Lääkkeitä terveille

Yle Ykkösdokumentti: Lääkkeitä terveille


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nM4WdU8syJ8

 

-Ei ole keksitty aidosti uusia ja tehokkaita lääkkeitä.

-lääketeollisuus on myyntiä ylläpitääkseen keksinyt helpomman tien: Keksitään sairauksia, joita ei ole. Niihin tarjotaan lääkkeitä, jotka eivät tehoa, mutta sillä ei ole merkitystä koska ns. sairaat eivät ole sairaita.

-Kuukautisten aikoihin naiset voivat olla kireitä tai ärtyneitä. Niin on ollut aina. Sitten luotiin premenstruaalihäiriö (PMDD), ja siihen tietysti lääke.

-Masennukseen oli lääke nimeltä Prozac. Sen patentti vanheni, eikä se enää tuottanut rahaa laboratoriolle. Vuoden aikana julkaistiin sata artikkelia PMDD:stä 30 lehdessä. Jaeltiin näytteitä lääkäreille tästä uudesta lääkkeestä että he oppisivat tuntemaan tämän ”uuden” PMDD:n. Lääkkeen oli tismalleen sama kuin Prozac, annostelua myöten. Vain väri oli uusi ja hinta nelinkertainen. Pakkohan sen oli olla kalliimpi, koska sitä syötiin vain viitenä päivänä kuussa. Kuinka ilkeä juoni!

-Laboratoriot ovat väsyneet keksimään lääkkeitä olemassa oleviin sairauksiin. Keksitään ongelma, joka sopii lääkkeeseen.

-Lääketehtaat pyrkivät pääsemään mukaan määrittelemään sairauksien diagnoosikriteerejä. Useimmilla ihmisillä on normaali verenpaine, mutta kynnysarvoja muuttamalla saadaan miljoonia lisää ”sairaita”, eli asiakkaita. Lisäksi kaikissa lääkkeissä on haittavaikutuksensa, joten nyt niihinkin tarvitaan lääkkeitä.

-Ensin vakuutellaan ihmiset, että 25 vuotiaan kolesterolitaso on ihanteellinen, siihen pitää pyrkiä. Niinpä 95% väestöstä on käytännössä sairaita. Yhdysvalloissa kolesterolisuosituksia muutettiin viimeksi 2001. 9:llä 14:stä suositusrajat määritelleen paneelin asiantuntijasta oli taloudellisia sidoksia lääketehtaisiin. Tämä on tärkeä seikka, sillä nuo vuoden 2001 suositukset lähes kolminkertaistivat niiden amerikkalaisten määrän, joille statiinilääkitystä suositellaan, 13:sta 36:een miljoonaan.

-Potilaalta mitataan kolesteroliarvot. Jos ne ovat vähänkin korkeat, kehotetaan potilasta liikkumaan enemmän ja syömään terveellisemmin sekä palaamaan uusiin mittauksiin 3 kuukauden kuluttua. Yleensä kolesterolitasot eivät tuolloin ole laskeneet, joten lääkäri määrää hänelle kolesterolilääkettä. Mutta olemme jo sivuraiteella, koska liikunnan lisääminen ja ruokavalion parantaminen laskee sydänsairauksien riskiä 60-80%, enemmän kuin lääkkeet.

-He valitsivat presidentinvaalit hävinneen senaattorin puhumaan erektiohäiriöstä, ja saatiin moni jopa nuorikin henkilö syömään Viagraa PÄIVITTÄIN. Oli kannustettu miehiä ajattelemaan, että 100% suorittaminen on ehdottoman tärkeää.

-60- ja 70-luvuilla ahdistukseen määrättiin bentsodiatsepiineja. 1980-luvulla niiden kuitenkin huomattiin aiheuttavan vakavaa riiippuvuutta, niinpä keksittiin depressio, masennus.

-1990 luvun lopulla näiden seratoniinin takaisinoton estävien lääkkeiden patentit alkoivat vanheta. Ne olisi voitu korvata, jos olisi ollut parempia. Mutta niitä ei ollut, joten tehtiin samoin kuin 20 vuotta sitten: keksittiin uusi sairaus: kaksisuuntainen mielialahäiriö. Näin päästiin käsiksi niihin normaaleihin mielialan vaihteluihin, joita meillä kaikilla on. Lisäksi lääketeollisuus keksi bipolaarisuus 2:n, kolmen, ja neljän, sekä sekamuotoisen bipolaarisuuden. Pienetkin mielialanmuutokset tuli nyt hoitaa, sillä nehän olivat ”bipolaarisuuden varhaisvaiheita”.

-Ihmisille tuli valtavat paineet toimia sosiaalisesti huippuvireessä joka hetki. Olemme rakentamassa lapsillemme maailmaa, jossa ei enää sallita ihmiselämän koko tunnekirjoa.

-Markkinoijat aloittivat Japanissa täysin uuden markkinointitavan ”megamarkkinoinnin”. Muutettiin koko ympäristö, jossa tuotetta alettiin myydä. Ensin alettiin moittia hallitusta masennuspotilaiden laiminlyönnistä. Sitten lääketehdas aloitti häpeänvastaisen kampanjan, etteivät ihmiset häpeäisi tuntiessaan olonsa huonoksi. Masennusta alettiin kutsua ”sielun flunssaksi”, sillä japanilaiset ovat antibioottien suurkuluttajia, ja heille flunssa oli helposti lääkittävissä.

-Kaupallisesta lähtökohdasta halutaan kaikkien miesten, naisten ja lasten käyttävän yrityksen tuotetta.

-Miten saadaan sellaista tiedettä, joka vakuuttaa käyttäjät siitä, että se on paras mahdollinen hoito? Kun 85% Lääketieteen tutkimuksista ja 97% vaikutusvaltaisimmista tutkimuksista saa rahoituksen kaupallisista lähteistä todennäköisyys on viisinkertainen, että näissä tutkimuksissa todetaan rahoittajan lääkkeen olevan paras. Kun tulosta verrataan Ei-kaupallisesti rahoitettuun tutkimukseen samasta lääkkeestä. Tieteelliset tutkimukset eivät ole objektiivisia. Yritykset omistavat tulokset. He ovat myös olleet todella taitavia löytämään tutkijoita, joilla ei ole mitään yhteyksiä lääketeollisuuteen, jotka pitävät itseään ”alanvastaisina”. Pääongelma on nyt, että teollisuus kontrolloi todisteita ja negatiiviset todisteet on helppo piilottaa. Lisäksi lähes kaikilla professoreilla on taloudellisia kytköksiä.

-Yhdistelmäpilleristä kerrottiin The British Medical Journalin erikoisnumerossa vuonna 2003. Päätoimittaja kirjoitti, että kyseessä oli heidän merkittävin koskaan julkaisema artikkeli. Kirjoittaja ehdotti, että sen sijaan, että väestöä järjestelmällisesti seulotaan verenpaineen, kolesterolin tai diabeteksen ja muiden sairauksien varalta, voitaisiin koko tietynikäiselle väestölle antaa pilleri, jolla kaikki nuo vaivat hoidettaisiin samanaikaisesti. Diureettia, betasalpaajaa, ACE-estäjää… Ajatus oli, että kullakin noista aineista voisi olla sivuvaikutuksia, ja kullakin ennaltaehkäisevä vaikutus. Kun riskejä verrattaisiin hyötyihin, saataisiin kirjoittajan mukaan kuolleisuus sydän- ja verisuonisairauksiin laskemaan 88%. Siis yksinkertaisesti määräämällä yhdistelmäpilleri kaikille yli 50-vuotiaille.

-Kuinka hulluksi lääketiede on tullut? On kadotettu käsitys siitä, millainen riski on kohtuullista ottaa. [Mainitsematta luonnolle ja vesistöille aiheutuvaa rasitusta, päätyväthän suuri osa lääkkeistämme vesistöihin]

-”On hienoa, kun voi antaa lääkettä sairauden hoitoon, mutta vieläkin suurempaa taidetta on älytä, milloin hoitoa ei pidä antaa.”

-Lääketehtaat eivät suostuneet vastaamaan toimittajien kysymyksiin.

 

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä