Anonymous: Trumpista ei tule presidenttiä: Äänet tullaan uudelleenlaskemaan ja se kertoo peruuttamattomasta korruptiosta ja voi aiheuttaa sisällissodan Yhdysvalloissa

Jotain todella ikävää tapahtuu juuri nyt ja se tulee muuttamaan ihmisten demokratiakäsityksen koko maailmassa.

28.11.2016 7:23 Jari Virtanen

Kuva: Kun yksi maailman rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista suvuista twiittaa, että ääntenlasku menee uusiksi ja että Clintonista tulee presidentti, voit olla varma, että näin tulee tapahtumaan.

 

Anonymous kirjoittaa:

 

Jotain todella ikävää tapahtuu juuri nyt ja se tulee muuttamaan ihmisten demokratiakäsityksen koko maailmassa.

George Sorosista on tullut kuuluisa hänen lahjoitettuaan rahaa Black Lives Matterille ja muille äärivasemmistolaisille ryhmille, puhumattakaan niistä miljoonista, jotka hän on antanut Hillarylle. Mutta asiat menivät todella vakavaksi, kun Jill Stein käynnisti kampanjan presidentinvaalien äänten uudelleenlaskemiseksi.

Se mitä tulee tapahtumaan, voi mahdollisesti aiheuttaa sisällissodan Yhdysvalloissa. Anonymous, joka on kuuluisa useiden korkea-arvoisten virkamiesten ja virastojen sähköpostien hakkeroinnista, on juuri tehnyt vakavan ilmoituksen:

"Se on ohi nyt, ihmiset.
He tulevat ehdottomasti viemään presidenttiyden Trumpilta. Jos vain voisit nähdä ne kirjoitukset jotka ovat jo valmiita julkaistaviksi valtamediassa ensi viikosta alkaen, sinun leukasi loksahtaisi. Viranomaiset tulevat "löytäämään", että tulokset oli todellakin "hakkeroitu". Kaikki on jo valmiina, ja tätä on suunniteltu pitkään. Kaikissa kolmessa osavaltiossa (Michiganissa, Wisconsinissa ja Pennsylvaniassa) äänet tullaan muuttamaan ja antamaan Hillary Clintonille. Spekulaatiot siitä, kuka tämän kaiken takana on, on vielä kesken, mutta tämä tulee tapahtumaan, se on varmaa.
Alkakaa valmistautua uutisvirtaan NYT. Kun tulos Michiganissä käännetään, lähettää se selvän viestin peruuttamattomasta korruptiosta; tuossa osavaltiossa oli vain paperiset äänestyslipukkeet. Lisäksi äänet oli jo sertifioitu. Michiganin tiukka ohjelma äänestysten suojelemiseksi on suunniteltu nimenomaan puolustautumaan verkkohyökkäyksiltä."


On jo olemassa todisteita siitä, että tappouhkauksia lähetettiin useille äänestäjille [ja valitsijamiehille], mutta se ei tepsinyt. Jill Stein on jo kerännyt tarpeeksi rahaa laukaisemaan täydellisen uudelleenlaskennan äänistä Wisconsinissa, ja nuo muut kaksi osavaltiota ovat halvempia.

Tämä on huono uutinen.
Trump on saattanut voittaa Michiganissa, mutta sillä ei ole merkitystä. Jill Stein vaatii tarkistuslaskentaa, ja kun sen tekee kolmas osapuoli, se toteutetaan. Vaalitulos tullaan väärentämään. Tammikuun 20. päivä on kahden kuukauden päästä. Uskotko tosissasi, että he tulevat istumaan toimettomana kaksi kuukautta?
Olemme realisteja ja kutsumme asiaa sen oikealla nimellä välittämättä siitä, ketä loukkaamme. Mutta älä erehdy tästä: Tämä on huono uutinen.

Ja se on jo alkanut. Useat vale- "tietokone asiantuntijat" ovat todenneet, että äänetyksessä on "poikkeavuuksia", jotka suosivat Trumpia. Ja ketä he syyttävät? Venäjää.
Ja mitä sitten tapahtui? Jill Stein pystyi käynnistämään prosessin äänten tarkistuslaskennalle näillä perusteilla. Jos vilppiä on havaittu, uudelleenlaskenta voidaan aloittaa (vaikka "vilppi" on täysin tekaistu ja suunniteltu syntipukiksi uudelleenlaskennan aloittamiseksi Hillaryn eduksi).

Mutta odotapas hetkinen. Miten Jill Stein liittyy Hillaryyn ja miten Hillary voisi hyötyä uudelleenlaskennasta? Vastaus löytyy vakavasta mokasta joka tuli ilmi, kun Jill Steinin rahankeruuohjelmasta löytyi [robotti, eli] botti .
Kampanja aloitettiin torstaina, ja perjantaina kasassa oli jo yli 4 miljoonaa dollaria!
Se ei kuitenkaan ole tässä pelottavinta. Se mikä käräytti koko operaation, oli noiden lahjoitusten ilmestyminen. Rahoituksia tuli tarkalleen 160,000 dollaria per tunti. Se ei olisi outoa, paitsi että lahjoitukset jatkuivat täyttä vauhtia läpi yön yön, kun kaikki Amerikkalaiset olivat unessa!
Jill Steinillä on nyt tarvittavat rahat uudelleenlaskennan aloittamiseksi. Mistä nämä rahat tulevat? Sorosilta. Valtamedia uutisoi nyt agressiivisesti siitä, kuinka äänet oli hakkeroitu, vaikka Pennsylvaniassa se ei ole edes mahdollista.
Hakkerointiryhmät kuten Anonymous ja Wikileaks antoivat meille kaikille valtavasti asiatietoa vaalien aikana. Tämä varoitus pitää ottaa vakavasti.

Valtamedia valehtelee avoimesti ja röyhkeästi kaikesta. Google, Facebook, Reddit, ja Twitter sensuroivat kaikki tätä tietoa, estäen sen leviämisen ja kannustaen toisinajattelua ja valheellisen tiedon leviämistä. Eikä siinä vielä kaikki. Varjohallitus on käynnistänyt kampanjan "valeuutisia" vastaan. Tämän kampanjan avulla valtamedia sanelee ”todellisuuden” sadoille miljoonille amerikkalaisille, joille syötetään jatkuvaa uutisvirtaa!
Tämä on todella huono uutinen, ja asiat ovat vain pahenemassa. Heillä ei ole mitään syytä yrittää tätä temppua, elleivät he olisi varmoja siitä, että se voidaan toteuttaa onnistuneesti.

Ota osaa tiedon levittämiseen siitä, mikä meitä odottaa [jos tarpeeksi ihmisiä ei herää]. Me jatkamme sinun tiedottamistasi, mutta sinun täytyy liittyä meihin tässä taistelussa ja levittää sanaa. Tämä uutinen on tukahdutettu kirjaimellisesti joka kanavalla. Meidän täytyy iskeä takaisin.

Ylläpidon kommentti:

Kuten artikkelissa mainitaan, on Facebook mukana estämässä tämän uutisen leviämistä, joten tietoa täytyy levittää myös muuta kautta. Esimerkiksi sähköpostia tutuille lähettämällä ja mielenosoituksiin osallistumalla me kaikki voimme vaikuttaa helposti ja tehokkaasti. Poliitikot eivät toimi jos tarpeeksi iso osa kansasta ei heitä painosta. Jos Zerohedgen ja Anonymous- ryhmän mainitsema sisällissota Yhdysvalloissa alkaa (ja usko tai älä, se hyödyttäisi sekä Obamaa että Hillarya), saattavat ISISin solut aktivoitua myös Suomessa. Se saattaisi olla Suomen loppu (ja Stubbin ja Sipilän ja muiden globalistien unelman täyttymys: Yksi maailmanhallitus). Jakakaamme tietoa, se voi olla pienestä kiinni, että huijarieliitin korttitalo hajoaa!

 

Lähde: http://www.anonews.co/anon-soros-rothschild/

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä