Maailmansota on alkanut: on aika rikkoa hiljaisuus

 

30.5.2016

Alkuperäinen kirjoitus tässä.

 

About the author in zionist-controlled Wikipedia: John Richard Pilger (born 9 October 1939) is an Australian journalist based since 1962 in the United Kingdom. Pilger has twice won Britain's Journalist of the Year Award. His documentaries, screened internationally, have gained awards in Britain and worldwide. He has also received several honorary doctorates.

 

Tämä on muokattu versio John Pilgerin puheesta "Maailmansota On Alkanut" Sydneyläisellä yliopistolla:

Olen filmannut Marshallinsaarilla, jotka sijaitsevat Australian pohjoispuolella keskellä Tyyntämerta. Aina kertoessani ihmisille missä olen ollut, he kysyvät: "Missä se sijaitsee?" Jos tarjoan vihjeen viittaamalla "Bikiniin", he sanovat: "Tarkoitat uimapukua?". Harva näyttää olevan tietoinen siitä, kuinka bikini-uimapuku nimettiin juhlistaakseen Bikini-saaren [Bikinin atolli] tuhonneita ydinräjäytyksiä. Yhdysvallat räjäytti Marshallinsaarilla yhteensä 66 ydinasetta vuosien 1946 ja 1958 välillä - vastaten 1,6:a Hiroshimaan pudotetun pommin räjäyttämistä joka päivä, kahdentoista vuoden ajan.

Tänä päivänä Bikini on hiljainen, mutatoitunut ja saastunut. Palmut kasvavat oudoissa ruudukkomuodostelmissa. Mikään ei liiku. Lintuja ei ole. Vanhan hautausmaan hautakivet huokuvat säteilyä. Geigermittari ilmaisee kenkäni olevan "vaaralliset". Seistessäni rannalla, katselin smaragdinvihreän Tyynenmeren katoavan suunnattomaan mustaan aukkoon. Tämä aukko on kraatteri, joka aiheutui vetypommi "Bravon" räjäytyksestä. Räjäytys myrkytti ihmiset sekä ympäristön satojen kilometrien säteellä, ehkä ainiaaksi.

Kotimatkallani pysähdyin Honolulun lentokentällä ja huomasin amerikkalaisen lehden nimeltä Women's Health. Kansikuvassa oli bikineihin pukeutunut nainen ja otsikko kuului: "Myös sinä voit saada bikinivartalon." Muutama päivä sitten Marshallinsaarilla olin haastatellut naisia, joilla oli hyvin toisenlaiset "bikinivartalot"; jokainen heistä kärsi kilpirauhasen syövästä sekä muista hengenvaarallisista syöpämuodoista. Toisin kuin kansikuvan hymyilevä nainen, olivat he kaikki köyhiä: he olivat ahneen supervallan uhreja ja koekaniineja. Tämä supervalta on tänä päivänä vaarallisempi kuin koskaan.

Kerron tämän kokemuksen varoittaakseni sekä keskeyttääkseni erään meitä kaikkia kalvavan häiriötekijän. Modernin propagandan perustaja, Edward Bernays, kuvaili tätä demokraattisissa yhteiskunnissa tapahtuvaa ilmiötä "tietoiseksi ja älykkääksi tapojen sekä mielipiteiden manipulaatioksi". Hän kutsui tätä "näkymättömäksi hallitukseksi".

Kuinka moni tiedostaa maailmansodan jo alkaneen? Tällä hetkellä se ilmenee propagandasotana, valheina ja harhautuksina, mutta tämä voi ensimmäisen virheellisen käskyn ja ensimmäisen ohjuksen aiheuttamana muuttua silmänräpäyksessä.

Vuonna 2009 seisoi Obama ihailevan yleisön edessä Euroopan sydämessä, Prahassa. Hän lupasi tehdä "maailman vapaaksi ydinaseista". Ihmiset hurrasivat ja jotkut itkivät. Mediasta virtasi tulvallinen latteuksia. Obamalle myönnettiin myöhemmin Nobelin rauhanpalkinto.

Tämä kaikki oli huijausta. Hän valehteli.

Obaman hallinto on valmistanut lisää ydinaseita, ydinkärkiä, ydinaseiden jakelusysteemejä sekä rakentanut lisää ydinasetehtaita. Yksistään ydinkärkimenot nousivat Obaman kaudella korkeammalle kuin yhdenkään aikaisemman Amerikan presidentin aikana. Vähän yli kolmenkymmenen vuoden aikana on tähän kulunut rahaa yli 1 biljoonaa dollaria.

Suunnitelmissa on myös miniydinpommi. Tämä tunnetaan nimellä B61 Malli 12. Mitään tämänkaltaista ei ole aikaisemmin nähty. Kenraali James Cartwright, entinen Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston varapuheenjohtaja, on sanonut: "Pienempi koko tekee tämän ydinaseen käytöstä mahdollisempaa".

Viimeisten 18 kuukauden aikana on Venäjän länsirajalle kasattu suurimmat sotilaalliset voimat - Yhdysvaltojen johtamana - sitten toisen maailmansodan. Ei sitten Hitlerin hyökätessä Neuvostoliittoon, ole ulkomaiset joukot esittäneet näin selkeää uhkaa Venäjää kohtaan.

Ukrainasta - joka kerran oli osa Neuvostoliittoa - on tullut CIA:n huvipuisto. Orkestroituaan vallankaappauksen Kiovassa, hallitsee Washington tosiasiassa Venäjän naapurihallintoa, joka suhtautuu Venäjään vihamielisesti: hallinto, joka kirjaimellisesti on natsien mädännyttämä. Ukrainan huomattavat poliittiset hahmot ovat pahamaineisten OUN- ja UPA-fasistien poliittisia jälkeläisiä. He ylistävät avoimesti Hitleriä ja peräänkuuluttavat venäjänkielisen vähemmistön vainoa ja karkotusta.

Tämä päätyy harvoin lännen uutisointiin, tai sitten asiat esitellään päinvastaisina totuuden salaamiseksi.

Yhdysvaltojen armeija sijoittaa Latviaan, Liettuaan ja Viroon - Venäjän naapuriin - taistelujoukkoja, panssarivaunuja ja raskasta aseistusta. Tämä äärimmäinen provokaatio maailman toista ydinasevaltiota kohtaan kohdataan lännessä hiljaisuudella.

Mikä tekee näkymän ydinsodasta vieläkin vaarallisemmaksi on rinnakkainen Kiinaan kohdistuva kampanja. Harvoin kuluu päivääkään, jolloin Kiinaa ei ylennettäisi "uhkaavan" valtion asemaan. Amiraali Harry Harrisin, USA:n Tyynenmeren komentajan, mukaan on Kiina "rakentamassa suurta hiekkaseinämää Etelä-Kiinan merelle. Hän viittaa tällä Kiinan rakenteilla oleviin kiitoratoihin Spratlysaarilla, jotka ovat kiistan kohteina Filippiinien kanssa - prioriteetiltaan vähäinen kiista, kunnes Washington alkoi painostamaan ja lahjomaan Manilan hallitusta, myös Pentagonin aloitettua propagandakampanjan nimeltään "navigoinnin vapaus" [eng. "freedom of navigation"].

Mitä tämä oikeastaan tarkoittaa? Tämä tarkoittaa vapautta amerikkalaisille sotalaivoille partioida ja dominoida Kiinan rannikkovesiä. Kuvittele mikä olisikaan amerikkalaisten reaktio, jos kiinalaiset sotalaivat tekisivät samaa Kalifornian rannikolla.

Tein elokuvan nimeltään The War You Don't See [kts. alla oleva video, jos poistettu, etsi Youtubesta nimellä], jossa haastattelin kuuluisia amerikkalaisia ja brittiläisiä toimittajia: toimittajia kuten CBS:n Dan Rather, BBC:n Rageh Omar ja Observerin David Rose. He kaikki sanoivat, että mikäli lehdistön ja television toimittajat olisivat tehneet työnsä, kyseenalaistaen propagandan koskien Saddam Husseinin joukkotuhoaseita; mikäli George W. Bushin ja Tony Blairin valheita ei oltaisi vahvistettu ja toistettu toimittajien toimesta, ei vuoden 2003 Irakin invaasiota olisi ehkä tapahtunut. Sadat tuhannet ihmiset, naiset ja lapset, olisivat tänään ehkä elossa.
 

 


Kommentti: Jos jollekin on vielä epäselvää, kuinka paljon tuhoa ja kuolemaa Yhdysvaltain sodankäynti on kylvänyt viimeisen n. sadan vuoden aikana, suosittelemme "historian kertauskurssia" katsomalla myös Oliver Stonen dokumenttielokuvasarjan The Untold History of the United States. (tilaa esim. Amazonista). Tämä neljä DVD:tä sisältävä paketti on tuurilla löydettävissä myös suomeksi tekstitettynä (suomenkielinen versio näyttää enimmäkseen olevan loppu/poistunut kaupoista). Etsivä voi myös löytää suomenkielisen tekstityksen erillisenä tekstitiedostona internetistä. Joitakin episodeja (ilman tekstitystä) on löydettävissä myös YouTubesta, esim täältä.
 


Venäjää ja/tai Kiinaa vastaan käytävän sodan maaperää valmisteleva propaganda ei periaatteiltaan ole lainkaan erilainen. Tietääkseni yksikään länsimaisen "valtamedian" toimittajista - sanokaamme Dan Ratherin tasoinen - ei kysy miksi Kiina rakentaa kiitoratoja Etelä-Kiinan merellä. Vastauksen luulisi olevan päivänselvä. Yhdysvallat on tukikohtien verkostollaan, ballistisilla ohjuksillaan, taistelujoukoillaan sekä ydinpommittajillaan saartamassa Kiinaa.

Tämä kuolettava kaari ulottuu Australiasta Tyynenmeren saariin, Mariaanien ja Guamin saariryhmiin, Filippiineille, Thaimaahan, Okinawaan, Koreaan sekä läpi Euraasian, Afganistaniin ja Intiaan. Yhdysvallat on ripustanut hirttosilmukan Kiinan niskan ympäri. Tätä ei näy uutisissa. Median hiljaisuutta; median sodankäyntiä.

Vuonna 2015, täysin salassa, Yhdysvallat ja Australia järjestivät lähihistorian suurimman yksittäisen sotaharjoituksen ilmassa ja merellä, nimeltään Talisman Sabre. Sen tarkoituksena oli harjoitella erästä ilma- ja meritaistelusuunnitelmaa, tukkimalla laivaväyliä kuten Malakansalmen ja Lombokinsalmen, jotka tukkiutuessaan katkaisisivat Kiinan mahdollisuudet päästä käsiksi öljyyn, kaasuun ja muihin tärkeisiin Lähi-Idän ja Afrikan raaka-aineisiin.

Sirkuksessa, joka tunnetaan USA:n presidenttikampanjana, Donald Trump esitellään hulluna ja fasistina. Hän on taatusti vastenmielinen; mutta hän on myös median vihaama hahmo. Yksistään tämä tulisi herättää meissä skeptisyyttä. Trumpin näkemykset pakolaisuudesta ovat irvokkaita, mutta eivät sen irvokkaampia kuin David Cameronin. Trump ei ole Yhdysvaltojen Suuri Karkottaja, vaan tämä titteli lankeaa Nobelin rauhanpalkinnon voittaneelle Barack Obamalle.

Erään ihmeellisen liberaalin kommentaattorin mukaan, Trump on "päästämässä väkivallan pimeät voimat valloilleen Yhdysvalloissa". Päästämässä valloilleen? Tämä on se maa, jossa taaperot ampuvat äitejään ja jossa poliisi käy murhaavaa sotaa mustia amerikkalaisia vastaan. Tämä on se maa, joka on hyökännyt ja yrittänyt syöstä vallasta enemmän kuin 50 hallitusta (monet näistä demokraattisia) sekä suorittanut pommituksia Aasiasta Lähi-Itään, aiheuttaen miljoonien ihmisten kuoleman ja häädön.

Mikään muu maa ei vedä vertoja tälle systemaattisen väkivallan luettelolle. Useimmat Yhdysvaltojen sodista (melkein kaikki näistä on käyty puolustuskyvyttömiä maita vastaan) eivät ole republikaanisten presidenttien aloittamia, vaan liberaalisten demokraattien: Truman, Kennedy, Johnson, Carter, Clinton ja Obama.

Vuonna 1947 kuvaili kansallinen turvallisuusneuvosto direktiiveissään Yhdysvaltojen ulkopolitiikan tärkeimmäksi päämääräksi "maailman, joka on pääosiltaan muutettu [Amerikan] oman kuvan mukaiseksi". Ideologia oli messiaaninen amerikkalaisuus. Olemme kaikki amerikkalaisia. Tai muuten. Harhaoppiset tultaisiin käännyttämään, heitä horjutettaisiin, lahjottaisiin, mustamaalattaisiin tai heidät murskattaisiin.

Donald Trump on oire tästä, mutta hän on myös yksinäinen susi. Hän kutsuu Irakin sotaa rikokseksi; hän ei halua sotaan Venäjän ja Kiinan kanssa. Vaara meille muille ei ole Trump, vaan Hillary Clinton. Hän ei ole riippumaton erakko. Hän ilmentää sen systeemin sinnikkyyttä ja väkivaltaa, jonka kehuskeltu "poikkeuksellisuus" on totalitaarisuus, höystettynä satunnaisella liberaalisella julkisivulla. Presidentinvaalien lähestyessä, tullaan Clintonia tervehtimään ensimmäisenä naispresidenttinä, huolimatta hänen rikoksistaan ja valheistaan - aivan kuten Obamaa ylistettiin ensimmäisenä mustana presidenttinä, liberaalien niellessä hänen roskapuheensa "toivosta". Ja kuolaaminen sen kuin jatkuu.

Guardianin kolumnisti Owen Jones kuvasi Obamaa "hauskaksi, hurmaavaksi ja poikkeuksellisen viileäksi [eng. cool]". Tämä samainen Obama lähetti jokin aika sitten miehittämättömiä lennokkeja [eng. drones] Somaliaan teurastamaan 150 ihmistä. New York Timesin mukaan hän tappaa ihmisiä yleensä tiistaisin, kun hänelle luovutetaan lista mahdollisista lennokki-iskujen uhreista. Erittäin viileää.

Vuoden 2008 presidenttikampanjan aikana uhkasi Hillary Clinton "tuhota täydellisesti" Iranin käyttämällä ydinaseita. Obaman alaisuudessa ulkoministerinä ollessaan, hän osallistui Hondurasin demokraattisesti valitun hallituksen kaatamiseen. Tehtyään osuutensa Libyan tuhoamiseksi vaikutti hän melkein iloiselta. Libyan johtajan, eversti Gaddafin, tullessa julkisesti sodomoiduksi veitsellä - murha, joka mahdollistettiin amerikkalaisten logistiikan avulla - iloitsi Clinton tämän kuolemasta: "Tulimme, näimme, hän kuoli." [kts. alla oleva video]

Eräs Clintonin lähimmistä liittolaisista on entinen ulkoministeri Madeleine Albright, joka hyökännyt nuorten naisten kimppuun, koska he eivät ole tukeneet "Hillarya". Tämä on samainen Madeleine Albright, joka surullisenkuuluisasti kertoi televisiohaastattelussa, kuinka puolen miljoonan irakilaislapsen kuolema oli "sen arvoista" [kts. alla oleva video].
 


Clintonin suurimpien tukijoiden joukosta löytyt Israelin lobbausjärjestö (AIPAC) sekä aseyhtiöt, jotka ruokkivat Lähi-Idän väkivaltaisuuksia. Yhdessä aviomiehensä kanssa on hän vastaanottanut omaisuuden Wall Streetiltä. Hänet ollaan kuitenkin vihkimässä naisten ehdokkaaksi, taistellakseen pahaa Trumpia, tuota virallista paholaista, vastaan. Hänen tukijoihinsa kuuluu kuuluisia feministejä, kuten USA:n Gloria Steinem sekä Australian Anne Summers.

Sukupolvi sitten, esti postmoderni kultti nimeltään "identiteettipolitiikka" monia älykkäitä, liberaalisuuntautuneita ihmisiä tutkimasta kannattamiaan yksilöitä ja näiden aatteita - kuten Obaman ja Clintonin huijauksia; kuten vale-edistyksellistä Kreikan Syriza-liikettä, joka petti maansa kansalaiset liittoutumalla vihollisen kanssa. Itseabsorptiosta, eräänlaisesta "minä-ismistä", tuli etuoikeutettujen länsiyhteiskuntien ajan henki [zeitgeist], signaloiden suurten kollektiivisten sotaa, sosiaalista epäoikeudenmukaisuutta, eriarvoisuutta, rasismia ja seksismiä vastustavien liikkeiden kuolemaa.

Tämä pitkä unitila saattaa pian olla ohi. Nuoret ovat jälleen heräämässä. Vähitellen. Tuhannet, jotka kannattivat Jeremy Corbynia Labour-puolueen johtajavalinnassa, ovat osa tätä heräämistä - kuten ne, jotka kokoontuivat tukeakseen senaattori Bernie Sandersia.

Viime viikolla Britanniassa Jeremy Corbynin lähin liittolainen, hänen varjo-rahastonhoitajansa John McDonnell, sitoutti erään Labour-hallituksen maksamaan piraattimaisten pankkien velat, näin käytännössä jatkaen niin sanottua talouskuuria [engl. fiscal austerity]

Yhdysvalloissa on Bernie Sanders luvannut tukea Clintonia jos ja kun hänet nimetään ehdolle. Myös hän on puoltanut Yhdysvaltojen oikeutta käyttää väkivaltaa toisia maita kohtaan, kun hän katsoo sen "oikeaksi ratkaisuksi". Hän sanoo Obaman tehneen "hyvää työtä".
Australiassa on valloillaan eräänlainen ruumishuonepolitiikka, jossa median välityksellä pelataan pitkäveteisiä parlamentaarisia pelejä, sillä välin kun pakolaisia ja alkuperäisasukkaita vainotaan myös eriarvoisuuden ja sodan vaaran lisääntyessä. Malcolm Turnbullin hallitus on juuri julkistanut 195 miljardin dollarin niin sanotun puolustusbudjetin, joka on merkki sotaanlähdöstä. Mitään keskustelua asiasta ei ollut. Hiljaisuutta.

Mitä on tapahtunut kansalaisten suoran toiminnan hienolle perinteelle, joka ei ole puolueiden estettävissä? Missä on se rohkeus, mielikuvitus ja sitoutuminen, joita vaaditaan tiellä kohti parempaa, oikeudenmukaisempaa ja rauhanomaisempaa maailmaa? Missä ovat taiteen, elokuvien, teatterien ja kirjallisuuden toisinajattelijat?

Missä ovat ne, jotka särkevät hiljaisuuden? Vai odotammeko, kunnes ensimmäinen ydinohjus laukaistaan?John Pilger on palkittu australialainen toimittaja ja dokumentaristi. Hän on tehnyt yli 30 dokumenttielokuvaa, kirjoittanut 11 kirjaa sekä vastaanottanut 21 eri palkintoa (monesti hänet on valittu vuoden toimittajaksi/reportteriksi).Pilger on toiminut sotakirjeenvaihtajana mm. Vietnamissa, Kambodžassa, Egyptissä, Intiassa, Bangladeshissä, Biafrassa ja Lähi-idässä. Brittiläisen New Statesman -lehden Aikamme sankarit äänestyksessä Pilger sijoittui neljänneksi, Aung San Suu Kyin, Nelson Mandelan ja Bob Geldofin jälkeen. Vuonna 2009 Pilgerille myönnettiin Sydney Peace Prize, joka on Australian ainoa kansainvälisesti jakama rauhanpalkinto. Rauhanpalkinnon perusteluissa kiiteltiin Pilgerin työtä ihmisoikeuksien puolesta ja "äänen antamisesta voimattomille".
 

Kommentti: Idea kolmannesta maailmansodasta on normalisoitumassa poliittisten suunnittelijoiden mielissä. Yhdysvaltain kongressi on varmasti tietoinen näistä valtaapitävien sotavalmisteluista, mukaan lukien suunnitelmat pienoiskokoisista ydinpommeista sekä kyber-sodankäynnin eri komponenteista (mm. tyypillisestä sotapropagandasta). Hyvin käyttökelpoisia ovat näitä suunnitelmia vauhdittavat geopoliittiset tapahtumat, ollen epäilemättä osa pitkäaikaista suunnitelmaa. Sijaissotia käyvät terroristiryhmät ovat vain pelin avaus - "alkuravistelu", jossa sotilaita uhrataan kuin shakkilaudalla ikään. Luultavasti ainakin osa Yhdysvaltojen kansalaisista on huolissaan ja suhtautuu tapahtumiin sekä uutisointiin kriittisesti. Mutta voiko heistä muodostuva oppositio koskaan saavuttaa yhtenäisen kriittisen massan, joka voisi hillitä sotateollisuutta, poliitikkoja ja armeijaa, ennen kuin sodan himo voittaa täysin järjen äänen? Valtavirran USA tarvitsisi heräämisen pikakurssin.

Toivoa myös sopii, että tämä Yhdysvalloissa vallitseva patologisten ajatusmallien, kuten "sodankäynti ja ihmisten tappaminen on demokratian levittämistä ja näin ollen täysin hyväksyttyä", normalisoituminen ei tartu Suomen kansalaisiin. Vai onko näin jo käynyt, tai käymässä? Katsommeko hiljaa sivussa kun nämä "amerikkalaiset arvot" NATO:n vauhdittamina rantautuvat Suomeen?

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä