Black Budget

Black budget, eli musta budjetti, on budjetti joka on varattu maan salaisille operaatioille. Yleensä se kattaa armeijan tutkimusten ja operaatioiden kuluja, ja on salainen turvallisuussyistä.

USA:n puolustusministeri Rumsfeld ilmoitti noista yhden vuoden aikana kadonneista 2300 miljardista dollarista päivää ennen 911 terrori-iskua. Todisteet rahan löytämiseksi katosivat itse terrori-iskussa, ja niin asia unohtui.

Ruotsalaisen Red Ice Radion vieraana ollut Katherine Austin Fitts kertoo vuonna 2014 nauhoitetussa ohjelmassa mielipiteensä Yhdysvaltojen mustasta budjetista.

 

Tässä käsikirjoituksen lyhennelmä:

 • Yhdysvaltojen hallussa oli käytännössä 50% maailman resursseista 2. maailmansodan lopussa, vaikka Yhdysvalloissa asui vain noin 6% maapallon asukkaista. He katsoivat noita lukuja ja totesivat, että olemme menossa kohti maailmaa, jossa maa, jossa asuu 6% maapallon asukkaista, hoitaa 6% maapallon resursseista. Miten saamme nuo luvut pysymään samoina?
 • Kuinka saamme haltuumme resurssit, jotka pitävät meidät johdossa tapahtui mitä tahansa?
 • Lait vuosilta 1947 ja 1949 loivat mekanismin, jossa kongressi osoitti varat, jotka tiedusteluyhteisö myöhemmin nosti tileiltä ja käytti salaisiin projekteihinsa.
 • Historiallisesti pankit ovat pyörittäneet taseentasausrahastoa ... Luotiin siis mekanismi, jossa voitiin käyttää salaista rahaa maksamaan yksityisille yrityksille, jotka kontrolloivat maailman salaisinta ja voimakkainta teknologiaa. Luotiin siis rahoitusjärjestelmä, joka mahdollisti uskomattoman vahvan teknologian rahoittamisen rajattomalla määrällä valtion varoja salassa ja ilman hallituksen tietämystä.
 • Yhdysvaltojen presidentti Eisenhower varoitti sotilaallis-teollisesta yhteistyöstä. Tässä oli kyse juuri suurten yhtiöiden salaisesta rahottamisesta. Hän autorisoi area 51:n perustamisen ja CIA:n käytön sen turvallisuudesta vastaamaan. Myöhemmin hän sai selville, ettei hänelle kerrottu totuutta siellä tapahtuvista asioista. Hän turhautui ja soitti Area 51:stä vastaaville ja uhkasi lähettää armeijan valtaamaan area 51:n, jos hän ei saisi täydellistä raporttia siitä pöydälleen.
 • Me uskomme, että Kennedy murhattiin siksi, ettei häntä ollut kunnolla briifattu asioista. Yhdet maailman vahvimmista yhtiöistä olivat keksineet, kuinka saada rajaton määrä rahaa kirjanpidon ohi ja sillä rahalla kontrolloitiin yhtä maailman vahvimmista teknologioista.
 • Nyt olivat valtion rahoitus ja salainen teknologia lähteneet käsistä, ja samalla alkoi tämä ns. etääntyvä sivilisaatio. Siitä seurasi 80- ja 90-luvuilla rahoituspetosten määrän räjähtäminen. Minun mielestäni ne eivät olleet rahoituspetoksia, vaan taloudellinen vallankaappaus.
 • Tuosta ajasta vuoden 2008 pelastuspakettien maksamiseen rahaa katosi Yhdysvalloista laskelmieni mukaan 40 biljoonaa dollaria ja lisäksi tulee tietysti Euroopan ja muiden talouksien menettämät summat. Tällä rahalla voidaan uudelleensuunnitella maailman hallintajärjestelmä.
 • Ennen kuin puhumme ratkaisuista, puhutaan siitä keitä He ovat ja miksi He näin tekevät.
 • Monen vuoden ajan yritin dokumentoida rahaa joka, katosi vuosina 1998-2002, 4 biljoonaa dollaria. Muistatte varmasti kun puolustusministeri Rumsfeld ilmoitti päivää ennen 911 terrori-iskua 2.3 biljoonan dollarin katoamisesta puolustusministeriön varoista.
 • Perustuslain mukaan kaikki hallituksen käyttämä raha täytyy pystyä jäljittämään, jos sitä ei pystytä tekemään, on tapahtunut rikos.

 

Katherine Austin Fitts, toinen osa:

- Hän sanoo, että rahajärjestelmän petokset ja markkonoiden manipulointi ovat todellisuudessa mekasnismeja mustan budjetin rahoittamiseksi ja siitä, onko keskitetty hallitus tarpeellinen tämän korkean teknologian salaamiseksi.

- Taivaillamme saattaa ola jopa 100 biljoonandollarin edestä lentäviä laitteita jotka toimivat maan vetovoiman vastaisen ja "kenttäpropulsioteknologian" avulla.

- Tällä on suuri vaikutus teollisuuden ja energiantuottajien infrastruktuurin suunnitteluun maapallolla.

- Se on myös kytköksissä biljooniin puolustusmäärärahoista ja kansallisten viranomaisten tileiltä "kadonneisiin" dollareihin, jotka Yhdysvaltojen hallitus taloudellisissa selonteoissaan on virallisesti ilmoittanut "kadonneeksi".

- Jos Yhdysvaltojen veronmaksajat ovat rahoittaneet tämän teknologian, tai sen uudelleenkehittämisen (reverse-engineering), miksi yksityiset korporaatiot omistavat sen salassa?

- Rahaomaisuudet ja geopoliittinen valta jotka näihin liittyvät, ovat merkittävät.

- Se joka kontrolloi näitä teknologioita, pystyy aseillaan tekemään taloudellisia vallankaappauksia ja keskittämään koko maapallon taloudellisen järjestelmän vallan.

Haastattelun jatko lisätään sivuille myöhemmin.

 

Video: Russian TV: Ben Fulford ja David Wilcock...

 

Aluksi hieman tietoa videossa mainitusta teknologiasta. Kuinka paljon se on kehittynyt 40:ssä vuodessa?

DUMBs (deep Underground Military Bases):

Jokainen ymmärtää pommisuojien tarkoituksen. Monet hallitukset maailmassa ovat valmistautuneet todella hyvin mahdollisen maapallontuhoavan ydinsodan varalta. Maan alla on pystyttävä elämään vuosikausia, ja kaikki tuon mahdollistava on pystyttävä tuottamaan ja varastoimaan maan alla. Laboratorioita, kasvihuoneita, tehtaita…

US Patent 3693731 (vuodelta1972!) Keino ja laite tunneleiden tekemiseen sulattamalla [kiveä] … Laite ja keino porata reikiä ja tunneleita sulattamalla …Lämmönlähde voi olla sähköinen, mutta mieluummin ydinreaktori …

Maanjäristykset: Yhdysvaltojen puolustusministeri sanoi puheessaan (jo vuonna 1997!): ”Olen huolissani ekoterroristeista, jotka saavat aikaan tulivuorenpurkauksia ja maanjäristyksiä radioaalloilla.” (Puolustusministeriön sivu jolla puheen käsikirjoitus oli on suljettu lähiaikoina, mutta hakukoneella löytyy koko puhe: ’Set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves.’)

Tässä yksi laitteista, joihin hän viittasi: www.haarp.net ja tässä Euroopan parlamentin dokumentti aiheesta (Control+Find ”HAARP” niin löydät kohtia, jossa tästä aseesta kerrotaan) http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//FI#_part7_def22

 

Videon suomenkielinen käsikirjoitus täällä.

 

Salatut teknologiat:

Tässä muutama aihe tutkittavaksi:

 • Project Blue Beam, yksi linkki aiheeseen tässä.
 • Satellite terrorism.
 • Weather weapons, Yksi linkki aiheeseen tässä.
 • Maanjäristykset ja sade radioaalloilla luotuna. Yhdysvaltojen puolustusministeri: Ecoterrorists " Set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves. "
 • DUMBs eli Deep Underground Military Bunkers eli syvällä maan alla sijaitsevat armeijan rakennukset.
 • Ydinmafia. Onko ydinenergia energianegatiivista? Kuka uraania kaivaa ja mitä sen tuottaminen maksaa?

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Elokuva alkaa hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa:

 

Pizzagate: Kansainvälisen pedofiilirinkiskandaalin päivityksiä

 

Tätä sivustoa ei päivitetä aktiivisesti. Sisarsivustoltamme PIZZAGATE.FI. löydät lisää aiheesta sekä tuoreimmat aiheeseen liittyvät uutiset.

 

Ennen kuin tutkit tätä aihetta "teollisuuden" tarjoamaa materiaalia käyttäen lue tämä sivu:

Facebook, Google, Wikipedia ja Youtube

7.2.2018:

Vatikaanin ja paavin suosio jyrkässä laskussa (kiitos myös pedofialiaa tutkivien)

Kaikki eivät pidä paavin vierailusta Chilessä

Chilessä paavi otettiin vastaan protestein, uhkauksin - kirkkoja poltettiin

Kirkko, jossa paavi vieraili poltettiin maan tasalle vierailun jälkeen

AP Exclusive: 2015 letter belies pope’s claim of ignorance

Vatikaani on aktiivisesti mukana pedofiliassa - se on myös maailman suurin pankki (Kts. Robertin video varjohallituksesta)

Vatikaanista lisää tässä

4.2.2018:

Anonymous-ryhmä: Tässä maailman kuuluisimman pedofiilin "musta kirja" (Mukana myös Clintonit)

Kirja tässä.

3.2.2018:

Australian pedofiiliskandaaleja peittelevät tuomarit

Robert Steele: Pedofilia Vatikaanissa ja Illuminatin verenjuonti

Robert Steele: Pizzagate päivitysvideo

Robert Steele: ITNJ Judicial Commission on Human Trafficking and Child Sex Abuse (Pedophilia) Reflections on Child Sex Offender Ritual Holidays, & Videos

Arnold Schwazeneggerin avustaja pidätetty ihmiskauppaan sekaantumisesta

Yksi pedo-porukka eliminoitu: 510 ihmistä pidätetty Kaliforniassa

27.1.2018:

Pakistanissa harkitaan pedofiilien julkista hirttämistä

24.1.2018:

Erityisesti yrittäjille ja ilmiantajille tiedoksi: Intelin prosessorin avulla sinusta voidaan tehdä köyhä pedofiiliterroristi

Päivitys 18.12.2017:

Joulunalusfaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Päivitys 21.11.2017:

Nobelin rauhanpalkinnon kandidaatti 2017 Robert David Steele:

Kirja nyt netissä ilmaiseksi:

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State – Chapter 1: Introduction to Pedophilia – The Mental Disorder and the Child Sex Abuse Crime

Thefreethoughtproject 15.11.2017: Congresswoman: Taxpayers Have Paid MILLION to Silence Sexual Abuse Victims of Congress members Kansanedustaja: Veronmaksajien rahoista on maksettu miljoonia dollareita kansanedustajien harjoittaman seksuaalisen väkivallan uhreille

Päivitys 29.8.2017:

Hakukone jonka kautta löydät teollisuuden piilottamaa ja sensuroimaa tietoa (myös tästä) aiheesta:

http://goodgopher.com/SearchResults.asp?query=pizzagate&pr=GG

Päivitys 16.8.2017:

Pizzagate.com -sivusto on todennäköisesti hakkereiden kynsissä. Perehdy aiheeseen, niin tiedät miksi.

Yournewswire 2.7.2017: NBC: Hillary Clinton Threatened Staff Over State Dept. Pedo Ring Story Hillary uhkaili henkilökuntaansa pedofiilikohuun liittyen (jossa hän siis itse on mukana)

Yournewswire 15.8.2017: Male Prostitute Found Murdered At Home Of Clinton Aide Prostituoitu mies löytyi murhattuna Hillaryn avustajan kotoa

Oma Pizzagate-uutisointimme alkoi tästä.

Päivitys 5.8.2017:

Yournewswire3.8.2017: Justin Bieber: Pedophiles Run The ‘Evil’ Music Industry Justin Bieber: Pedofiilit pyörittävät musiikkiteollisuutta

Päivitys 17.7.2017:

Avtivistpost 16.7.2017: Child Sex Trafficking in the US is Exploding, Govt Admits They Aren’t Stopping It Lapsikauppa Yhdysvalloissa räjähtää, viranomaiset antavat sen jatkua

Päivitys 10.5.2017:

Yournewswire 30.4.2017: Former Navy SEAL: 3000 Elite Pedophiles Arrested – Media Silent

Activistpost 8.5.2017: Colossal Pedophile Ring Busted, 900 Arrests, 300 Kids Saved — Corporate Media Ignores It

Neonnettle 30.4.2017: Pedofilian on vahvistettu olevan pääsyvaatimus johtaviin asemiin yhteiskunnassa

Päivitys 19.4.2017:

Neonnettle 19.4.2017: Pedogate: Two of trey Gowd's investigators vanish amid pedophile investigation

Päivitys 15.4.2017:

Anonews 13.4.2017: Human Trafficker Admits To Killing Over 400 Children In Video Confession

The Star 12.4.2017: More than 100 UN peacekeepers ran a child sex ring in Haiti. None were ever jailed

Ilta-Sanomat 7.4.2011: Lestadiolaiset myöntävät seksuaaliset hyväksikäytöt

Päivitys 5.4.2017:

Veteran Navy Seals Launch Operation To Bust Pedophile Rings

Dr Phil canceled after exposing elite pedophile ring on tv show

Breeder Babies, Satanic Child Trafficking Exposed by Former Hollywood Insider- Jon Robberson Interview

Päivitys 2.4.2017:

Pedofiili-Podesta haluaa immuniteetin Hillaryä vastaan todistamisesta

Montanan roomalaiskatolinen seuraskunta vararikkoon pedofilia-korvausten vuoksi

John Podesta Requests Immunity For Testimony Against Hillary Clinton

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/2014-john-podesta-requests-immunity-for-testimony-against-hillary-clinton
© Neon Nettle

Päivitys 29.3.2017:

Theeventchronicle 27.3.2017: First Democrat Official Tied To Elite Pedophile Ring Pleads Guilty (VIDEO)

Päivitys 20.3.2017:

Neonettle 19.3.2017: Bush antoi presidenttinä ollessaan potkut agenteille, jotka tutkivat Pedogatea

Neonettle 18.3.2017: Kansanedustaja lupaa saada vastuuseen eliittipedofiilit

Kaksi Clintoneita ja pedofiliaa tutkinutta tapettu:

Päivitys 19.3.2017:

Pizzagate mielenosoitus Washingtonissa 25.3.2017:

 

Päivitys 14.3.2017:

Titus Frostin Pizzagate osa 3:

Yle: Jehovan todistajat eivät muuta tuhatvuotista sääntöään, joka jättää pedofiilin ilman rangaistusta

Päivitys 2.3.2017:

Ivanka Trump: Dad Is Destroying DC Pedo Network

Watching Pizzagate Researchers Get Sandy Hooked

Päivitys 27.2.2017:

25.000 dollarin palkkio nostettiin 50.000 dollariin! Todista väitteet muun muassa Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Päivitys 24.2.2017:

Trump piti lehdistötilaisuuden 23.2: Ihmiskauppa kuriin ( = Pizzagate )

Koottuja uutisia aiheesta tässä

Dailymail 18.2.2017: Sir Edward Heath WAS a paedophile, says police chief: Astonishing claim is made that the former PM is guilty of vile crimes 'covered up by the Establishment' 

Päivitys 21.2.2017:

Neonettle 19.2.2017: High profile pedophiles arrested Isokenkäisiä pedofiilejä pidätetty

Yournewswire 19.2.2017: DHS Insider: CIA And Mossad Behind DC Pedo Ring Demokraattipuolueen ilmiantaja: CIA ja Mossad (Israel) Washingtonin pedofiiliringin takana

Pedogate: High-Profile Pedophiles Arrested In Latest Pizzagate Arrests

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/738-pedogate-high-profile-pedophiles-arrested-in-latest-pizzagate-arrests
© Neon Nettle

Päivitys 16.2.2017:

Lisää Pizzagate-pedofiilien pidätyksiä? FBI pidättänyt jo poliitikkoja, ja ratsaa nyt pizzaravintoloita ja adoptiotoimistoja

Titus Frost update:

Päivitys 12.2.2017:

12.2.2017: 25.000 dollarin palkkio: Todista väitteet Hillary Clintonin lasten hyväksikäyttöön sekaantumisesta vääriksi - Wikileaksin dokumentit tukena

Davidicke 11.2.2017: Elijah Wood: Hollywood Is Run By A Powerful Elite Paedophile Ring Hollywood tähti sanoo: Hollywoodia pyörittävät vaikutusvaltaiset pedofiilit

ABC 12.2.2017: 108 arrested in Illinois in sex sting; 752 arrested across US 752 pidätetty Yhdysvalloissa poliisin "seksi-operaatiossa"

Päivitys 8.2.2017:

Yle 6.2.2017: 4 444 uhria – Australian katolisen kirkon lastenhyväksikäytön laajuus paljastui

Freethoughtproject 1.2.2017: Massive Child Sex Ring Busted in CA — 474 Arrested, 28 Children Saved

Päivitys 4.2.2017: Miksi viranomaiset eivät ole tutkineet Pizzagate -pedofiiliskandaalia?

Wikileaks twiittasi 17. tammikuuta:

https://twitter.com/wikileaks/status/821595404500430848

https://file.wikileaks.org/file/FBI-pedophile-symbols.pdf

Poikkeuksellisesti yhdysvaltalainen CBS näytti tämän (suomenkielinen tekstitys rattaasta):

Päivitys 15.1.2017:

15.1.2017: Tamperelaisen päiväkodin pedofiilijohtaja Meginness ja hänen poikansa saivat tuomion lapsipornon hallussapidosta

15.1.2017: One Hundred Children Accuse UN Peacekeepers Of Rape Sata lasta syyttää YK:n rauhanturvaajia raiskauksista

Päivitys 31.12.2016:

Linkki: Uutisia katolisten pappien lasten hyväksikäyttöön liittyen tässä (Kooste maailmalta, kymmeniä uutisia).

Washingtonexaminer 29.12.2016: California Democrats legalize child prostitution Kaliforniassa lapsiprostituutio laillista 1.1.2017 alkaen

Dailymail 8.8.2016: Poliisipäällikkö: Emme voi millään pidättää kaikkia pedofiilejä, heitä on niin monta

Päivitys 26.12.2016:

New York Times on poistanut palvelimeltaan kirjoituksensa Pedofiiliskandaalista viime kuussa Norjassa (Todennäköisesti N.Y.T. ei halua levittää tietoa aiheesta)

Suomalaisista medioista aiheesta kirjoittivat ainakin IL, IS, AL, MTV, SK, ESS, Lapin Kansa, Savon Sanomat, KSML, Kaleva, Ilkka ja Pohjalainen, joista Ilkka ja Pohjalainen ovat päättäneet poistaa artikkelin palvelimeltaan. Noilla kahdella aihetta "salailevalla" lehdellä tuntuu olevan sama omistajakin. Tutkimme aihetta.

New York Times 4.5.2014: Young Blood May Hold Key to Reversing Aging Nuori veri avain vanhentumisprosessin hidastamiselle

Päivitys 25.12.2016:

New Scientist 15.11.2016: Blood from human teens rejuvenates body and brains of old mice Teinien veri nuorentaa koehiiriä

Titus Frostin päivitysvideo Pizza-pedogate tässä.

Näyttää siltä että pedofiilien pidätykset alkavat, kun pedifiiliskandaaliin itse sekaantunut Obama ei voi ketään enää armahtaa, eli kun Trump astuu virkaan 20.1.2017

Päivitys 13.12.2016:

Wikipedia lukitsi Pizzagate-wikileaks-sivun tiedot. Sitä ei voi päivittää tai korjata! Nyt he ovat todella peloissaan, tämä aihe alkaa levitä ja kasvaa!

Päivitys 12.12.2016:

Dailymail 6.3.2016: British royalty dined on human flesh [already] 300 years ago (Brittikuningashuoneessa söivät ihmislihaa jo 300 vuotta sitten)

Former FBI Chief Exposes “Illuminati, Satanism, Pedophile Rings” (Entinen FBI-pomo paljastaa Illuminatin, saatananpalvonnan ja pedofiiliringit)

Etelä-Korean presidentti joutui eroamaan, syytteitä tulossa - harrasti muun muassa saatanan palvontaa

Iltalehti 12.12.2016: Uusikaarlepyyläisen koulun rehtori tänään käräjäoikeudessa kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Linkkejä

Dokumenttielokuva Thrive (2010) kertoo kuinka valtapyramidin huipullaolijat manipuloivat meitä hallitakseen maailmaa.

30 miljoonaa katsojaa 27 kielellä. Tulossa suomeksi.

Suomenkielinen käsikirjoitus täällä.

Yahoo News 12.8.2011: Pentagonilta kadonnut jopa 10 biljoonaa dollaria

Reuters 18.11.2013: Pentagonilta hukkunut 8.5 biljoonaa dollaria

Varjohallitus: Maanalaisen maailman valtiaat:

Suomenkielinen käsikirjoitus täällä.