Karen Hudes, Maailmanpankin ilmiantaja: "Meiltä on aika loppumassa."

Karen Hudes: "We're running out of time."

 

https://www.youtube.com/watch?v=gHVgRgYdCsQ

 

USA Watchdogin Greg Hunter haastattelee Karen Hudesia.

Videon tuottajan sivusto on www.usawatchdog.com .

 

**tarkastamaton versio**

 

Lyhennelmä videon käsikirjoituksesta:

 

Greg Hunter (GH): Vieraanamme on tänään Karen Hudes. Hän on pankkiiri, asianajaja ja ilmiantaja. Kiitos sinulle!

Valmistuit Yalen yliopistosta, olit töissä Maailmanpankissa noin 20 vuotta, ja paljastit monet kerrat Maailmanpankin salaisuuksia ja korruptiota, kunnes he erottivat sinut vuonna 2009. Olet yksi niitä harvoja hyviä ihmisiä. Onneksi olkoon! Mitä voit kertoa meidän [yksityisestä] keskuspankistamme The Federal Reservestä (The Fed) ja pankkimaailmasta yleisesti?

Karen Hudes (KH): He [pankkiirieliitti] ovat koventamassa panoksia. Kun he aloittivat Fedin 100 vuotta sitten, presidentti Wilson [joka oli tuohon aikaan presidenttinä] tiesi, että hän päättäessään suostua Fedin perustamiseen, oli juuri myynyt Yhdysvallat. Hän katui tuota päätöstä suuresti myöhemmin, ja hänen jälkeensä oli kaksi presidenttiä, jotka yrittivät korjata tuon valtavan virheen. Molemmat heistä, J.F. Kennedy ja Abraham Lincoln, salamurhattiin. Nykyinen presidenttimme, Barack Obama, yrittää kovasti tehdä voitavansa sen eteen, että ne meistä jotka tietävät tilanteen, antaisivat potkut noille konnille. Hän ei halua tulla ammutuksi, vaan jättää meille tuon vastuun. Me teemme hyvää työtä, olemme olleet yhteydessä kaikkiin 50 kuvernööriimme ja kehottaneet heitä tekemään oman osuutensa maamme pelastamiseksi. Se ei ole helppo työ, ja aika vaarallinenkin, sillä moni on joutunut suuriin vaikeuksiin vastustaessaan näitä konnia.

Eikä sinun minua tarvitse uskoa. The Federal Institute of Technology teki aika tarkan tutkimuksen siitä, kuka omistaa maailman korporaatiot, niitä on noin 43000.

https://www.newscientist.com/article/mg21228354-500-revealed-the-capitalist-network-that-runs-the-world/

 

Ryhmä "mafiapomoja" on ostanut ne ja kontrolloi niitä, taustalla ja salassa. Siitä ei kirjoitella, koska he ovat ostaneet myös median. Mitä uutisissa kuullaan, on se, mitä nuo yritykset haluavat sinun kuulevan, ei realiteetti. Ja paljon ihmisiä tietää tästä. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että suurin osa Yhdysvaltojen kansalaisista tietää, että nuo mafiapomot valehtelevat systemaattisesti.

The Fed ja The Bank of International Settlements, BIS, ovat samassa veneessä kaikkein suurimpien rikollisten, jesuiittojen, kanssa. He myös ostivat The Bank of American, BOA:n, ja heillä on salainen suunnitelma maailman rikkauksien jakamiseksi. Maailman maat tietävät, että tämä on käynnissä, olen kirjoitellut viimeiset viisi vuotta eri maiden suurlähettiläille. Meitä ilmiantajia on Maailmanpankista monesta eri maasta. Minä yhdessä skotlantilaisen Elaine Colvillen kanssa olen kirjoittanut Englannin parlamentille, ja se juuri äsken, heinäkuun 20. päivä, julkaisi meidän kertomamme tiedot. Sanoimme myös että meiltä on aika lopussa, ja että nyt on aika ottaa härkää sarvista ja kertoa noille konnille ja rikollisille, että he ovat saaneet potkut. Elaine sanoi, että parlamentin täytyy tehdä työnsä. Tuo dokumentti on kaikkien luettavissa.

 

-GH: Kun puhut potkuista, sanoit että muu maailma ei halua elää tämän «Fedin rautanyrkin alla». He haluavat lopettaa dollarin, inflaatio on suuri, ja itse asiassa viemme inflaatiota muihin maihin, ja ne eivät tietenkään halua sitä. Ne eivät edes halua dollareitamme. Ne haluavat toisenlaisen valuutan, joka olisi kultaan sidottu, tai vaikka Bitcoinin. Unkari on lopettamassa euron käyttöä, ja se on myöntämässä omaa valuuttaansa päästäkseen eroon inflaatiosta. Pitäisikö meidän lopettaa dollarin käyttö?

KH: Meidän ei tarvitse odottaa, että joku antaa potkut Fedille tai BIS:lle. Kaikki keskuspankkiirit ovat osa tätä suurta kerhoa Sveitsissä. Meidän pitäisi yksinkertaisesti käyttää mahdollisuuttamme valintaan. Jotkut osavaltiot ovat alkaneet hyväksyä hopeaa ja kultaa valuuttana: niillä on oikeus siihen ja niiden pitäisi tehdä se. On olemassa muita vaihtoehtoja, kuten Bitcoin, ja on muita pankkiireja, jotka ovat aloittaneet uusien valuuttojen käytön, ja noiden uusien valuuttojen takuuna ovat jalometallit. Me kuluttajina voimme valita mitä valuuttaa haluamme käyttää noista laillisista vaihtoehdoista. Sanon tämän vielä uudestaan: Nyt puhutaan kaikkien aikojen suurimmasta mafiasta, jesuiitoista Vatikaanissa...

-GH: Heistähän on kirjoiteltu paljon, ja raportteja on tehty myös Vatikaanin rahanpesusta. Siellä tehdään syntiä, eikö totta?

-KH: Kerron teille joitain jonka juuri sain selville. Kerron teille kuitenkin ensin mitä olen tehnyt: olen seurannut rahaa (”Follow the money”). Ihmisille valehdellaan rahasta. Olen ostanut Maailmanpankin velkakirjoja. Kun ostat joukkovelkakirjoja (bonds), on sinulla oikeus tarkkoihin talousraportteihin. Maailmanpankille ei tehty tilintarkastusta standardien mukaisesti, joten haastoin Maailmanpankin ja KPNG:n oikeuteen, ja 188 valtiovarainministeriä sopi tuon haasteen [ennen kuin se meni oikeuteen], joten en saanut haluamaani järjestelmää implementoitua. Yritin sitten saada selville miksi. Ja arvatkaapa mitä sain selville: minä kuvittelin aina, että ongelmana ovat CIA ja muut tiedustelupalvelut, mutta yllätyksekseni sainkin tietää, että niiden yläpuolella onkin vielä yksi: Vatikaanin tiedustelupalvelu. Sen käskyjä nuo muut konnat noudattavat.

-GH: Rahassahan on kyse kontrollista. Tuo Vatikaanin tiedustelupalvelu ja maailman muut tiedustelupalvelut taistelevat rahasta...

-KH: Eivät he taistele. He tekevät yhteistyötä! He vain antavat meille sen kuvan, että siellä taistellaan. He ovat samaa porukkaa. Aivan kuten kaikki nuo pankit, ovat kaikki nuo tiedustelupalvelut samaa porukkaa. Meitä vain huijataan, kaikki tuo on suurta teatteria jota koko maailma katselee samalla kun kaikilta maailman kansalaisilta huijataan rahaa. Kerron teille mitä esimerkiksi Syyriassa tapahtuu, ja tiedän tämän koska en ole yksin tässä. Teen yhteistyötä monen ilmiantajan kanssa. Yksi heistä ...

-GH: Ja olethan sinä myös yhteydessä Maailmanpankin jäseniin ympäri maailman, etkö vain?

-KH: Teemme kaikki yhteistyötä, juuri niin kuin nuo konnat. Mutta kerron teille mitä Mark sanoi Syyriasta. Siellä on maakaasua, jonka markkinoille saamiseksi tarvitaan putki. Cutter (?) haluisi saada tuon kaasun putkessa Syyrian läpi päästäkseen Euroopan markkinoille. Kuka toimittaa Euroopalle maakaasua? Venäläiset. Saudi-Arabia lähestyi venäläisiä ja sanoi: «Jos lopetatte Syyrian suojelemisen, niin voimme myydä teille aseita todella halvalla.» Mutta Venäjä halusi pitää markkinansa Euroopassa. Eli kaikki tuo teatteri kuolleista vauvoista ja Sariini-kaasusta on suunniteltu pitämään meidät kansalaiset kiireisinä ja sekaisin. Mutta ei meidän tarvitse olla ymmällämme, vaan kääntyä ympäri ja sanoa noille konnille ja heidän pomoilleen ettemme enää hyväksy sitä, että meitä ryöstetään.

-GH: Tiedän että puhut kauniisti presidentistämme [kun sanoit, että hän yrittää herättää meitä todellisuuteen vastustuksesta huolimatta], mutta kyllä hän hyväksyi NDAA-lain, joka antaa viranomaisille luvan pidättää kenet tahansa ja pitää hänet lukkojen takana vain koska hän on «terroristi». Ja sitten nuo kaikki miehittämättömien ilma-alusten tekemät Drone-iskut. Ja Jesse Jackson Junior joutui juuri vankilaan, mutta yhtäkään noista pankkiireista ei viedä oikeuteen ja tuomita, vaikka he ovat pesseet rahaa huumekartelleille ja terroristeille. Jesse Jackson Junior joutui 30 kuukaudeksi vankilaan 750.000 dollarin takia, mutta Jon Corzine tiettävästi juuri varasti miljardin [eikä mitään tehty].

-KH: Hän on näyttelijä, joka vain näyttelee omaa rooliaan. Nuo ovat kaikki näyttelijöitä.

-GH: Tuo on surullista. Sanot siis että presidenttimmekin on näyttelijä? Että hän tekee vain mitä käsketään, eikä tule heidän tielleen…

-KH: Minä sanon vain, että ne presidenttimme, jotka kieltäytyivät lähtemästä mainitsemieni konnien kelkkaan, murhattiin. Presidenteille annetaan hieman vapautta toimia, ja he tekevät voitavansa. Meidän täytyy tehdä oma osuutemme. Meidän täytyy hyväksyä se tosiasia, että meitä huijataan ja olla hyväksymättä sitä. Sille on tehtävä loppu. Meidän on otettava haltuumme se, mikä meille kuuluu. Meidän täytyy nousta seuraavalle tasolle tässä pelissä. Ei keskittyä vain keskuspankkiireihin vaan myös Vatikaaniin. Ihmiset eivät edes tiedä, että Yhdysvaltojen veroviraston, IRS:n, keräämä raha menee Vatikaaniin. He eivät tiedä, että kunnat rahoittavat eläkekulujaan miljardeilla dollareilla aivan tarpeettomasti. Meidän täytyy istua alas ja ottaa selvää minne kaikki raha menee ja sitten sanoa heille, että se raha on meidän ja ottaa se takaisin.

-GH: Mutta eikö se tule olemaan tuskallista? Olen sanonut tämän monta kertaa: monet eläkerahastot ovat 9-10 miljardia dollaria miinuksella, he tulevat saamaan vain murto-osan eläkkeestään. Pankkiirit saavat suurimman osan rahoista. Meillä on 3.7 biljoonan dollarin edestä alirahoitettuja eläkerahastoja.

-KH: Olet väärällä tasolla pelissä. Sinä katsot paperirahaa. 1900-luvun alussa tehtiin sopimus, ja kaikki maailman rikkaudet, aarteet, kulta ja timantit haudattiin holveihin ympäri maailmaa. Kaikki tuo saattaa tulla ulos, mutta se ei tapahdu, ennen kuin ihmiset alkavat ymmärtää tilanteen. Meidän täytyy murtaa suuryritysten, korporaatioiden verho (corporate veil) ja tutkia kuka omistaa ne. Meidän täytyy kaikkien tehdä kotiläksymme. Emme voi vain sanoa ”raha ja pankit ovat liian monimutkaisia aiheita”. Meidän täytyy tutkia aihetta vastuullisesti, ja hyväksyä se, että se on meidänkin syymme. Me annoimme noiden pankkiirien ostaa kaiken valtamedian ja kertoa meille valheita yksi toisensa jälkeen. Aiommeko katsoa noita väärennettyjä videoita naisista ja lapsista, jotka joutuivat ”kemiallisten aseiden” tappamiksi? Aika suurella todennäköisyydellä he olivat kaikki näyttelijöitä! (Lisää aiheesta katastrofinäyttelijät tässä.)

-GH: Minä pitäisin sinua hulluna jos en tuntisi sinua ja olisi nähnyt ansioluetteloasi ja tietäisi historiaasi vanhempana neuvonantajana Maailmanpankissa. Tämä todella avaa silmät. Sinä teit yhteistyötä Maailmanpankin työntekijöiden kanssa ympäri maailmaa ja nyt teet yhteistyötä whistle blowereiden kanssa ja sanot, että meidät on ryöstetty.

-KH: Mennään 15 vuotta taaksepäin. Voit käydä web-sivullani www.kahudes.net ja voit käydä läpi kronologiaa. Mitä tapahtui vuonna 2000 … Maailmanpankki on kuin suuryritys, Yhdysvallat omistaa 16% ja muut 188 maata omistavat erisuuruisen osan. Mitä suurempi osa, sen enemmän sinulla on valtaa äänestyksissä. Olin osa hallituksen päätöstä, jonka mukaan he antaisivat Maailmanpankille olla enemmän rahaa, mutta vain, jos he parantaisivat työntekijöiden olosuhteita. Olin mukana tuossa komiteassa, ja sovimme, että ne johtajat jotka tekivät hyvää työtä, saisivat ylennyksen, ja ne johtajat, jotka eivät tehneet hyvää työtä saisivat joko lisäkoulutusta tai potkut. Tuo päätös unohdettiin täysin, ja saimmekin myöhemmin apua yhdeltä IBM:n edustajalta. Sanoin hänelle, että hyvät johtajamme saivat potkut ja korruptoituneet saivat ylennyksiä. Sen jälkeen yritin vain saada selville mitä siellä tapahtui. Voit katsoa ja seurata tarkkaan mitä siellä tapahtui. Sitten jouduin mukaan Filippiinien tapahtumiin, ja siellä mies, joka oli presidenttinä tuolloin, Joseph Estrada, ryösti maalta kaiken. Hän myi maansa toiseksi suurimman pankin, Filippiinien kansallispankin, Lucio Tan-nimiselle rahanlainaajalle, joka omisti Philippine Airlines-lentoyhtiön, joka taasen oli suurissa veloissa Filippiinien kansallispankille.

-GH: Siinähän paloi yli miljardi dollaria.

-KH: Me peruimme oman 200 miljoonan lainamme, japanilaiset samoin oman 200 miljoonan lainansa, ja niiden filippiiniläisten jotka olivat tallentaneet rahansa tuohon pankkiin, ja vakuutusyhtiön piti pelastaa pankki 500 miljoonalla dollarilla. Tuo tapahtuman jälkeen Maailmanpankin piti kirjoittaa raportti tapahtuneesta, ja siinä vain sanottiin ”Tapahtunut ei ollut menestys, muuta emme sitä olisi voineet tietää.” Minä sanoin heille ”Totta kai olisitte voineet tietää. Minähän sanoin sen teille.” Tuolloin (2003) he yrittivät antaa minulle potkut. Tiesin, että jos Yhdysvallat ei alkaisi pelata sääntöjen mukaan, meiltä vietäisiin mahdollisuus valita itse Maailmanpankin johtaja. Menin ensin valtiovarainministeriöön, ja sanoin, että meidän täytyy alkaa pelata sääntöjen mukaan, muuta he eivät kuunnelleet minua. Seuraavana menin senaatin ulkomaansuhteiden komitean juttusille, jonka puheenjohtajana tuolloin oli Joe Biden. Hillary Clinton ja Barack Obama olivat nuorempina jäseninä. Mutta se oli senaattori Lugar (?), joka kirjoitti kolme kirjettä Maailmanpankkiin pyytäen heitä olemaan erottamatta minua. Mutta sain kuitenkin potkut. Alussa minulla oli paljon ihmisiä tukenani, mutta tietäisitpä kuinka paljon ihmisiä tukee minua nyt.

-GH: Tuleeko lisää pelastuspaketteja? Viedäänkö ihmisiltä rahat? Eivät nuo pankkiirit niin helpolla luovuta.

-KH: Jos päätämme kaikki tehdä yhteistyötä, tehdä läksymme ja seurata rahaa, tulee tuo holveihin haudattu kulta löytymään ja sen avulla voimme maksaa velkamme. Siitä riittää kaikille maailman ihmisille. Ei tässä tapella rahasta, vaan kontrollista tai paremminkin rakkaudesta; rakastammeko lähimmäistämme? Onko meillä itsekunnioitusta? Ja jos sitten ajattelemme ihmisiä, joihin luotamme henkisinä johtajinamme, he tekevät juuri päinvastaista. He pyörittävät maailman tiedustelupalveluita ja huijaavat meitä. Meidän on pakko istua alas ja selvittää nämä asiat.

-GH: Puhutaan nyt kadun tasolla. Tuleeko lisää pelastuspaketteja? Voivatko ihmiset menettää säästönsä?

-KH: Ei tässä ole kyse siitä. Tässä on kyse siitä, voimmeko jatkaa ihmiskuntana, vai räjäytämmekö itsemme ilmaan. Rakastammeko tarpeeksi itseämme ja muita pelastaaksemme maailman.

-GH: Kiitos Karen viisaista sanoistasi. Lisää aiheesta löydät Karenin web-sivulta www.kahudes.net .

-KH: Kiitos itsellesi. Me rakastamme itseämme ja muita tämä on yhteinen asiamme ja kaikki tulee olemaan hyvin.

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä