi ollenkaan."

 


Tämä on iso askel kohti totuutta. Tässä on omakohtainen kokemukseni:

Minulle on käynyt jo vuosia niin, että kun olen laittanut videon Youtubeen, lukijani klikattuaan videon linkkiin näkee vain tekstin, jossa sanotaan että minä, sivuston ylläpitäjä, olen poistanut videon. Kun olen valittanut tästä Youtubeen, he ovat vain sanoneet, että jotain on mennyt pieleen. Näin on käynyt monelle ”totuussivustolle”, ja Mike Rivero oli ensimmäinen joka huomasi sen ja kertoi siitä. Tämä menetelmällä toimii niin, että kun siltä tietokoneelta, joka videon lähetti, klikataan videon linkkiä, kaikki toimii normaalisti. Mutta jos joku muu yrittää samaa, on video sensuroitu. Youtube käyttää myös toisenlaista keinoa alkuperäisen lataajan maineen tahraamiseksi: se lataa säädyttömiä videoita alkuperäisen videon tilalle.
Toinen yleinen sensuurikeino on niin sanottu haamukielto, jossa vain lähettäjä näkee postaamansa kommentin, ei kukaan muu. Tällä tavalla he hiljentävät niitä, jotka ovat tutkimuksissaan keskiverto dataajaa edellä. Näiden lisäksi he käyttävät järjestelmää, joka seuraa ihmisten tietämyksen tasoa, ja valikoivasti näyttää kommentteja ihmisille sen perusteella, mikä heidän tietonsa taso on. Myös näin tekemällä he estävät sen, että ihmiset ”etenisivät tutkimuksissaan”.

 

Yahoon uutinen 25.6.16: Exclusive: Google, Facebook quietly move toward automatic blocking of extremist videos

 

Heillä on käytössä myös keskustietokanta, joka toimii eri sivustojen välillä. Jos lataat jotain sanotaanko Redditiin ja se laukaisee sensuurin, sinut rekisteröidään keskustietokantaan, ja sama sensuuri tapahtuu automaattisesti myös Youtubessa, Facebookissa, ja monella muulla sivustolla.
Toisenlainen sensuurikeino on se, että foorumisi inhoajat tunkeutuvat sivustollesi takakautta. He pääsevät sinne käyttöjärjestelmän kautta, CPU:n kautta, tai foorumin ohjelmiston kautta, päivystävät palvelimellasi ja moderoivat sitä ”sinun puolestasi”. Tätä tapahtuu Rumormillin uutisille, eivätkä sivustoa pyörittävät ihmiset edes tiedä siitä. Tämän on myös osoitettu tapahtuvan Kerry Cassidylle, ja se on laskenut hänen verkkosivujensa laatua valtavasti. Tätä todennäköisesti tapahtuu myös useimmilla muilla totuussivustoilla, mutta käytin hyvän tovin todistaakseni sen tapahtuvan näillä kahdella mainitsemallani sivustolla. Sivujen ylläpitäjät ovat täysin tietämättömiä siitä, mitä on tekeillä, enkä saa viestiä läpi kertoakseni heille.
Jos käytät foorumiohjelmistoja, Wordpressiä, tai mitä tahansa muuta yleisesti saatavilla olevaa ohjelmistoa, joka toimii oman valvontasi ulkopuolella, olet lirissä. Unohda ne ja pakkaa tavarasi. Et voi kuin raapaista jonkun herkän aiheen pintaa, ja olet mennyttä.

Google Analyticsin sensuuri

Google pelaa todella likaista peliä. Jos laitat heidän analysoivan skriptinsä sivustollesi, niillä saadaan sivustosi toimimaan huonosti tai ei ollenkaan, jos postaat sivustollesi jotain arkaluontoista. Kun laitat jonkun muun ”scriptiä” sivustollesi, he voivat käyttää tätä scriptiä tuhoamaan maineesi. Olen itse nähnyt, kuinka Google script tuhosi Uncensored Publications- sivuston ( omalla sivustollani oli kerran heidän mainoksensa). He eivät uskoneet sitä, että tuo mainos vei heidän tulonsa. Heidän myyntinsä laski melkein nollaan. Google Analyticsin scriptiä käytettiin estämään heidän verkkosivujensa lataaminen: kun latasit heidän sivunsa, sait viestin ettei web-sivustoa ole olemassa. Sinulla oli klikattava linkkiä kolme tai neljä kertaa, ennen kuin Google Analytics lopulta salli sivustolle pääsyn. Kukaan ei yritä klikata montaa kertaa kuollutta linkkiä, jos se ei toimi ensimmäisellä napsautuksella. Ihmiset menevät muualle. Se tappoi Uncensored- sivuston kokonaan. Tämän vuoksi en käytä Google Analyticsiä tällä sivustolla. Kun postaat sellaista tavaraa kun minä postaan, on Google Analytics kuolemantuomio. Ilmeisesti Googlella on tarpeeksi valtaa tietääkseen kuka klikkaa Analytics scriptiä, koska kun sivuston omistaja tarkistaa sivuston, kaikki toimii hyvin.

Mainospalvelinpohjainen sensuuri

Tämä tapahtui tällä omalla sivustollani. Sain mainontaa Zedon kautta. Sitä iloa kesti alle viikon. He ehdottivat minulle mainoksia, eivätkä koskaan maksaneet minulle yhdestäkään mainospaketista. Sen sijaan he lähettivät viruksia lukijoilleni mainosskriptien kautta, mutta onneksi huomasin sen nopeasti, ja irtisanoin Zedon kanssa tekemäni sopimuksen. Tietysti he myös lähettävät oikeita mainoksia sellaisille vaihtoehtoisille uutissivustoille, jotka ovat totuutta lähellä, mutta jos olet joku, joka todella iskee naulan kantaan, Zedo tappaa sinut.
En ole huolissani siitä, että Google haastaa minut oikeuteen näistä kirjoittamistani asioista, koska minulla on kaikki nämä asiat dokumentoituna, eivätkä he halua tämän aiheen saavan yhtään laajempaa julkisuutta. Mahdollinen oikeusjuttu saatettaisiin jopa julkaista Drudgen sivustolla.

DNS sensuuri

Katsokaa, mitä osoiterivisi sanoo, kun pääset tälle sivustolle. Tarvitseeko minun sanoa enempää? Jos sinun web-sivustollasi ei ole omaa IP:tä ja paljastat totuuksia, sinut on tuomittu. Tämä sivusto ei ole pysynyt näkyvissä vain sattumalta!

On olemassa paljon totuussivustoja, jotka postaavat paljon "murskaavaa" tavaraa, samalla kun kaikki heidän materiaalinsa on kaikki linkitetty valtamediaan lähteinä. Valtamedia on osa kontrollimatriisia (control matrix). Jos web-sivusto vain kokoaa tavaraa, joka ilmestyi tuon valvotun matriisin sisällä, se on hyödytön eikä sitä koskaan tulla rankaisemaan ​​kuten Drudgelle on käynyt. Sinun ei tarvitse pelätä sensurointia sen vuoksi, että keräät kaikkea pahalta kuulostava tavaraa, koska sillä ei ole muuta kuin viihdearvo. Nämä vain viihteen arvoiset uutisoinnit sisältävät kaiken Julian Assangesta, Edward Snowdenista, ja muista jotka herättivät paljon kiinnostusta, mutta eivät saaneet kuitenkaan aikaan mitään. Jos sinulla on viesti, ja MSM kertoo nimesi, olet vain heidän työkalunsa. Juuri tämän vuoksi lopetin Snowdenin seuraamisen: jos hän sai ohjelma-aikaa yhdysvaltalaiselta televisiokanavalta HBO:lta, on hän vain huijari tai hyödytön työkalu.
Todellisen totuussivuston tunnistat näistä:
1. Sillä ei ole yhtäkään Google-mainosta.
2. Se ei käytä Google Analyticsiä.
3. Sitä ei koskaan mainita valtamediassa.
4. Se omistaa itse itsensä. Esimerkiksi Aangirfan on oikea totuussivusto, ja on joutunut hyppimään paikasta toiseen noin 50 kertaa. On myös muita, jotka ovat joutuneet muuttamaan nimensä. Mutta kaikilla todellisilla totuussivustoilla, jotka tulevat olemaan vakaita täytyy olla oma, itse omistettu web- läsnäolo, eikä se voi postata mitään ilmaiseksi.
5. Sillä ei ole yhtäkään sellaista ulkoistettua mainosta muilta, joka edellyttäisi scriptin käyttöä.
6. Sillä ei ole mitään ulkoistettua prosessia kuten fontteja, tai Bitlyn linkin rakentajaa Bitlyn on todistettu olevan sensuurityökalu. Itse asiassa minusta tuntuu, että luvaton sensuuri on ainoa syy Bitlyn olemassaoloon.

Todellinen totuussivusto, joka pelaa varman päälle:
1. Käyttää yhteen tarkoitukseen omistettuja laitteita välttääkseen sensuuria.
2. Saattaa sisältää mainoksia muilta mainospalvelimilta kuin Googlelta tai muilta valtavirran lähteiltä.
3. Voisi käyttää Google Analyticsiä (mutta se olisi silti riskialtista)
4. Ei näy koskaan ”epätarkoissa” hakukoneilla tehdyissä hauissa. Sen löytäminen vaatii lainausmerkkien ja ”tarkan ilmaisun” käyttöä. (Tämä koskee myös muita totuussivustoja)
Valtamedian papukaijamaiset "totuus"- sivustot, jotka eivät koskaan paljasta mitään todella uutta:
1. Ovat tuottavia ja korkealle rankattuja.
2. Käyttävät Googlen mainoksia ja Google Analyticsiä
3. Toimivat kaikkialla ilman ongelmia.
4. Mainitaan usein samassa valtamediassa jota he kutsuvat "viholliseksi".

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä