Yle MOT: EUn kummisetä

 

Mobiililaitteille: https://www.youtube.com/watch?v=wGHEOcSA-hs

 

Käsikirjoituksen lyhennelmä:

Euroopan yhdentyminen alkoi toisen maailmansodan jälkeen, kun maanosan suuret maat väsyivät sotimaan keskenään. Nyttemmin Euroopan Unioni on näyttänyt horjahtelevan kriisistä toiseen ilman selvää suuntaa. Juhlapuheessa EU:ta markkinoidaan Euroopan kansojen vapauden projektina, mutta Unionin alkuperän ja taustojen tutkiminen paljastaa, että EU:lla on yksi kummisetä ylitse muiden.

Millaiset tavoitteet EU:n perustajilla oli?

Ylen kysely: n. 20% vastanneista luottaa EU:hun.

9.5.1950 Ranskan ulkoministeri puheessaan ehdotti yhteistä valvontaa Saksan ja Ranskan aseteollisuudelle tärkeälle hiili- ja terästuotannolle. Puhe johti neuvotteluihin, jotka päättyivät vajaassa vuodessa Euroopan hiili- ja teräsyhteisön luomiseen. Sopimukseen lähtivät Saksan ja Ranskan lisäksi Benelux-maat ja italia. Toukokuun 9. pidetään EU:n syntymäpäivänä.

Ranskan ulkoministeri ei kirjoittanut puhettaan itse, vaan sen teki Jean Monnet, Yhdysvalloissa pankkiirina toiminut ranskalainen, joka tunsi kaikki aikansa yhdysvaltalaiset presidentit henkilökohtaisesti. Hän tarvitsi ajatustensa esittäjäksi mahdollisimman vaikutusvaltaisen tahon. Monnet oli sitä mieltä, että lännen oli yhdistettävä voimansa Neuvostoliiton uhan torjumiseksi. Hän ajatteli, että yhteistyö taloudessa pakottaisi jäsenmaat lähentymään myös poliittisesti. Hän kirjoitti: ”Tämä merkitsee ensimmäistä askelta kohti Euroopan liittovaltiota”.

  • 1957 hiili- ja teräsyhteisön 6 jäsenmaata perustivat Euroopan talousyhteisön. He ilmoittivat haluavansa Eurooppaan ”alati tiivistyvän unionin”.
  • 1986 vapaakauppa-alueelta poistettiin esteitä.
  • 1992 yhtenäinen sisämarkkina-alue tehtiin valmiiksi ja yhteinen raha.
  • 2001 ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa muokattiin
  • 2009 päätösten helpottaminen niin, että yksinäinen jäsenmaa pystyi yhä harvemmin estämään unionin päätöksiä.

Suuri osa tärkeiden EU vaikuttajien kannanotoista kertoo heidän halustaan yhä tiiviimmän integroitumisen puolesta:

”Me kristillisdemokraatit Euroopan kansanpuolueessa haluamme Euroopan yhteisöstä Euroopan Yhdysvallat,” sanoi Luxemburgin pääministeri.

”Sopimus Euroopan Unionista on uusi ratkaiseva askel, joka muutamassa vuodessa johtaa Euroopan Yhdysvaltoihin,” sanoi Saksan liittokansleri Helmut Kohl.

”On harhaluulo, että valtiot voisivat säilyttää oman finanssipolitiikan,” sanoi Saksan keskuspankin pääjohtaja.

”Talous- ja rahaliitto on - ja sen oli aina tarkoituskin olla – ponnahduslauta kohti yhdentynyttä Eurooppaa,” sanoi EU:n keskuspankin pääjohtaja.

”Me emme tarvitse vain rahaliittoa, vaan myös talousunionin … ja ennen kaikkea tarvitsemme poliittisen unionin,” Angela Merkel, Saksan liittokansleri.

”Euroalueesta pitäisi tulla Euroopan Yhdysvallat,” EU-komission varapuheenjohtaja.

Alexander Stubb: ”EU:n alkuperäinen visio on poliittinen unioni, johon käytetään taloudellisia instrumentteja”

Antti Pesonen, IPU:n puheenjohtaja: ”On sanottu, että EU:lta puuttuu valtion toimivalloista vain kaksi, verotusoikeus ja oikeus sodan aloittamiseen. Nämä EU:n laajennukset osoittavat sen, että tämä on ollut suunnitelmallinen projekti.”

Euroopan yhdentymistä juhlittaessa unohtuu usein, että sillä on vahva kummisetä. EU:n yhdentymisen ensimmäinen askel oli Yhdysvaltain tuki toisen maailmansodan tuhoamille Euroopan valtioille. Yhdysvallat asetti Marshall-apuna tunnetun suunnitelman ehdoksi sen, että Euroopan maat ryhtyvät läheiseen yhteistyöhön keskenään. Wikileaksin vuotaman Yhdysvaltain kongressin tutkimusraportin mukaan Washington asetti jo 1949 avoimeksi tavoitteekseen Euroopan yhdentymisen. Tuoreessa kirjassa ”Euroopan yhdentymisen historia” kerrotaan, että Yhdysvallat vaati lisäksi avun ehtona kaupan vapauttamista ja tuotannon suosimista sosiaaliavun sijaan.

Yhdysvallat on jatkuvasti tukenut ja jopa painostanutkin EU:ta yhteistyön syventämiseen ja unionin laajentumiseen.

Yhdysvaltojen ulkoministeri sanoi ”Yhdysvaltain tavoitteena on antaa hiili- ja teräsyhteisölle se vahva tuki, jonka se Euroopan taloudellisen ja poliittisen yhdentymisen moottorina ansaitsee.”

Stubb: ”Ilman USA:n vahvaa tukea EU:ta ei olisi syntynyt, eikä se aina ole ollut altruismia, eli että sitä olisi tehty hyvää hyvyyttään, vaan se on tehty ihan Amerikkalaisen intressin näkökulmasta .”

Jean Monnet - professori Hanna Ojanen Tampereen Yliopistosta: ”Vois ajatella, että koko integraatiota ei edes olisi ilman Yhdysvaltoja … Yhdysvaltojen etujen mukaista on, että EU:hun liittyy yhä uusia valtioita.”

Stubb: ”Yhdysvallat on jälleen palannut Euroopan mantereelle.”

Antti Pesonen: ”EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus pitäisi ehdottomasti torjua. Tässä on kyseessä eräänlainen uusi siirtomaavalta, jossa siirtomaan isäntinä eivät ole valtiot, vaan suuryritykset, sijoittajat ja pankit. Suomeen on tulossa samantyyppinen yhteiskuntarakenne kuin USA:ssa, jossa rikkaat ovat yhä rikkaampia ja köyhät yhä köyhempiä.”

Tietokirjailija David Cronin: ”Suuryritykset yrittävät yhä enemmän eliminoida säätelyä, sosiaalista, terveydellistä, ympäristöllistä ja muita. Vapaakauppasopimuksessa on kyse vain näiden säätelyjen tuhoamisesta taloudellisten voittojen maksimoimiseksi. Suuryritykset voivat manipuloida vaikutusvaltaisia poliitikkoja, ja se auttaa Yhdysvaltoja. Kilpailukyvyn nimissä lisätään rikkaiden valtaa ja köyhdytetään köyhiä.”

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä